• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ay canım çok sevindim darısı bizlere inşallah ben hala tereddutteyim inşallah düzene girmiştir kalp atışları
girmistir girmiştir biz aynı gün transferiyiz seninle seninkide gümbür gümbür atiyodur simdi 8+4 dedi doktor bana 2 ayı geride bıraktık bile valla sen kontrole ne zaman gideceksin canım

Evet benimki de 23 üydü :)
Sıkma kendini.
Randevudan sonra yaz buraya sonucu...
Çok şükür bebegim kese hersey guzel.bu tarz seyler olabiliyor dinlen 10 gun sonra gel dedi.igneye devam.kirmizi ve bol miktarda olmadikca korkma ama kendine dikkat et drdi cnm.6+5 iz transferle uyumlu yani.senin dondurulmus mu normal miydi

Çok şükür bebegim kese hersey guzel.bu tarz seyler olabiliyor dinlen 10 gun sonra gel dedi.igneye devam.kirmizi ve bol miktarda olmadikca korkma ama kendine dikkat et drdi cnm.6+5 iz transferle uyumlu yani.senin dondurulmus mu normal miydi
Çok sevindim canım gözün aydın. İnşallah bir aksilik olmadan atlatırız bu dönemi.
Ben de dinleniyorum şuan.

Benim 2 normal embriyo transfer edildi.
3 tane de donduruldu.
Senin?

Çok sevindim canım gözün aydın. İnşallah bir aksilik olmadan atlatırız bu dönemi.
Ben de dinleniyorum şuan.

Benim 2 normal embriyo transfer edildi.
3 tane de donduruldu.
Senin?
Benim dondurulmuş tedavisiydi canim 2 taneydi biri tutmuş. 3.denemem benim.insallah sağ salim dogururuz canim yaa lekelenme de biter bir an önce

Acilden girişimi yapan doktor 2 gün daha kal perşembe kürtaj yapalım sabah dedi heee heee dedim beni taburcu et ben gelirim perşembe dedim tamam dedi taburcu etti resmen kaçtım tüp bebek Seminerlerine giden hastanedeki tek bilgili doktoru bashekime arattim hemen geldi ne munasibet ya dedi onlar bu işten anlamıyor dedi kanama nasıl dedi aynı hocam dedim adet gibi geliyo kıvamlı dedim baktı kese düzgün duruyo dedi ya sabirrrr dedim bu ne iş ya ben anlamıyorum 3 gündür kanama var kese duruyo

Bide acildeki doktor clexane i kanamadan dolayi kesti estrofem folio kesti progestan kapsül sadece akşam 100 luk at dedi ben tabi suphelendim clexane i bi nebze anladım da diğerleri ne ayak... çağırdığımız doktora bunları söyledim Hayır ya senin protokol belli nasıl keser dedi valla hocam ben clexane hariç diğerlerini hep uyguladım doktorun haberi yok dedim iyi yapmışsın şimdi clexane a da başla 1 jafta sonra görüşelim dedi özel numarasini verdi sağolsun Ankaradaki doktoru da aradım kürtaj a çok ofkelendi keseyi hala görüyor devam et herseye dedi kan degerin düşmüş ama allahın isi belli olmaz dedi doktorun numarasini da aldı bakam ne olcak kesenin durması çok enteresan

Bende bugün duydum kalp atışlarını kızlar çok güzeldi darısı duymayanlara
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.
Bende persembe gunu yapacagim testi bekliyorum son gunler zormus. Iki gundurde kahverengi lekelenmelerim basladi. Bu durum canimi skyo biraz. Boyle devam ederse sonucu pozitifmi negatifmi istedigimi bilemedim. cunku ben kizimi 18 hafta suren bitmek bilmeyen kanamalar sonunda kaybetmistim. O zaman rahmimde miyom vardi aldirdim ameliyatla fakat yinede belli olmaz. Ayni durumlari yasamaktansa negatif sonucu tercih ederim. allahim hayirlisini versin. Gerci kanamasi olupda saglikli bebek doguranlar cok fazla fakat kendi tecrubem farkli oldugu icin insan ister istemez korkuyo.
Bu arada hafif kahverengi akintidan birsey olmaz benim kuzenim iki hamileligindede 3 ay boyunca boyle lekelenmesi olmustur. Doktoru cogu hamile kadinda olur demisdi.
sıkma canını benim hiç kanamam olmadı ama olan çok bar etrafımda.

Acilden girişimi yapan doktor 2 gün daha kal perşembe kürtaj yapalım sabah dedi heee heee dedim beni taburcu et ben gelirim perşembe dedim tamam dedi taburcu etti resmen kaçtım tüp bebek Seminerlerine giden hastanedeki tek bilgili doktoru bashekime arattim hemen geldi ne munasibet ya dedi onlar bu işten anlamıyor dedi kanama nasıl dedi aynı hocam dedim adet gibi geliyo kıvamlı dedim baktı kese düzgün duruyo dedi ya sabirrrr dedim bu ne iş ya ben anlamıyorum 3 gündür kanama var kese duruyo
ayyy o doktoru öldüresim var.kardeşim dogurana kadar iğneler oldu kanamaasi var diye oğlu şimdi tosun gibi

Bide acildeki doktor clexane i kanamadan dolayi kesti estrofem folio kesti progestan kapsül sadece akşam 100 luk at dedi ben tabi suphelendim clexane i bi nebze anladım da diğerleri ne ayak... çağırdığımız doktora bunları söyledim Hayır ya senin protokol belli nasıl keser dedi valla hocam ben clexane hariç diğerlerini hep uyguladım doktorun haberi yok dedim iyi yapmışsın şimdi clexane a da başla 1 jafta sonra görüşelim dedi özel numarasini verdi sağolsun Ankaradaki doktoru da aradım kürtaj a çok ofkelendi keseyi hala görüyor devam et herseye dedi kan degerin düşmüş ama allahın isi belli olmaz dedi doktorun numarasini da aldı bakam ne olcak kesenin durması çok enteresan
Bak ne güzel kese bozulmamış canım belki kanama nin bebekle alakasi yoktur içini ferah tut ve bol bol dua et kismetinde varsa 9 ay kanaman olsada bebisin bırakmaz seni

Nasıl bir sorumsuzlutur ya doktor diye güvendiğimiz adamlara bak. Su acilden okadar korkuyorum ki. Ama bak canım Bebeğin hala seninle kese de düzgünöüş sakın moralini bozma. Insallah sağlıkla kucağına alıcaksın.

Günaydınlar..bende de arefe günü kanama oldu,kısa sürdü hemen acile gittik iğne vurundum.ertesi sabah da biraz daha kanamam oldu.ogünden beri hergün progesteron iğne vurunuom.sonralarında lekelenmem bile olmadı ama içerde hala kanama varmış.çok korkuom mucizem beni bırakacak die

Cnm bende de cleaxne kesildi.sadece progesteron iğne ve jellere devam edion.kendi drum öle dedi.Rabbim ayırmasın inş mucizelerimizden hepimizi...

Günaydınlar..bende de arefe günü kanama oldu,kısa sürdü hemen acile gittik iğne vurundum.ertesi sabah da biraz daha kanamam oldu.ogünden beri hergün progesteron iğne vurunuom.sonralarında lekelenmem bile olmadı ama içerde hala kanama varmış.çok korkuom mucizem beni bırakacak die

Merhaba canım..korkma, benim başıma da geldi aynı şey, iğnelere devam et..25 gün falan oluyo benim çok şükür her şey yolunda, doktor bi kanama alanın daha var dedi şükür o günden beri bi daha olmadı..Allah yardımcımız olsun..

Cnm bende de cleaxne kesildi.sadece progesteron iğne ve jellere devam edion.kendi drum öle dedi.Rabbim ayırmasın inş mucizelerimizden hepimizi...ha bide folbioilede devam ediom

Merhaba canım..korkma, benim başıma da geldi aynı şey, iğnelere devam et..25 gün falan oluyo benim çok şükür her şey yolunda, doktor bi kanama alanın daha var dedi şükür o günden beri bi daha olmadı..Allah yardımcımız olsun..
Çok saol cnm nası moral oldun anlatamam.dışta kanamam yok şükür bide hayırlısıyla içte biteymiş.bebeğimin kalp atışları fln sıkıntı yok dedi dr ama gelişimi gerileyecek fln die ölüom korkudan..

Çok saol cnm nası moral oldun anlatamam.dışta kanamam yok şükür bide hayırlısıyla içte biteymiş.bebeğimin kalp atışları fln sıkıntı yok dedi dr ama gelişimi gerileyecek fln die ölüom korkudan..

Rabbim nasip ettiyse eğer hiçbir şey olmaz inşallah.gelişim oluyor mu olmuyor mu o konuda ben de tereddütteyim,çok merak ediyorum bir ay sonraya verdi doktor randevuyu, kaldı 10 günüm bekliyorum bakalım..Dua edelim inşallah her şey yolundadır..

Back