2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar benim bebek kaç haftalik ben hiç anlamadım????dün doktor da soylemedi Ankaradaki olan doktorda bişey demedi sağlıklı gebelik 10 gün sonra keseleri görürsün dedi tamam da ben dün burdaki doktora nasıl hesap yapcaz dedim bu ayki son adet günün ne dedi 7 haziran dedim eee şimdi benim tahminen kaç haftalik 5 6 haftalik olması lazım değil mi.... ya valla belirsizlik deli edecek beni kalp atışı duymadan 3 ay geçmeden heh oldu diyemeyecem herhalde offf

Bu arada 11.g 318 13.g (Yani dün) 690 çıktı tahmini bişey söyleyin bana ya

Progestan kapsül vajinal yoldan kullanan var mı? ? nasıl ifade etsem bilmiyorum inşallah anlarsınız 2 gündür topalak topalak geliyo çok fazla degil tabi normal mi bu.??
Ben kullanıyorum 1×3 vajinal progesteron ilk günlerde fazla topak halinde değil az çıkardı dışarı şimdi topaklaniyor çıkıyor kendim hemşireyim is yerinde sordum rahim progestana doymuş olduğu zaman fazlasını emmiyor içeri rahime gitmeyen kısım atılır dediler ve kesin değil ama gebelik olduğu zamanda oluyormuş topaklanma

Bende kullanıyorum progestan 1*3 transferim 4 gününe girdi tek sıkıntım kasık ağrısı sizin durum da aynımı acaba

Kalp atışını duydun değilmi canım,hepimiz aynıyız tedirginlik hiç bitmiyor
Geçen gittiğimde duydum. 2 saniye falan diinletti ama biraz yavaş dedi 24 de tekrar gigideceğim.gigideceğim.bu haftada böyle duyulur dedi. Dün devlet hastanesine gittim karindan baktı normal dedi kalp atışı var dedi artık dua ediyorum inşallah bi dahakine her şey düzelir

Benim son regl 2 haziran 6+1 olduk biz. Sen bizden 5 gün sonrasın. Demekki 5+3 falan oluyorsun. Hesaplayıcılara yazsana cqnım çıkıyor orda
Kız ben 5 + 2 isem kan değerim çok düşük değil mi 13.g 690 geriden mi geliyor anlamadimki bide dün ultrasonda minik birşey gördüm ama 10 gün sonra emin oluruz dedi Ankaradaki doktoru da aradım oda 10 gün sonra ultrasona gir anca o zaman görünür kese dedi anlamadım gitti ben bu işi sonuçta sizde 12. Gün gebelik testi yapıp 10 gün sonra kese gördünüz 6 haftalik miydiniz

Bir de 5+2 ne demek

Çok şükür canım,duymuşun bak boş yere can Sıkma herşey güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…