2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Evet canım kan sulandırıcı iğne transfer gününden itibaren kullanıyorum düşük ihtimaline karşı tedbir amaçlı
Clexane bana da 9 ay dedi bugün Karnım şimdiden aciyo ya... bende kan pıhtılaşması mi var ki test yapılmadı hiç hocam dedim neye göre vuruyom ben bunu anlamadım dedim tüp bebeğin gereği diyebiliriz pıhtı olması şart değil dedi

Kadir gecemiz mübarek, dualarımız kabul olsun hepimizin.. Bianda aklıma gecen seneki Kadir gecesi geldi. O gece hayırlı evlat nasip etmesini dilemiştim Allahtan tüm kalbimle.. Bu sene bağışladığı mucizemi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin diye dua ediyorum.. Allah cok büyük , umudumuzu kaybetmeden duaya devam kızlar. Pozitifi almış olanlara saglıklı evlatlar tedaviye başlayanlara olumlu sonuclar olsun insallah.. Allah Kalbimizdeki hayırlı duaları kabul etsin

Arkadaşlar ya şimdi de makattan kanamam var. Progestoron iğnesi yaptırıp makattan kanaması olan var mi?yada hamileliğin ilk haftalarında makattan kanaması olan var mi ne yapmalıyım? Hamilelikten önce ben iki kere makattan operasyon geçirdim. Allahim düsmanima vermesin o acıyı..

Merhaba arkadaşlar bende mart ayından itibaren tüpbebek için tedavi görmeye başladım. Nihayet 19.06.2015 tarihinde ki son adet tarihimde (yani mübarek Ramazan ayının 2. Gününde) tedaviye başladım. İğne tedavisi, yumurta toplama ve transfer derken 03.07.2015 tarihinde transfer oldu iki embriyo transferi yapıldı ve ilk 3 gün gaz sıkıntısı ve karın şişkinliği vardı. 4. Günü rahatım yerindeydi 5. Günü bel ve kasık ağrısı ayaklarıma kadar geliyordu. Bu ağrı 8. Güne kadar devam etti 8 . Gün kahverengi Lekelenmem oldu ve bugün 11. Günüm hala bel kasık ağrım var ama bugün daha lekelenme görmedim. Yarın inşallah kan testi yapmaya gideceğim hayırlı haberlerle evime dönmeyi Rabbim nasip eylesin.
RABBIM EVLAT İSTEYEN VE CABALAYAN HERKESE NASIP ETSIN. KİMSENİN EMEĞİNI BOSA ÇIKARMASIN RABBIM.

Aminnnn...inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma

Hayirli guzel haberini aliriz insallah. Yarini merakla bekliyorum. Benimde bugun 3. Gunum sanki adet olakmisim gibi agrim var. Gazdan sanirim. Gun bekleyen herkez pozitif sonuclar alir insallah.

kızlar kafama bi soru takıldı. Hiç deneyimim olmadığı için size danışayım dedim.

Ben 2 haftadır takviye ilaçları kullanıyorum ve dr umuz bu ay değil sonraki ay adetimin 2. günü gelmemi isted, eylülde yapcaz dedi. Sizce bu süre normal mi? yoksa bayram/tatil olaylarından mı bekliyorum?

Soruna göre bekleriz demişti benim doktorum normal canım ben de aynı süre hemen hemen doktoruna güven aksi halde sıkıntı yaşarsın ben doktoruma güveniyorum fazla ayrıntıya da takılma keyifli geçirmeye bak

Sağol canım, haklısın. Zaten şimdiye kadar olmaması da stresten diye düşünüyorum. Bari bu aşamada bırakayım gitsin :) Teşkür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…