- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #3.521
Adetin 3. Gününden 9-10 gün sonra opu olur genelde bu tarihten de 3 ila 5 gün sonrada teansferin olur.. Hadi rabbim yüzünü güldürsün..İyi geceler hatunlarYumurta büyütme ve toplama işleminiz kaç gün sürdü ? Adetin 3. günü başlayınca kaçncı günde opu olur yani merak ettğim bu
Baaaak boşu boşuna gerilmiştin dimi canım.. Tebrik ederimKizlar benim degerim biraz beni korkutmustu ama bugun tekrarladim 13. Gununde 262 olmus. 122ydi en son bu sefer 2 ye katlamis cok sukur. Simdi 10 gun sonrayi bekle bekleyebilirsen. Arkadaslar en erken kalp atisini ne zaman duydunuz acaba ? 6. Haftada mi?
Banim bildiğim 7. Haftadan sonra kalp atışı duyulabiliyor
evet canım kese boyutu olabilir .. Gayet güzel çıkmış maşallah tekrar ne zaman gideceksin kısmetseÇok tşk ederim cnm inş güzel haberlerimizi paylaşırız hep burdan.benim de 5haziranda başladı bu maceram.Sorduğun sorularla ilgili hiç bilgi vermediki.herşey yolunda inş kalp atışlarını da duyarsınız dedi okadar.ultrason kağıdının sağ alt köşesinde 0,65cm dio omu ki sorduğun cnm?
canım sen sor öğren mutlaka.. Ama doğru olan sorulmadan söylenmesi..Kizlar saat ikide transferim yapilacak. Ama hala embriyolarim hakkinda bir bilgim yok. Burasi boyle bir memleket iste. Sen istedigin kadar merak et onlara ne. Sonucta transfer olacagi icin kotu ihtimal bir embriyom oldugunu biliyorum
cok sukur allahima.
Rabbim rast getirsin canım sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah