- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.541
Maşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza@cerenery kız beni görüyon mu baya baya hamileyim inşallahgazina gelmeyecem diyordum ama 1 gün dayandim 9.gun kan testi yaptım ilham kaynağım cerenim
İnş cnm inş.biz de memlekete gidioz inş orda baktırcaz artık.Beni ptesi tekrar çağırdı canım kese gelişimini izlemek için inşallah içi dolu boşmu onu da görürüz
Sağol canim allah isteyen herkesin gönlüne göre hayirlisini versinMaşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
Ay ne bileyim işler nasıl yürür benim doktor ankarada oraya gidemeyecegime göre burdan bi doktorla yol çizelim diye düşündüm nası yapayım ben şimdi bana biraz yol gösterinPazartesi erken değil mi canım ne acelen var artık bebeğin seninle biraz sabredip keseyi görmeyi bekleseydin annesi
Canım değer 1500 e gelince kese görünüyor. Ben 12. Gün 2. Kez kan testimi yapmıştım. Ctesi günüydü. Bi sonraki ptesiye Dr cagırdı. Yanı sanırım bu pazartesi senin icin erken olur.Ay ne bileyim işler nasıl yürür benim doktor ankarada oraya gidemeyecegime göre burdan bi doktorla yol çizelim diye düşündüm nası yapayım ben şimdi bana biraz yol gösterin
Ya ben gecen avmde 2 kez gectim hemde aklima gele geleKızlar genel bir hatırlatma yapmak istedim aklıma geldi de
X-RAY cihazlarından geçmiyorsunuz değilmi ?
Aman ha radyasyona dikkat..
10 gün sonra için al randevuyu bence yada en erken 1 hafta sonra yaAy ne bileyim işler nasıl yürür benim doktor ankarada oraya gidemeyecegime göre burdan bi doktorla yol çizelim diye düşündüm nası yapayım ben şimdi bana biraz yol gösterin
Allah a emanet arkadaşım... Ama bn bir kerede niye burdan geçmiyorsunuz diye soran bir güvenlik görevlisi görmedimYa ben gecen avmde 2 kez gectim hemde aklima gele gele( bi an diyemedim kalabalikti geciverdim
Burda böyle bilgi vermezler o transfer yapılan Odayı başlarına yıkıcan aslında. İnş bebişin tutunur abla hayırlısıyla rabbim yüzünü güldürsün
Kizlar cok tesekkurler. Cok sukur transferim oldu. Bes tane embriyo olusmus. Iki tanesi transfer oldu. Az kalsin tek yapacaklardi son anda anlayinca bana iki tane yapilacak dedim ve zor ikna ettim onlari. Sonra gidip bir tane daha aldilar labdan.Canım sakın günlerce yatma
Kendine günleri zindan etme
Yavaş hareket et yeter günlerce yatman gerekmiyor
Allah yardımcın olsun :) İnşallah tutar
Ilk 3 te çok önemsemiştim ha tabi uzanıp yatmadım kendimi dinlemedim ama bu 4. De hatta biliyosunux merdivenden düştüm fitili uzun süre kac gün koymayı unuttum olucagı varsa her sekılde oluyo rabbim inş yüzünü Güldürür ıkısıde tutarKizlar cok tesekkurler. Cok sukur transferim oldu. Bes tane embriyo olusmus. Iki tanesi transfer oldu. Az kalsin tek yapacaklardi son anda anlayinca bana iki tane yapilacak dedim ve zor ikna ettim onlari. Sonra gidip bir tane daha aldilar labdan.. Bu gun dinleniyorum yarin normal hayatima baslarim. Gecen seferde oyle yapmistim tutmustu yine oyle yaparim.
Gözün aydın da pazartesi gitme. 10-15 gün sonra anca kese bebek görünüyorKızlar şimdi hastaneden geldim 9.gun 139.9 olan kan değerim 11.gun bugün 318.2p.tesi hemen randevu aldım peki bundan sonra nasıl ilerleyecez ya o kadar sevindik ki Allah isteyen herkese versin
Bunu anlaman kan testi ile biraz zor canım. Iki gün sonra testi tekrar edersin. 10-15 gün sonra doktor keseye bakar ve tek mi ikiz mi öğrenirsiniz. Gözün aydın.kızlar merhaba ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. 1 temmuzda transferim olmuştu bugün beta hcg 504 çıktı. 2 embriyo transfer edilmişti sizce ikiz gebelik olabilir mi
sağol canım inş. hayırlısıyla. insanın içinde günden güne büyüyen bir şeyin olması Allah ın mucizesi çok şükürBunu anlaman kan testi ile biraz zor canım. Iki gün sonra testi tekrar edersin. 10-15 gün sonra doktor keseye bakar ve tek mi ikiz mi öğrenirsiniz. Gözün aydın.
10.gunde 504 ikiz olur inşallah sende erken yapmışsın ben gibi benimkızlar merhaba ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. 1 temmuzda transferim olmuştu bugün beta hcg 504 çıktı. 2 embriyo transfer edilmişti sizce ikiz gebelik olabilir mi
inş. canım hayırlsıı Rabbimden gelen her şeye razıyız.. sana baktım da şimdi doğumlarımız aynı tarihlerde olcak inş. birbirimize destek oluruz artık burdan10.gunde 504 ikiz olur inşallah sende erken yapmışsın ben gibi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?