2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ay inşallah yanlış hesaplamıştır :) Ben de takılmadım artık. Ne olursa olur ne yapayım. Allah'ın takdiri...
İnşallah hepimize hayırlısını verir

Helede bnm ki cnm . Şimdide cinsiyet için korkuyorum kayın validem resmen kız olursa sevmeyecegini söyledi ve dışlar bizde 4 kız kardeşiz erkek yok annemi örnek verir eminim annesine cekmiş der .

İyi de senin ailenle alakalı değil ki.
Kendi oğluyla alakalı kız veya erkek olması
Hangi devirde yaşıyoruz ya

Bence devreye eşin girsin. "Sağlıklı bebek olmuş anne kızı erkeği karıştırma desin. Hem benden kaynaklanıyor" desin çıksın işin içinden. Bir kere derse tekrar konusu açılmaz :)

Tutunma lekelenmesi olabilir :)

Kahverengi akıntı ve ağrıların olması normal.
Adet olacağına yorma hemen :)
Sabret...
Tutunma belirtisi de olabilir...

ya canım nasıl bir kayınvalide bu ben anlamadım. bu kadar da cahil olunurmu ya. kız erkek ne fark eder hayırlı evlat olsun. bence kayınvalidenden uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş. hem onun söylediklerini de niye önemsiyorsunki? cevabını ver, gitsin. oz-ge-mavi

Inşallah cnm adet olmamda bugün c.tesi denerim bugün kahverengi akıntı geldi karnımda adet sancısı var inşallah

Belirti aramak yanlis ama benimde birinci denememde hiç akıntı gelmedi hiçbir belirti olmadi negatif oldu.ikinci denememde 8.günde azcik kahverengi akıntı geldi ben sevindim acaba tutunma kanamasimi diye bide şiddetli baş agrım olmuştu bigun. Ve şimdi 6 haftalık hamileyim.inşallah kahverengi lekelerin iyiye işarettir Allah yardimcin olsun

Benim de doktorum nur hanım cok memnunum ablam gibi 5 yıldır tanişiyoruz.bir kızım var 4 yaşında.2 ay önceki tedavimde negatif aldım buay tekrar başlaım bugun 4.günüm
Inşallah hayırlısı olur cnm kızıni da tüp bebekle mi yaptınız kardeşi gelir inşallah sorun aynı galiba sperm düşüklüğü kısmet artik

Xo
Cok sevindim cnm inşallah iyi gider kucağına almayi nasip eder banada allah yardım etsin adet olmuyum degerim artsın inşallah

O kdr zor ki evin ayrı olsa görmüyorum konşssun dursun dersin

İçini ferah tut dua oku bol bol Meryem süresini oku

Resti çekip napıcam kimsem yok ki burda Avrupa diyolar ama en cahilleri burda valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…