- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 52
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #3.721
oz-ge-mavi
naptin dun kontrolun vardi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt abla biraz kafam Karışık doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum doldumuyo derler aynen öyle bnm kide . Transferin yapıldığı yerde ultrason oldu çok iyi maşallah herseyimiz büyğk hastaneye gittik donra test hakkında KONUŞULDU normal koldan kan alıp bebegin dna sına bakılıyormuş 2. Seçenek karından su alma 3. Seçenek alt tarafdan su alma bu iki dedigim gbi çok fazla zararlıymış bn koldan almayı tercih ettim eger sonuç kötü çıkarsa karından su alınıcak inş öyle bişiy olmaz . Doktorda pek gıcık dı sinir oldum iyice ebe bulduk oraya kayıt oldum bu ayın 27 kan sonucu için gidicez 30 ebe var 9. Ayın 30 da 40 dakika boyunca ultrason yapılacaklar vumc de . Hersey çok Karışık bide biz eşimle akrabayız o zmn daha detaylı yapalım dedı doktorda Rabbimin izni ile hersey yolunda gider inş abla. 2.ayın 11 dogum olucakoz-ge-mavi naptin dun kontrolun vardi?
Özge stres yapma bunlar rutin şeyler bütün hamilelere yapılıyor normal gebe kalanlara da yapılıyor senin yasin genç inşallah sorun çıkmaz
Evt abla biraz kafam Karışık doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum doldumuyo derler aynen öyle bnm kide . Transferin yapıldığı yerde ultrason oldu çok iyi maşallah herseyimiz büyğk hastaneye gittik donra test hakkında KONUŞULDU normal koldan kan alıp bebegin dna sına bakılıyormuş 2. Seçenek karından su alma 3. Seçenek alt tarafdan su alma bu iki dedigim gbi çok fazla zararlıymış bn koldan almayı tercih ettim eger sonuç kötü çıkarsa karından su alınıcak inş öyle bişiy olmaz . Doktorda pek gıcık dı sinir oldum iyice ebe bulduk oraya kayıt oldum bu ayın 27 kan sonucu için gidicez 30 ebe var 9. Ayın 30 da 40 dakika boyunca ultrason yapılacaklar vumc de . Hersey çok Karışık bide biz eşimle akrabayız o zmn daha detaylı yapalım dedı doktorda Rabbimin izni ile hersey yolunda gider inş abla. 2.ayın 11 dogum olucak
Düşük değil değerin benim 15. Gün700 düKız ben 5 + 2 isem kan değerim çok düşük değil mi 13.g 690 geriden mi geliyor anlamadimki bide dün ultrasonda minik birşey gördüm ama 10 gün sonra emin oluruz dedi Ankaradaki doktoru da aradım oda 10 gün sonra ultrasona gir anca o zaman görünür kese dedi anlamadım gitti ben bu işi sonuçta sizde 12. Gün gebelik testi yapıp 10 gün sonra kese gördünüz 6 haftalik miydiniz
Cnm öyle Ztn ama ne bilim çok zor buldum bn onu bişiy olması ihtimali bile bni mahvediyo bitseydi bu testler filan kurtulsaydık rahat sekıldeÖzge stres yapma bunlar rutin şeyler bütün hamilelere yapılıyor normal gebe kalanlara da yapılıyor senin yasin genç inşallah sorun çıkmaz
İnşallah CanimRabbim sabır versin canım kolay değil ama en azından hamile kalabiliyosun inşallah bir daha denemeye bile gerek kalmadan mucizen de doğal yoldan gelir inşallah
Canım Allah saglıkla nasip etmiş olsun hepimize insallah.. Yoksa hepsi hava Civa.. Allah bu Mutluluğumızu yarım bırakmasın. Tek duam bu, saglıklı hayırlı evlatlar nasip etmiştir hepimiZe insallahCnm öyle Ztn ama ne bilim çok zor buldum bn onu bişiy olması ihtimali bile bni mahvediyo bitseydi bu testler filan kurtulsaydık rahat sekılde
Canim perşembe kanamam olmuştu doktor ondan dolayı gelişmemiş dediCanım Allah bi daha boyle bi acı yaşatmasın sana, hiçkimseye.. Nolmuş peki bi acıklama yapmadılar mı, neden böle olmuş
Ozgecim bunlar rutin kontroller. Insallah allahin izniyle kan testi iyi cikacak digerine hic gerek kalmiyacak. Kan testi iyi cikmazsa bile bu kesin bir sonuc degil. Detayli ultrasyon 20. Haftada herkeze yapiliyo zaten. Akraba oldugunuz icin doktorun oyle demesinide takma bunlar yeterki kendi kulturlerinde olmayan bir durumla karsilassinlar hemen abartirlar. Benim dedemle ananemde amca cocuklariydi annemler gayet saglikli bes kardesler. Doktorun soyledikleri herkeze soylenen rutin kontroller. Sen hamileligin kryfini cikar. Sukur saglikli bir hamileligin var.
Evt abla biraz kafam Karışık doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum doldumuyo derler aynen öyle bnm kide . Transferin yapıldığı yerde ultrason oldu çok iyi maşallah herseyimiz büyğk hastaneye gittik donra test hakkında KONUŞULDU normal koldan kan alıp bebegin dna sına bakılıyormuş 2. Seçenek karından su alma 3. Seçenek alt tarafdan su alma bu iki dedigim gbi çok fazla zararlıymış bn koldan almayı tercih ettim eger sonuç kötü çıkarsa karından su alınıcak inş öyle bişiy olmaz . Doktorda pek gıcık dı sinir oldum iyice ebe bulduk oraya kayıt oldum bu ayın 27 kan sonucu için gidicez 30 ebe var 9. Ayın 30 da 40 dakika boyunca ultrason yapılacaklar vumc de . Hersey çok Karışık bide biz eşimle akrabayız o zmn daha detaylı yapalım dedı doktorda Rabbimin izni ile hersey yolunda gider inş abla. 2.ayın 11 dogum olucak
Evet 3 hafta 2 gün demek beta 4 binin üzerinde olursa kalb atımı olur bebekte ondan şimdi duyulması zorCanim cevabın için çok tsk ederim ama 7 haziran son adet günü olduğuna göre benim baya kalp atışı duymak lazım kan değerini mi baz alıyorlar anlamiyorumki bide 3 +2 4+1 bunu da anlamıyorum 3 hafta 2 gün mu demek oluyo
Bn bazen kaldıramıyorum böyle seyleri orda sordular mesela hani özürlü olsa ne yaparsınız diye kafam beynim vucudum dondu bn çok zor buldum bu bebegi kaybetmek düşüncesi bni yok ediyo inş hayırla güzel haberle sonuçlanır herseyimiz . Dogumdan sonra psikolojik destek almayı bile düşünüyorum . Rabbim hepimizin çocugunu bizlere bağışlasın ve saglıklı özürsüz ayıpsız olsunlarOzgecim bunlar rutin kontroller. Insallah allahin izniyle kan testi iyi cikacak digerine hic gerek kalmiyacak. Kan testi iyi cikmazsa bile bu kesin bir sonuc degil. Detayli ultrasyon 20. Haftada herkeze yapiliyo zaten. Akraba oldugunuz icin doktorun oyle demesinide takma bunlar yeterki kendi kulturlerinde olmayan bir durumla karsilassinlar hemen abartirlar. Benim dedemle ananemde amca cocuklariydi annemler gayet saglikli bes kardesler. Doktorun soyledikleri herkeze soylenen rutin kontroller. Sen hamileligin kryfini cikar. Sukur saglikli bir hamileligin var.
Merhaba canım ben de dondurulmuş embriyo transferi yapıcam folic asit ve estofem kullanıyorum bi de coraspine başladım dün estrofemi 4 gün tek aldım 19 temmuza kadar iki tane ve 19 dan 23 é kadar 3 tane almamı söyledi doktor herşey yolunda giderse 26 temmuzda transfer olcak evlilik yıkdönümümüzden bir gün önce inşallah uğurlu gelir Allah herkese yardım etsin hayırlı hamilelik inşallahArkadaslar merhaba, bende 2.denememe basladim. Hamile arkadaslari tebrik ediyorum, Allah tamamina erdirsin insallah, tedavideki arkadaslarima hayirlisiyla nasip olsun insallah. Benim dondurulmus embriyo transferim olacak. Folbiol kullanmaya devam ediyorum ve estrofem 2mg i gunde 3 defa verdi dr .sizde bu sekildemi kullanmistiniz acaba?
Cok zor anliyorum seni. Psikolojik destek simdide isteyebilirsin. Doktoruna soylersen o ayarlar sana. Bu tur konular icin ozel psikologlar var hastanelerde. Ben bebegimi kaybettikden sonra basladim psikologa gitmeye. Haftaya carsamba randevu aldimki once onla konusup sonra testi yapacam. Cunku benum icin negatifi duymak kadar pozitifi duymakda korkutucu. Seni cok iyi anliyorum ama yinede ilacimiz kendimiz ne kadar psikologdan yardim alsakda. Doktorlari dinlerken onlarin herkeze ayni seyleri soylediklerini dusun. Yuzdesi cok az olan ihtimalin allahin izniyle senin basina gelmeyecegini dusun.Bn bazen kaldıramıyorum böyle seyleri orda sordular mesela hani özürlü olsa ne yaparsınız diye kafam beynim vucudum dondu bn çok zor buldum bu bebegi kaybetmek düşüncesi bni yok ediyo inş hayırla güzel haberle sonuçlanır herseyimiz . Dogumdan sonra psikolojik destek almayı bile düşünüyorum . Rabbim hepimizin çocugunu bizlere bağışlasın ve saglıklı özürsüz ayıpsız olsunlar
Canım Rabbime şükürler olsun sonuç olumlu ama 2 gün sonra birdaha test yapacağım bakalım değer yükselecek mi dua edin arkadaşlar.Aminnnn...inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma
Belki bundan sonra ki afsprak da söylerim . Ailem de yanımda degıl 2 katı etkileniyorum herseyden şimdi tam izin zamanı bide cok özledim hersey etkiliyo iyice duygusal oldum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunCok zor anliyorum seni. Psikolojik destek simdide isteyebilirsin. Doktoruna soylersen o ayarlar sana. Bu tur konular icin ozel psikologlar var hastanelerde. Ben bebegimi kaybettikden sonra basladim psikologa gitmeye. Haftaya carsamba randevu aldimki once onla konusup sonra testi yapacam. Cunku benum icin negatifi duymak kadar pozitifi duymakda korkutucu. Seni cok iyi anliyorum ama yinede ilacimiz kendimiz ne kadar psikologdan yardim alsakda. Doktorlari dinlerken onlarin herkeze ayni seyleri soylediklerini dusun. Yuzdesi cok az olan ihtimalin allahin izniyle senin basina gelmeyecegini dusun.
Seni cok iyi anliyorum buralarda yalnizlik cok kotu. benimde annem turkiyede hamileyken bu yasimda bile eksiklikligi cok hissettim. Bak bebegin ne kadar buyumus masallah kirkbinkere, o resimlere bak, cok guzel degisiklikler oluyo hayatinda unutmaBelki bundan sonra ki afsprak da söylerim . Ailem de yanımda degıl 2 katı etkileniyorum herseyden şimdi tam izin zamanı bide cok özledim hersey etkiliyo iyice duygusal oldum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Hayırlı olsun canım inşallah böyle gider... kalp atışını duyan a kadar hiç birimize rahat yok zaten :))Canım Rabbime şükürler olsun sonuç olumlu ama 2 gün sonra birdaha test yapacağım bakalım değer yükselecek mi dua edin arkadaşlar.