2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Uykusuzluktan bayılcam ama uyuyamıyırum mide bulantısından bugun randevumuz var umarım bu bulantıysa bi çözüm bulurlar hiç iştahım yok :KK61:

abrimmm, post: 41764971, member: 691926"]İnşallah seninledir bebislerin...[/QUOTE]
İnsallahh canım çok saol .bnmki dondurulmuştu ama iki aydır ilacdi vs kullanmadı m yanı yumurta toplama işleminden sonra transfer içingittim iilaç filan vermişdir doktorum.onları kullandım transfer için gittiğimde et gözüktü ameliyatla onu aldı.snra tekrar ilaç kullanmaya başladım bu seferde lekelenmem oluyordu yine transfer olmadı..vücudum ilaç kabul etmiyomus BMM.doktora doğal gebelik etmek için ( yanı ilaç filan kullanmadan ) adetten 2 hafda sonra çağırdı ve dün transfer oldu işde..o yüzden karın agrimin olması dusundutuyor beni.ilaç filan kullanan TM diycem ama konuda kullanmadı..işde öyle yanı anliycagin:) Rabbim hayırlısı mi nasip eysin

Uykusuzluktan bayılcam ama uyuyamıyırum mide bulantısından bugun randevumuz var umarım bu bulantıysa bi çözüm bulurlar hiç iştahım yok :KK61:

Aynen ozgecim ben 6 haftadır cekiyorum bu bulantıları ama şükür gittikce azalıyor bendede iştahsızlık var iştahlı yemek yemeyi özlemişim:KK17:

Arkadaşlar öncelikle herkese bu kadir gecesi içinden geçen tüm dileklerinin gerçek olmasını diliyorum.insallah Rabbin bu gecenin hatırı hurmetine bizi kapısından Kucağı boş cevirmez.
Sizlerden bir bilgi almak istiyorum benim transferin 8.gunu bu gün 4 tane blastosist transfer edilmiş bana hiç bir ağrım sızım yok ne yerleşme kanaması tutunma belirtisi kasık ağrısı diye bişey yaşamadım sizce normalmi sadece karıncalanma tarzı rahimde bi ağırlık var tez tez idrar yapma hisi okadar bana bir bilgi verin

Arkadaşlar öncelikle herkese bu kadir gecesi içinden geçen tüm dileklerinin gerçek olmasını diliyorum.insallah Rabbin bu gecenin hatırı hurmetine bizi kapısından Kucağı boş cevirmez.
Sizlerden bir bilgi almak istiyorum benim transferin 8.gunu bu gün 4 tane blastosist transfer edilmiş bana hiç bir ağrım sızım yok ne yerleşme kanaması tutunma belirtisi kasık ağrısı diye bişey yaşamadım sizce normalmi sadece karıncalanma tarzı rahimde bi ağırlık var tez tez idrar yapma hisi okadar bana bir bilgi verin
Aminnnnn nnnnn canim....bendede aynı hiç bir şey hissetmiyorum 5.gun normaldir inşallah..ara ara midem bulanıyor benim...4embriyo benimkisi de...hakkımızda hayırlısı..

Yok ilk gebeligim ilk deneme:KK66:)) allah korusun..
Allah korusun canım.sağ sağlim kucağına alırsın bebişlerini inş.peki senin doktor bütün hastalarına mı veriyor bu kan pıhtılaşma iğnesini biliyomusun sana özel mi verdi ? Bana sadece corasprin verdiler hep.babamda da kan pıhtılaşma sorunu var zaman zaman iğne kullanıyor acaba bende de kullanılsaydı fayda edermiydi diye sordum.

mmm, post: 41764881, member: 691926"]Transferim 5.günü resmen şafak sayıyorum..:-)uykularimda kaçtı Allahım yardım ett.....
Hayirli sabahlar Bnmde 2. Gunu Fakat karnimda cok agri var sebce sonuc kotu mu olur sende hic belirti var mi bnde sonucu merakla bklitorum Allahim bu mubarek gun yuzu suyu hurmetine hepimizin yuzunu guldursun[/QUOTE]
Biz senle ayniyiz o zaman. Benimde cumartesi transferim oldu. Bendede ara ara agrilar oluyo onlar normal. Belirti arama bende cunku belirtiler hamile oldugunu ogrendikten cok sonra basliyo. Allahim hepimize pozitif sonuclar gosterir insallah.

Back