- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #3.661
Evet canım kan sulandırıcı iğne transfer gününden itibaren kullanıyorum düşük ihtimaline karşı tedbir amaçlıClexan ne oluyo iğne mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kan sulandırıcı iğne transfer gününden itibaren kullanıyorum düşük ihtimaline karşı tedbir amaçlıClexan ne oluyo iğne mi
Clexane bana da 9 ay dedi bugünEvet canım kan sulandırıcı iğne transfer gününden itibaren kullanıyorum düşük ihtimaline karşı tedbir amaçlı
Pıhtılaşma mı var ki ben sadece çırağın kullandım onu da gebelik öğrendikten sonra kesti drEvet canım kan sulandırıcı iğne transfer gününden itibaren kullanıyorum düşük ihtimaline karşı tedbir amaçlı
Yok canım daha olmadım ilaç kullanıyorum olmak için.hemen dondurulmus transferi yapılıcakYa üzüldüm canım.bende ümitlenmiştim nezamandır adet olamadım diyodun.oldunmu peki başladınmı tedaviye ?inş. Bu sefer olumlu olur..
Aminnnn...inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakmaMerhaba arkadaşlar bende mart ayından itibaren tüpbebek için tedavi görmeye başladım. Nihayet 19.06.2015 tarihinde ki son adet tarihimde (yani mübarek Ramazan ayının 2. Gününde) tedaviye başladım. İğne tedavisi, yumurta toplama ve transfer derken 03.07.2015 tarihinde transfer oldu iki embriyo transferi yapıldı ve ilk 3 gün gaz sıkıntısı ve karın şişkinliği vardı. 4. Günü rahatım yerindeydi 5. Günü bel ve kasık ağrısı ayaklarıma kadar geliyordu. Bu ağrı 8. Güne kadar devam etti 8 . Gün kahverengi Lekelenmem oldu ve bugün 11. Günüm hala bel kasık ağrım var ama bugün daha lekelenme görmedim. Yarın inşallah kan testi yapmaya gideceğim hayırlı haberlerle evime dönmeyi Rabbim nasip eylesin.
RABBIM EVLAT İSTEYEN VE CABALAYAN HERKESE NASIP ETSIN. KİMSENİN EMEĞİNI BOSA ÇIKARMASIN RABBIM.
Hayirli guzel haberini aliriz insallah. Yarini merakla bekliyorum. Benimde bugun 3. Gunum sanki adet olakmisim gibi agrim var. Gazdan sanirim. Gun bekleyen herkez pozitif sonuclar alir insallah.Merhaba arkadaşlar bende mart ayından itibaren tüpbebek için tedavi görmeye başladım. Nihayet 19.06.2015 tarihinde ki son adet tarihimde (yani mübarek Ramazan ayının 2. Gününde) tedaviye başladım. İğne tedavisi, yumurta toplama ve transfer derken 03.07.2015 tarihinde transfer oldu iki embriyo transferi yapıldı ve ilk 3 gün gaz sıkıntısı ve karın şişkinliği vardı. 4. Günü rahatım yerindeydi 5. Günü bel ve kasık ağrısı ayaklarıma kadar geliyordu. Bu ağrı 8. Güne kadar devam etti 8 . Gün kahverengi Lekelenmem oldu ve bugün 11. Günüm hala bel kasık ağrım var ama bugün daha lekelenme görmedim. Yarın inşallah kan testi yapmaya gideceğim hayırlı haberlerle evime dönmeyi Rabbim nasip eylesin.
RABBIM EVLAT İSTEYEN VE CABALAYAN HERKESE NASIP ETSIN. KİMSENİN EMEĞİNI BOSA ÇIKARMASIN RABBIM.
Soruna göre bekleriz demişti benim doktorum normal canım ben de aynı süre hemen hemen doktoruna güven aksi halde sıkıntı yaşarsın ben doktoruma güveniyorum fazla ayrıntıya da takılma keyifli geçirmeye bakkızlar kafama bi soru takıldı. Hiç deneyimim olmadığı için size danışayım dedim.
Ben 2 haftadır takviye ilaçları kullanıyorum ve dr umuz bu ay değil sonraki ay adetimin 2. günü gelmemi isted, eylülde yapcaz dedi. Sizce bu süre normal mi? yoksa bayram/tatil olaylarından mı bekliyorum?
Soruna göre bekleriz demişti benim doktorum normal canım ben de aynı süre hemen hemen doktoruna güven aksi halde sıkıntı yaşarsın ben doktoruma güveniyorum fazla ayrıntıya da takılma keyifli geçirmeye bak
Rica ederim canım zaten şu stres olmasa herşey yolunda olcak hangi ilaçları kulanıyorsunSağol canım, haklısın. Zaten şimdiye kadar olmaması da stresten diye düşünüyorum. Bari bu aşamada bırakayım gitsin :) Teşkür
Rica ederim canım zaten şu stres olmasa herşey yolunda olcak hangi ilaçları kulanıyorsun
Baya kullanıyorsun canım ben folic asit kullandım tedavi başlayana kadarMelatonine, 3 tane Biost.DHEA, Teatrio, Aqnucasfor ?!, resvetarol, folik asit. kullanıyorum cnm. günde 8 hap ediyor :)
Baya kullanıyorsun canım ben folic asit kullandım tedavi başlayana kadar
Amin canım haklısın iki yıldır ilacın iğnenin haddi hesabı yok sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun da razıyım kaç yıllık evlisin canımEtkili olacaksa 20 tane kullanmaya razıyım :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)