2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Pazartesi erken değil mi canım ne acelen var artık bebeğin seninle biraz sabredip keseyi görmeyi bekleseydin annesi
Ay ne bileyim işler nasıl yürür benim doktor ankarada oraya gidemeyecegime göre burdan bi doktorla yol çizelim diye düşündüm nası yapayım ben şimdi bana biraz yol gösterin

Ay ne bileyim işler nasıl yürür benim doktor ankarada oraya gidemeyecegime göre burdan bi doktorla yol çizelim diye düşündüm nası yapayım ben şimdi bana biraz yol gösterin
Canım değer 1500 e gelince kese görünüyor. Ben 12. Gün 2. Kez kan testimi yapmıştım. Ctesi günüydü. Bi sonraki ptesiye Dr cagırdı. Yanı sanırım bu pazartesi senin icin erken olur.

Kızlar genel bir hatırlatma yapmak istedim aklıma geldi de
X-RAY cihazlarından geçmiyorsunuz değilmi ?
Aman ha radyasyona dikkat..

Burda böyle bilgi vermezler o transfer yapılan Odayı başlarına yıkıcan aslında . İnş bebişin tutunur abla hayırlısıyla rabbim yüzünü güldürsün
Canım sakın günlerce yatma
Kendine günleri zindan etme
Yavaş hareket et yeter günlerce yatman gerekmiyor
Allah yardımcın olsun :) İnşallah tutar
Kizlar cok tesekkurler. Cok sukur transferim oldu. Bes tane embriyo olusmus. Iki tanesi transfer oldu. Az kalsin tek yapacaklardi son anda anlayinca bana iki tane yapilacak dedim ve zor ikna ettim onlari. Sonra gidip bir tane daha aldilar labdan.. Bu gun dinleniyorum yarin normal hayatima baslarim. Gecen seferde oyle yapmistim tutmustu yine oyle yaparim.

Ilk 3 te çok önemsemiştim ha tabi uzanıp yatmadım kendimi dinlemedim ama bu 4. De hatta biliyosunux merdivenden düştüm fitili uzun süre kac gün koymayı unuttum olucagı varsa her sekılde oluyo rabbim inş yüzünü Güldürür ıkısıde tutar

kızlar merhaba ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. 1 temmuzda transferim olmuştu bugün beta hcg 504 çıktı. 2 embriyo transfer edilmişti sizce ikiz gebelik olabilir mi
Bunu anlaman kan testi ile biraz zor canım. Iki gün sonra testi tekrar edersin. 10-15 gün sonra doktor keseye bakar ve tek mi ikiz mi öğrenirsiniz. Gözün aydın.

Bunu anlaman kan testi ile biraz zor canım. Iki gün sonra testi tekrar edersin. 10-15 gün sonra doktor keseye bakar ve tek mi ikiz mi öğrenirsiniz. Gözün aydın.
sağol canım inş. hayırlısıyla. insanın içinde günden güne büyüyen bir şeyin olması Allah ın mucizesi çok şükür

Tamam kızlar randevumu hemen iptal edicem ama şimdi hangi ilaçlara devam edilecek hangileri durcak bu süre içinde test yapiliyor mu valla kafam allak bullak doktorum ankarada ben eskisehir de ona gidemem burda bi yol cizmem lazım

bu arada kızlar ben istanbulda tüp bebek tedavisi gördüm ama şimdi tayinimiz konyaya çıktı.. konyada bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…