- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
- 18
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.821
Hadi hayırlısı ohhhh süpperrrrBni dogum tarihim belli oldu 2. Ayın 11 de olucak
Makineden makineye değişiyordum canım. Eşim ondan bile anlamadı 2 kere anlatırdı doktora o ne bu ne şu neAaa ne kadar net :)
Seninki ne güzel görünmüş
Benim içi boş görünüyor :):) İnşallah hafta içi tekrar gideceğim. Yine bakacak doktor :)
O günler çabucak gelsin :)Hadi hayırlısı ohhhh süpperrrr
hayırlı olsun canım.Hayırlı olsun canım.. Allah tamamına erdirsin. Beni de kalp atışından 3 hafta sora cagırdı.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yoksa bu 3 haftalar bitmicek bize:)
maşallah allahım kucagına alacagın gününe de nasip etsin.İkiniz arasında bi tarihte de benim transferim oldu hanımlar 29 haziran :) dün onaltıncı gün değerim 1181 di .haftaya carsambayada keseyi görmek için randevu verdiler.herşey yolunda giderse peşpeşe kucaklarimiza alicaz bebislerimizi inşallah :)
inşallah canım hayırlı bayramlar.Bu da bizim 5+2 halimiz. Bugün 6+2 olduk. Benim ilk muayenede son reglim ile doktorun hesabı aynı.
Herkese iyi bayramlarinsallah seneye ramazan bayramında kucagimizda bebeğimizle para toplarız
Yükseliş gayet güzel ve bence tek bebek ikiz değilKızlar bugun acilde test yaptırdım ayak üstü :) 17.g 3473 çıktı ikiz mi yav bunlar yükseliş düzgün mu sizce en son 13.g 690 di
Kızlar bugun acilde test yaptırdım ayak üstü :) 17.g 3473 çıktı ikiz mi yav bunlar yükseliş düzgün mu sizce en son 13.g 690 di
Bulantı var mı sende CNm ben de yok gene çrş kalp atışını duyduk gene amaKızlar selamlar, herkese hayırlı mutlu huzurlu nice bayramlar olsun.. Seneye ramazan Bayramı'nda neredeyse 6aylık çocuklarımız olacak Allah nasip ederse, inanılır gibi değil:) herkes iyidir umarım.. Uçurtmaavcısı değerlerin gayet güzel katlanıyor, hersey olabilir, Allah gönlüne göre versin
Yok canım cok şükür, hafif mide yanmaları oluyo ama rahatsız edici degil cok sükür..Bulantı var mı sende CNm ben de yok gene çrş kalp atışını duyduk gene ama
Özge sen nasılsın canım, hersey yolunda mıKızlarrr Bayramınız mübarek olsun rabbim her yıl bizi huzurla sağlıkla bebişlerimizle bu Yıllara cıkarsın inş :)
Kimse yok bayramdan dolayı :)
Iyi gidiyo CNN hersey bni zayıftır biraz sanki hafif ağırlaştım uyurken dönmede az zorlanıyom işte bulantım pek kalmadı çogu gitti ama mide ekşi mesi oluyo devamlı :) doktorun verdigi dogum tarihine göre bn 11 haftalık olmuşum :)Özge sen nasılsın canım, hersey yolunda mı
Transferden sonra beklerken bi tulum almıştım ozaman heyecanla, sonra hicbise almadım. Bebeği karnımda hissedene kadar bise almamaya çalışıvam dayanabilirsem:) sen neler aldınIyi gidiyo CNN hersey bni zayıftır biraz sanki hafif ağırlaştım uyurken dönmede az zorlanıyom işte bulantım pek kalmadı çogu gitti ama mide ekşi mesi oluyo devamlı :) doktorun verdigi dogum tarihine göre bn 11 haftalık olmuşum :)
Sen nasılsın cnm nasıl gidiyo çok güzel duygular bunlar bişiler alıyomusun yavaş yavaş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?