• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kan sulandirici iğneyi burdaki doktora sordum benbenkan pıhtılaşması mi var ki iki.doktor da verdi bunu bana dedim pıhtılaşma olmasına gerek.yok bu iğne tüp bebeğin gerektirdiği ilaç ve sen de 9 ay vurcaksin dedi çok üzüldüm ama napcan mecbur
Genelde hap okarak veriyorlar onu, igne daha zahmetli ya keske hap verselermis. Tabi dr. Larin bilecegi is, anlamadim gitti bana da vermediler oysa ozellikle sordum...

35 yas alti olunca 2 3 embriyo transfer edilmez diye bişey yokki ben 26 yaşındayım doktor bana 3 taneside çok güzel kiyamiyorum napalım Karar ver 3 ünde koyalım mi dedi ben 2 olsun dedim düşün yani ama kayıtlarda 1 embriyo transfer edildi yazıyo çaktırma:)) lucrin muhtemelen herkese vurduruyolar hanımlar yok mu kullanan yahu acibadem de de kullandım ankarada da kullandım yani
Ilkinde transferi yparken ikiz gebelikler prob. Olabikir sende minyonsun riske atmayalim tek transfer yapalim dediler ok dedim. Zaten 2 transfer talebim olmadi...2. Icinde tek yapilir dediler henuz netlestirmedik ama...Rabbim yeterki nasip etsin sadece tek derdim ikiz gebelik direk tup bebegi cagristiriyor, ailede hic ikiz yok ve biz kimseye soylemiyoruz tedaviyi..Allah in bilecegi is zaten hic biseyin garantisi yokki. 2 transf. Edilir biri dusebilir vs ya da hic tutmaz. Embriyolarim 5 aa kalitede ama guvenim yok.Nice tutan 3 ler gordum benim 5 kimyasal oldu mesela...isin ozu Allah in ol demesini bekliyoruz..O herseyin en iyisini bilendir

Genelde hap okarak veriyorlar onu, igne daha zahmetli ya keske hap verselermis. Tabi dr. Larin bilecegi is, anlamadim gitti bana da vermediler oysa ozellikle sordum...
Tabi bana da kalsa coaspirin isterim ki teklif de ettim hap ignenin yerini tutmaz madem clexane ile başladın bizde öyle devam edecez dedi... Hayirlisi olsun ya hersey nasip

Ilkinde transferi yparken ikiz gebelikler prob. Olabikir sende minyonsun riske atmayalim tek transfer yapalim dediler ok dedim. Zaten 2 transfer talebim olmadi...2. Icinde tek yapilir dediler henuz netlestirmedik ama...Rabbim yeterki nasip etsin sadece tek derdim ikiz gebelik direk tup bebegi cagristiriyor, ailede hic ikiz yok ve biz kimseye soylemiyoruz tedaviyi..Allah in bilecegi is zaten hic biseyin garantisi yokki. 2 transf. Edilir biri dusebilir vs ya da hic tutmaz. Embriyolarim 5 aa kalitede ama guvenim yok.Nice tutan 3 ler gordum benim 5 kimyasal oldu mesela...isin ozu Allah in ol demesini bekliyoruz..O herseyin en iyisini bilendir[/QUO
ben orda transferi beklerken önce 3 sonra 2 dedim doktorun yardımcıları keşke 3 koydursan onlar birbirlerinden güç alırdı illa 3 de tutcak diye bişey yok dedi ben korktum 3 ü de çok iyi kiyamiyorum dedi ya tutarsa diye 2 dedim 1 tanesi tuttu gibi görünüyo şu an ama 2 de olma ihtimali devam ediyo 1 garanti

Merhaba kızlar malesef benden iyi haber yok 10.gun test sonucum <2 gebelik negatif çıktı allahtan herseyin hayırlısını diliyorum artık

Evet canim ayni zmanlarda beklesicez ne guzel :KK39:insallah hayirli haberleri vermek nasip olur. 2.denemem olacak dondurulmus embriyom var. 2 ay once ilk tedavimde kimyasal gebelik oldu degerim dusuk basladi guzel artti ancak kanamam oldu dustu degerim:KK43: 5. Gun blast tek transferdi.. simdide 5. Gun blastim var o transfer edilecek ve 2. Deneme oldugu icin birde 35 yas alti diye yine tek transfer edilecek canim. Hayirlisi olsun bakalim herkes icin. Senin durum nedir ilk denemenmi?
Ben pko luyum ben de 25 yaşındayım benim normal yolla bi düşüğüm bi de sağlıklı var 5 yaşında oğlum biz ikinci çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmadı polip ameliyatı oldum bi de ileri derece pko olunca tüp bebek önerdi doktorum tabi bu seviyeye gelene kadar çok ilaç Kullandım iki yıl 3 tane dondurulmus embriyom var birinci kalite bakalım hayırlısı Allah ikimize de hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah... :))

Merhaba kızlar malesef benden iyi haber yok 10.gun test sonucum <2 gebelik negatif çıktı allahtan herseyin hayırlısını diliyorum artık

Hakkında hayırlısı olsun canım üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor ne yazıkki.. Allah tekrar deneme gücü kuvveti versin.

35 yas alti olunca 2 3 embriyo transfer edilmez diye bişey yokki ben 26 yaşındayım doktor bana 3 taneside çok güzel kiyamiyorum napalım Karar ver 3 ünde koyalım mi dedi ben 2 olsun dedim düşün yani ama kayıtlarda 1 embriyo transfer edildi yazıyo çaktırma:)) lucrin muhtemelen herkese vurduruyolar hanımlar yok mu kullanan yahu acibadem de de kullandım ankarada da kullandım yani

bende kullanmadım lucrin..

üzülme canım desemde üzüleceksin biliyorum ama allahtan ümit kesilmezümidini kesersen işte ozaman herşey bitmiş demektir belkide bi süpriz olur hiç belli olnaz geç tutunmuştur hemen koyuverme kendini inşallah normal yolla bi bakmış bi dahaki aya kalmışsın hayat süprizlerle dolu neden sanada süpriz yapmasın inşallah

Ilkinde transferi yparken ikiz gebelikler prob. Olabikir sende minyonsun riske atmayalim tek transfer yapalim dediler ok dedim. Zaten 2 transfer talebim olmadi...2. Icinde tek yapilir dediler henuz netlestirmedik ama...Rabbim yeterki nasip etsin sadece tek derdim ikiz gebelik direk tup bebegi cagristiriyor, ailede hic ikiz yok ve biz kimseye soylemiyoruz tedaviyi..Allah in bilecegi is zaten hic biseyin garantisi yokki. 2 transf. Edilir biri dusebilir vs ya da hic tutmaz. Embriyolarim 5 aa kalitede ama guvenim yok.Nice tutan 3 ler gordum benim 5 kimyasal oldu mesela...isin ozu Allah in ol demesini bekliyoruz..O herseyin en iyisini bilendir
Benim 2 embriyo transferim oldu 1 ve 2 ydi kaliteleri ama çok şükür 1 tanesi tuttu dediğin gibi Allah in ol demesini bekliyoruz

Ucurtma avcisi 86 Ucurtma avcisi 86 canim seninle hemen hemen ayni gidiyoruz. Benim son adet tarihim 9 haziran. 11. Gun 122. 13. Gun 262 degerim. Bende kese ve kalp icin sabirsizlaniyorum. Ama benim yaptirdigim yer 3hafta sonraya randevu verdi. 27temmuzda cagirdi. Kalp atisini da duyalim diye bekletti ama hic olmazsa onceden bi keseyi gorseydim yaa. Bu gidisle yarin bi daha kan vercem 1000i gecmis olmasi gerekiyo bakalim

geldim canımm.. bugün oldu transferim 5.gün embriyoları:) bide süprizli oldu 3 tane embriyo transfer edildii:KK59: Artık bekleme zamanı hakkımızda hayırlısı olur inşallah:)
Hadi insallah pozitif sonuclarini aliriz. Hayirli ugurlu olsun.:KK48:
Cok zor insan uzuluyo onca ugrastan sonra negatif sonuc alinca fakat unutma allahim her serde bir hayir vermis. Vardir bununda bir hayri. Ileriye bakip yeni transferleri dusun. Allahin izniyle pozitifi yakalayacaksin bir gun.

Öznur nasıl gidiyor hamilelik bişey hissediyor musun bende bulantı falan yok ama halsizlik had safhada ayakta zor duruyorum nerdeyse sürekli yatiyorum
Aynen canım bende de bulantı falan yok halsizlik zaman zaman oluyor bide ara ara bel ağrısı o kadar uykuya eğilim var bide tabi. bende sürekli evdeyim oturuyorum yatıyorum öyle vakit geçiriyorum 1 ayda ilk defa geçen gün dışarda yemek yemeğe gittik 2 defa arkadaşlara bide kese görmeye onun dışında hiç evden çıkmadım cok dikkat ediyorum hic iş güç yapmıyorum rabbim inşallah bu sefer kucağımiza almayı nasip eder de emeklerimiz boşa çıkmaz

Back