• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Amin canım haklısın iki yıldır ilacın iğnenin haddi hesabı yok sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun da razıyım kaç yıllık evlisin canım

yıl olmadı ki daha 5 aylık evliyim ama ben çikolata kistinden ameliyat oldum evlenmeden önce ve kan değerlerim pek iyi gitmiyor maalesef. Ondan hızlı davranıyoruz ve tüp bebek şansımız var sadece. Bakalım kısmet olacak inşallah. Dualarınızı bekliyorum.

yıl olmadı ki daha 5 aylık evliyim ama ben çikolata kistinden ameliyat oldum evlenmeden önce ve kan değerlerim pek iyi gitmiyor maalesef. Ondan hızlı davranıyoruz ve tüp bebek şansımız var sadece. Bakalım kısmet olacak inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
Daha yeni evlisiniz inşallah olur canım benim bi oğlum dün doğum günüydü hatta beş yaşında sonra da pko başladı olmadı ikincisi yalnız kalmasını istemiyorum çok istiyorum kardesi olsun

Merhaba arkadaşlar bende mart ayından itibaren tüpbebek için tedavi görmeye başladım. Nihayet 19.06.2015 tarihinde ki son adet tarihimde (yani mübarek Ramazan ayının 2. Gününde) tedaviye başladım. İğne tedavisi, yumurta toplama ve transfer derken 03.07.2015 tarihinde transfer oldu iki embriyo transferi yapıldı ve ilk 3 gün gaz sıkıntısı ve karın şişkinliği vardı. 4. Günü rahatım yerindeydi 5. Günü bel ve kasık ağrısı ayaklarıma kadar geliyordu. Bu ağrı 8. Güne kadar devam etti 8 . Gün kahverengi Lekelenmem oldu ve bugün 11. Günüm hala bel kasık ağrım var ama bugün daha lekelenme görmedim. Yarın inşallah kan testi yapmaya gideceğim hayırlı haberlerle evime dönmeyi Rabbim nasip eylesin.
RABBIM EVLAT İSTEYEN VE CABALAYAN HERKESE NASIP ETSIN. KİMSENİN EMEĞİNI BOSA ÇIKARMASIN RABBIM.
Rabbim inşallah seninde yüzüne güler canım benim hayırlı olsun...

Progestan kapsül vajinal yoldan kullanan var mı? ? nasıl ifade etsem bilmiyorum inşallah anlarsınız 2 gündür topalak topalak geliyo çok fazla degil tabi normal mi bu.??

Progestan kapsül vajinal yoldan kullanan var mı? ? nasıl ifade etsem bilmiyorum inşallah anlarsınız 2 gündür topalak topalak geliyo çok fazla degil tabi normal mi bu.??
Gelmesi normal bende crinone jel kullaniyorum iyice ileri ittirip yap ve 20 dk yuru mutlaka ,fazlasinin disari cikmasini zaten engeleyemezsin canim

Gelmesi normal bende crinone jel kullaniyorum iyice ileri ittirip yap ve 20 dk yuru mutlaka ,fazlasinin disari cikmasini zaten engeleyemezsin canim
Tamam gittiği yere kadar ittireyim normalde fazlası geliyor evet ama minik topalak olunca hayırdır dedim. Kapsülü koyduktan sonra en az 1 saat yat demişti hemşire sen jeli siktiktan sonra yuruyormusun

Evet yuruyorum ozellikle tembih etti hemsire yurumezsen emilim olmaz ve isw yaramaz demisti
Tamam gittiği yere kadar ittireyim normalde fazlası geliyor evet ama minik topalak olunca hayırdır dedim. Kapsülü koyduktan sonra en az 1 saat yat demişti hemşire sen jeli siktiktan sonra yuruyormusun

Arkadaşlar öğlende doktor da kontrolum vardı bebisim artık yokmus. Geçtiğimiz perşembe birden kanamam olunca doktora gittik o zaman ilk kez keseyi gormustuk ve bebisi de doktor herşey normal demişti.
Ama 5 gün sonra bebisim yokmus:KK61::KK61::KK61:.allahim bu acıyı hiç kimseye yasatmasin

Arkadaşlar öğlende doktor da kontrolum vardı bebisim artık yokmus. Geçtiğimiz perşembe birden kanamam olunca doktora gittik o zaman ilk kez keseyi gormustuk ve bebisi de doktor herşey normal demişti.
Ama 5 gün sonra bebisim yokmus:KK61::KK61::KK61:.allahim bu acıyı hiç kimseye yasatmasin
Rabbim sabır versin canım kolay değil ama en azından hamile kalabiliyosun inşallah bir daha denemeye bile gerek kalmadan mucizen de doğal yoldan gelir inşallah

Rabbim sabır versin canım kolay değil ama en azından hamile kalabiliyosun inşallah bir daha denemeye bile gerek kalmadan mucizen de doğal yoldan gelir inşallah
Allah tamamını erdirsin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.senin ilk bebis mi kaçıncı denemem di

Allahimm çok üzüldüm Canimm vardır herşeyde bir hayır ümidini kaybetme herseyin zamanı var:KK43::KK43:

Pıhtılaşma mı var ki ben sadece çırağın kullandım onu da gebelik öğrendikten sonra kesti dr
Test yapılmadı canım önlem amaçlı kullanıyoruz tüp bebek yapanlarin çoğunluğu kullanıyor bu ilacı her ihtimali düşündükleri için veriyor doktor lar.
Clexane bana da 9 ay dedi bugün :rolleyes: Karnım şimdiden aciyo ya... bende kan pıhtılaşması mi var ki test yapılmadı hiç hocam dedim neye göre vuruyom ben bunu anlamadım dedim tüp bebeğin gereği diyebiliriz pıhtı olması şart değil dedi:KK17:
bende hep göbekten yaptım iğne yerleri hep aciyor. Bebeklerimiz için değere onlar sağlıkla gelsinler de bunların hepsi bitecek inşallah

Canım acını çok iyi anlıyorum bende o acıyı yaşadım rabbim tekrar yaşanmasın bunda da vardır bi hayır en kısa zamanda rabbim yerini doldursun

Canım acını çok iyi anlıyorum bende o acıyı yaşadım rabbim tekrar yaşanmasın bunda da vardır bi hayır en kısa zamanda rabbim yerini doldursun
Amin Canim sen ne zaman bebisini kaybettin ne kadarlikti.şimdiki bebisin kaçıncı denemem.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım Allah bi daha boyle bi acı yaşatmasın sana, hiçkimseye.. Nolmuş peki bi acıklama yapmadılar mı, neden böle olmuş

Evet bende kullaniyorum. bendede devamli akiyo. gecen seferde oyle olmustu sonuc pozitifdi. Demekki bu ilac boyle.

Cok uzuldum. Hayirlisi buymus demekki. Geriye bakip uzulme onune bak. Birdaha yasatmasin allahim.

Back