2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ucurtma avcisi 86 Ucurtma avcisi 86 sana yazıyor dum yanlislikla diğer arkadaş tan alıntı yapmışım yumurta toplama günü 2 haftalik oluyor
Ay yaa bende ikiz tuttu mu ki diye düşünüyorum.... ben yumurta toplandığı günü 1 diye sayiyolar diye biliyodum sonuçta spermle yumurtanın buluşması gelişmesi dışarda oluyo yol kat etmeden direk rahmet veriliyor embriyo... bunları düşününce ne bileyim

inş. canım hayırlsıı Rabbimden gelen her şeye razıyız.. sana baktım da şimdi doğumlarımız aynı tarihlerde olcak inş. birbirimize destek oluruz artık burdan
Canım bende yeni başladm tedaviye acıbadem Maslak'ta. Sende orada yapmşsın. Yumurta toplama ve transferi Bülent Bey mi yaptı yoksa Doktor Ayşen mi ?

Canım bende yeni başladm tedaviye acıbadem Maslak'ta. Sende orada yapmşsın. Yumurta toplama ve transferi Bülent Bey mi yaptı yoksa Doktor Ayşen mi ?

canım sadece ilk muayene ve transfer işlemini bülent bey yaptı.. yumurta toplama ve diğer işlemleri farklı doktorlar yaptı
hayırlı olsun bu arada.. inş mutlu bi şekilde sonlanır

Kızlar bana Anadolu yakasında doktor tavsiyeniz var mı?
Tüp bebek tedavisini yapan doktorum Aytuğ Bey süper bir doktor. Fakat çalışma saatleri çok kısıtlı. İş çıkışı hep nefes nefese zor yetişiyorum. Artık gebelik takibi yaptırmam gerek...

Arkadaşlar kanaması olan ve bebekle kesenin iyi olduğu arkadaşlar var mi.benim perşembe günü kanamam vardı bugün azaldı ama kaşıkların da çok fazla ağrı var bu normal mi.çok endişe ediyorum bebegime birşey olacak diğe

Arkadaşlar kanaması olan ve bebekle kesenin iyi olduğu arkadaşlar var mi.benim perşembe günü kanamam vardı bugün azaldı ama kaşıkların da çok fazla ağrı var bu normal mi.çok endişe ediyorum bebegime birşey olacak diğe
Kaçıncı haftandasın canım?

Ben varım canım, kanamam oldu ama çok şükür ben de bebişlerim de çok iyiyiz....merak etme o kasık ağrısı ara ara bende de oluyor..doktorum ağrının normal olduğunu söylemişti, dayanılmayacak kadar olursa gel dedi..geçmiş olsun sana canım, korkma, Allah yardımcın olsun..

Geçmiş olsun canım, inşallah çok çektirmez sana..çok şükür benim çok fazla olmuyor artık, sadece canım hiçbir şey istemiyor, iştahsızlık çok var..hele hele kırmızı etten nefret ediyorum.:KK43:

Ya bu bulantı 7/24 iştahsızlık mide yanması fena yapıyor beni. Ne yesem de kesmiyor ooof oof. 10. Haftaya girdik hala devam ediyor ya :(

canım sadece ilk muayene ve transfer işlemini bülent bey yaptı.. yumurta toplama ve diğer işlemleri farklı doktorlar yaptı
hayırlı olsun bu arada.. inş mutlu bi şekilde sonlanır
Benimde ilk muayenemi Bülent bey yaptı. İlk izlenimim çok iyi bide maslaktakiler robotlaşmş resmen karınca gibi herkes durmadan calışıyo koşturuyoo.. Şimdi iğneleri vuruluyorm bitince ist. gidicem. İğneleri kaç gün kullandn canm ?

Back