- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.241
Cnm bende de içte kanama var gittikçe küçülüyo çok şükür hemen bitmezmiş zaten önemli olan dısta devam etmemesi ve içte de küçülmesiymiş.10gündür progesteron vurunuom , 2tane jel alıom bi de folbioil..okadar..kalp atışları fln normal dedi ama 50dir60dır bişi demedi onu bilmiom..Merhaba kızlar nasılsınız, ben şu an 7. Haftalardayım sanırım doktor öyle dedi,en son pazartesi gittim kontrole iç kanama varmış Bebeğin tutunduğu yerde,kalp atışları 40-50 atıyor 100 Ün üstünde Olmalı dedi istirahat dedi bi haftadır yatıyorum.sizce kalp atışı normale dönebilirmi.birde ilaç ne kullanıyorsunuz, estrofeme devam eden var mı hala benim gibi,
Bana iğne vermedi canım, crinone jel kullanıyorum sadece,folik,omega,estrofem,cleaxane de gün aşırı yap dedi, bana neden progrsteron iğne vermediki yaCnm bende de içte kanama var gittikçe küçülüyo çok şükür hemen bitmezmiş zaten önemli olan dısta devam etmemesi ve içte de küçülmesiymiş.10gündür progesteron vurunuom , 2tane jel alıom bi de folbioil..okadar..kalp atışları fln normal dedi ama 50dir60dır bişi demedi onu bilmiom..
BeNim önce dışta kanamam oldu çok şükür çabuk bitti ama belki ondandır cnmBana iğne vermedi canım, crinone jel kullanıyorum sadece,folik,omega,estrofem,cleaxane de gün aşırı yap dedi, bana neden progrsteron iğne vermediki ya
Ondandır canımBeNim önce dışta kanamam oldu çok şükür çabuk bitti ama belki ondandır cnm
13. Günümdü canım çok değil aramızda 4 gün olcak sadece yarın büyük gün şimdi telefon bekliyorum saati söyleyecekler doktor pazar gel bebişlerini verelim sana diyince bi tuhaf oldumm içimde tuhaf Bi his var :))) senin kaç tane transfer edilecekOylemi masallah canim hemde 3 tane super:)) kacinci gun degerin 11.34 cikti. Benim bugun 14. Gunumdu, 9.8 cikti dr. Iyi dedi ama bilmiyorum, kan sonucumuda bilmiyorum, belki biraz daha kalinlasmasini bekledikleri icin persembeye sarkti bu is. Bende kendimi sana gore ayarlamistim, birlikte bekliycez diye..sen pazar deyince bende p.tesi okur heralde diyordum hahahaa
Amin inşallah canım bu gece rüyamda da erkek bebek görüyorum Hayır olsun inşallahÖlcülerimizde aynı çıkmış seninle benimde cumartesi 8+4 haftaydi bebekte 2.05 cm hemen hemen aynı gidiyoruz inşallah canım biz sağ salim kucağımiza alırız olmayanlarada rabbim tez zamanda nasip eder
Canim kalp atışı ilk başta benim de yavaş ti 6 haftaliktik o zaman su anda çok şükür düzene girmiş inşallah seninde öyle olur canım korkma düzene girer 1 hafta en gec 10 gün sonraMerhaba kızlar nasılsınız, ben şu an 7. Haftalardayım sanırım doktor öyle dedi,en son pazartesi gittim kontrole iç kanama varmış Bebeğin tutunduğu yerde,kalp atışları 40-50 atıyor 100 Ün üstünde Olmalı dedi istirahat dedi bi haftadır yatıyorum.sizce kalp atışı normale dönebilirmi.birde ilaç ne kullanıyorsunuz, estrofeme devam eden var mı hala benim gibi,
Merhaba kızlar nasılsınız, ben şu an 7. Haftalardayım sanırım doktor öyle dedi,en son pazartesi gittim kontrole iç kanama varmış Bebeğin tutunduğu yerde,kalp atışları 40-50 atıyor 100 Ün üstünde Olmalı dedi istirahat dedi bi haftadır yatıyorum.sizce kalp atışı normale dönebilirmi.birde ilaç ne kullanıyorsunuz, estrofeme devam eden var mı hala benim gibi,
Ay inşallah ya doktor bi an açıklamasını yapınca imkansız gibi gelmişti çok üzülmüştüm ama onu da olduktan Allah sonuçta inşallah düzelecekCanim kalp atışı ilk başta benim de yavaş ti 6 haftaliktik o zaman su anda çok şükür düzene girmiş inşallah seninde öyle olur canım korkma düzene girer 1 hafta en gec 10 gün sonra
Reçeteyi okuyunca tedirgin oldum günde iki kez kullanıyorum umarım zararı olmaz,senin kanama alanı nerdeydi canım geçtimi doktor ne dediKalp atışlarınız düzene girer inşallah canım..kalp atışlarını duyunca kesmiştik estrofemi ama doktor kanama alanı görünce 1 hafta daha kullanmamı istemişti.8.haftanın sonunda bıraktım sanırım..Allah yardımcımız olsun inşallah.
Bana iğne vermedi canım, crinone jel kullanıyorum sadece,folik,omega,estrofem,cleaxane de gün aşırı yap dedi, bana neden progrsteron iğne vermediki ya
Reçeteyi okuyunca tedirgin oldum günde iki kez kullanıyorum umarım zararı olmaz,senin kanama alanı nerdeydi canım geçtimi doktor ne dedi
Bende de Bebeğin tutunduğu yerdeymiş kanama ,böyle olanı hiç duymadığım için endişe ediyorum düzelmişmidir diye ama sonra tekrar kendi kendimi teselli ediyorum zaten bütün ilkleri yaşamadımmı baştan beri diye:)Olmaz canım inşallah merak etme..ben de iki tane alıyordum..kanama alanı keselerin hemen üstündeydi, kendi doktoruma kontrole ayın başında gidicem daha ama dayanamayıp geçen hafta başka doktora gittim.:) önemli bi şey değil, keseler büyüdükçe tampon yapar oraya merak etme düzelir dedi..sen de merak etme inşallah bu günlerimiz geçecek..
Bende de Bebeğin tutunduğu yerdeymiş kanama ,böyle olanı hiç duymadığım için endişe ediyorum düzelmişmidir diye ama sonra tekrar kendi kendimi teselli ediyorum zaten bütün ilkleri yaşamadımmı baştan beri diye:)
Âmin inşallah canımO ilkleri hiç sorma zaten.:)) ben ki kadın doğum doktorlarından korktuğum kadar hiç kimseden kormazdım, neler neler gördük yaşadık, kan grubumu öğrenememiştim iğneden korkudan, kendi kendime iğne yapar oldum..normal doğumdan korkardım, onu bile kabullenmiştim artık..Allahıma şükürler olsun nasip etti ilk seferde, inşallah sağ salim doğduklarını da görürüz.
Ay hadi insallah canim yaa.Benim tek transfer olacak. Masallah senin 3 tane Allah in izniyle insallah hamilesin canimNilayalper .!.:13. Günümdü canım çok değil aramızda 4 gün olcak sadece yarın büyük gün şimdi telefon bekliyorum saati söyleyecekler doktor pazar gel bebişlerini verelim sana diyince bi tuhaf oldumm içimde tuhaf Bi his var :))) senin kaç tane transfer edilecek
Canım kontrolün ne zaman olacak? Bende keseyi görünce estrofem i kesti.Merhaba kızlar nasılsınız, ben şu an 7. Haftalardayım sanırım doktor öyle dedi,en son pazartesi gittim kontrole iç kanama varmış Bebeğin tutunduğu yerde,kalp atışları 40-50 atıyor 100 Ün üstünde Olmalı dedi istirahat dedi bi haftadır yatıyorum.sizce kalp atışı normale dönebilirmi.birde ilaç ne kullanıyorsunuz, estrofeme devam eden var mı hala benim gibi,
Hayir olsun canim 3 hafta sonra belli olacak dimi cinsiyeti? Evvela hayirli evlat olsun Allah gonlune gore versin canim:)Amin inşallah canım bu gece rüyamda da erkek bebek görüyorum Hayır olsun inşallah
Hadi inşallah öyle olur ama bunlar tıpkı adet belirtileri ,baş ağrım bile başladıBen dun aldim pozitif sonucu. Yasadiklarin benim yasadiklarimla ayni. Simdiden uzme kendini. Hatta pozitife dsha yakin gibi duruyosun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?