- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #3.621
Uykusuzluktan bayılcam ama uyuyamıyırum mide bulantısından bugun randevumuz var umarım bu bulantıysa bi çözüm bulurlar hiç iştahım yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferim 5.günü resmen şafak sayıyorum..uykularimda kaçtı Allahım yardım ett.....
Hayırlı olsun sizde sorun neydi canımInsallah Canimm allah tamamına erdirsin ama önce hayirlisini versin ben 6 sene böyle dua ettim vermesende senden gelene razıyım dedim hep hiç isyana gitmedim ne kadar şükür etsem az
Uykusuzluktan bayılcam ama uyuyamıyırum mide bulantısından bugun randevumuz var umarım bu bulantıysa bi çözüm bulurlar hiç iştahım yok
İnşallah canim..oruç tutmama izin vermediler sabah kullandığım ilaçlar var..Gunaydin beklemek zor canim ama insallah sonu güzel olsun bekleyişimizin,doktorun orucla ilgili bişey söyledimi sana
İnşallah canim..oruç tutmama izin vermediler sabah kullandığım ilaçlar var..
Aminnnnn nnnnn canim....bendede aynı hiç bir şey hissetmiyorum 5.gun normaldir inşallah..ara ara midem bulanıyor benim...4embriyo benimkisi de...hakkımızda hayırlısı..Arkadaşlar öncelikle herkese bu kadir gecesi içinden geçen tüm dileklerinin gerçek olmasını diliyorum.insallah Rabbin bu gecenin hatırı hurmetine bizi kapısından Kucağı boş cevirmez.
Sizlerden bir bilgi almak istiyorum benim transferin 8.gunu bu gün 4 tane blastosist transfer edilmiş bana hiç bir ağrım sızım yok ne yerleşme kanaması tutunma belirtisi kasık ağrısı diye bişey yaşamadım sizce normalmi sadece karıncalanma tarzı rahimde bi ağırlık var tez tez idrar yapma hisi okadar bana bir bilgi verin
Ya üzüldüm canım.bende ümitlenmiştim nezamandır adet olamadım diyodun.oldunmu peki başladınmı tedaviye ?inş. Bu sefer olumlu olur..Yaptım canım negatif
Allah korusun canım.sağ sağlim kucağına alırsın bebişlerini inş.peki senin doktor bütün hastalarına mı veriyor bu kan pıhtılaşma iğnesini biliyomusun sana özel mi verdi ? Bana sadece corasprin verdiler hep.babamda da kan pıhtılaşma sorunu var zaman zaman iğne kullanıyor acaba bende de kullanılsaydı fayda edermiydi diye sordum.Yok ilk gebeligim ilk deneme)) allah korusun..
Benimde 2. Gunu. Ben fazla saymamaya calisiyorum hatta sana soylemek icin pazar pazartedi diye saydim ikiymis. Dusunmemeye calis yoksa gunler gecmez.Transferim 5.günü resmen şafak sayıyorum..uykularimda kaçtı Allahım yardım ett.....
Hayirli sabahlar Bnmde 2. Gunu Fakat karnimda cok agri var sebce sonuc kotu mu olur sende hic belirti var mi bnde sonucu merakla bklitorum Allahim bu mubarek gun yuzu suyu hurmetine hepimizin yuzunu guldursun[/QUOTE]mmm, post: 41764881, member: 691926"]Transferim 5.günü resmen şafak sayıyorum..uykularimda kaçtı Allahım yardım ett.....
Insallah bir ilac verirler. Sikayetlerini oldugundan daha cok abart ozge. Yoksa ilac vermez bunlar.Uykusuzluktan bayılcam ama uyuyamıyırum mide bulantısından bugun randevumuz var umarım bu bulantıysa bi çözüm bulurlar hiç iştahım yok