- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.701
Amin inşallah canım benim ilk bebeğim ve 4. Denemem Rabbim tez zaman da sana da nasip etsin inşAllah tamamını erdirsin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.senin ilk bebis mi kaçıncı denemem di
Gamze çok sevindim allah bebeklerimizi kucagimiza aldığımız günleri de göstersin insKızlar bugün kese büyümüşmü diye gitmiştik kalp atışını duyduk çok şükür, inşallah devamı gelir 5 haftalık sanırım
Sağol canım hepimizin, senin kaç haftalık şimdiGamze çok sevindim allah bebeklerimizi kucagimiza aldığımız günleri de göstersin ins
Nazli nazli geldi bebegin.. cok nazli olacak gorursunKızlar bugün kese büyümüşmü diye gitmiştik kalp atışını duyduk çok şükür, inşallah devamı gelir 5 haftalık sanırım
Geçen çarşamba 6+1 dedi doktor bugün 7 hafta oldu ama bende hep bi tedirginlik varSağol canım hepimizin, senin kaç haftalık şimdi
Gözün aydın canım nazlı koyucaz adını kız olursa unutmaSağol canım hepimizin, senin kaç haftalık şimdi
Aynen öyle görünüyor canım sağolasınGözün aydın canım nazlı koyucaz adını kız olursa unutma
Kalp atışını duydun değilmi canım,hepimiz aynıyız tedirginlik hiç bitmiyorGeçen çarşamba 6+1 dedi doktor bugün 7 hafta oldu ama bende hep bi tedirginlik var
Bu arada 11.g 318 13.g (Yani dün) 690 çıktı tahmini bişey söyleyin bana yaKızlar benim bebek kaç haftalik ben hiç anlamadım????dün doktor da soylemedi Ankaradaki olan doktorda bişey demedi sağlıklı gebelik 10 gün sonra keseleri görürsün dedi tamam da ben dün burdaki doktora nasıl hesap yapcaz dedim bu ayki son adet günün ne dedi 7 haziran dedim eee şimdi benim tahminen kaç haftalik 5 6 haftalik olması lazım değil mi.... ya valla belirsizlik deli edecek beni kalp atışı duymadan 3 ay geçmeden heh oldu diyemeyecem herhalde offf
Ben kullanıyorum 1×3 vajinal progesteron ilk günlerde fazla topak halinde değil az çıkardı dışarı şimdi topaklaniyor çıkıyor kendim hemşireyim is yerinde sordum rahim progestana doymuş olduğu zaman fazlasını emmiyor içeri rahime gitmeyen kısım atılır dediler ve kesin değil ama gebelik olduğu zamanda oluyormuş topaklanmaProgestan kapsül vajinal yoldan kullanan var mı? ? nasıl ifade etsem bilmiyorum inşallah anlarsınız 2 gündür topalak topalak geliyo çok fazla degil tabi normal mi bu.??
Bu arada 11.g 318 13.g (Yani dün) 690 çıktı tahmini bişey söyleyin bana ya
Canim cevabın için çok tsk ederim ama 7 haziran son adet günü olduğuna göre benim baya kalp atışı duymak lazım kan değerini mi baz alıyorlar anlamiyorumki bide 3 +2 4+1 bunu da anlamıyorum 3 hafta 2 gün mu demek oluyo3+4 oluyor yani 4 haftalik gebelik
Geçen gittiğimde duydum. 2 saniye falan diinletti ama biraz yavaş dedi 24 de tekrar gigideceğim.gigideceğim.bu haftada böyle duyulur dedi. Dün devlet hastanesine gittim karindan baktı normal dedi kalp atışı var dedi artık dua ediyorum inşallah bi dahakine her şey düzelirKalp atışını duydun değilmi canım,hepimiz aynıyız tedirginlik hiç bitmiyor
Benim son regl 2 haziran 6+1 olduk biz. Sen bizden 5 gün sonrasın. Demekki 5+3 falan oluyorsun. Hesaplayıcılara yazsana cqnım çıkıyor ordaBu arada 11.g 318 13.g (Yani dün) 690 çıktı tahmini bişey söyleyin bana ya
Kız ben 5 + 2 isem kan değerim çok düşük değil mi 13.g 690 geriden mi geliyor anlamadimki bide dün ultrasonda minik birşey gördüm ama 10 gün sonra emin oluruz dedi Ankaradaki doktoru da aradım oda 10 gün sonra ultrasona gir anca o zaman görünür kese dedi anlamadım gitti ben bu işi sonuçta sizde 12. Gün gebelik testi yapıp 10 gün sonra kese gördünüz 6 haftalik miydinizBenim son regl 2 haziran 6+1 olduk biz. Sen bizden 5 gün sonrasın. Demekki 5+3 falan oluyorsun. Hesaplayıcılara yazsana cqnım çıkıyor orda
Bir de 5+2 ne demekKız ben 5 + 2 isem kan değerim çok düşük değil mi 13.g 690 geriden mi geliyor anlamadimki bide dün ultrasonda minik birşey gördüm ama 10 gün sonra emin oluruz dedi Ankaradaki doktoru da aradım oda 10 gün sonra ultrasona gir anca o zaman görünür kese dedi anlamadım gitti ben bu işi sonuçta sizde 12. Gün gebelik testi yapıp 10 gün sonra kese gördünüz 6 haftalik miydiniz
Çok şükür canım,duymuşun bak boş yere can Sıkma herşey güzel olacak inşallahGeçen gittiğimde duydum. 2 saniye falan diinletti ama biraz yavaş dedi 24 de tekrar gigideceğim.gigideceğim.bu haftada böyle duyulur dedi. Dün devlet hastanesine gittim karindan baktı normal dedi kalp atışı var dedi artık dua ediyorum inşallah bi dahakine her şey düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?