2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kizlar benim degerim biraz beni korkutmustu ama bugun tekrarladim 13. Gununde 262 olmus. 122ydi en son bu sefer 2 ye katlamis cok sukur. Simdi 10 gun sonrayi bekle bekleyebilirsen. Arkadaslar en erken kalp atisini ne zaman duydunuz acaba ? 6. Haftada mi?
Ben bugün çok şükür keseyi gördüm ama kalp atışına 1haftasonra dedi cnm

Günaydın kızlar konunun üzerinden geçmiş ama ben yine de bilgi vereyim.pıhtılaşma testi tromboz paneli veya trombofili testi diye geçiyor.doktorlar bunu 2 düşükten sonra yaptırıyorlar.bu testte mutasyon varsa gebelikte sulandırıcı iğne kullanılıyor çünkü pıhtılaşma olduğu zaman bebek anne karnında beslenemiyor ve malesef kaybediliyor.ve hamilelikte kanın akışkanlığı doğal olarak yavaşladığı için bizim gibi tüp bebek hastalarında bir sorun olmamış olsa bile riske atmamak adına bu iğneleri ve aspirini veriyorlar.benim testim de herşey normal OLMASINA rağmen doktorum iğne ve aspirin kullandırttırıyor mesela.o Yüzden bu konuyu kafaya pek takmayın gerekli mi Değil mi önemli olan tüm riskleri ortadan kaldırıp yavrularımızı kucaklarımıza almamız.kullanmayan arkadaşların da belki gerçekten hiç ihtiyaçları olmadığı için doktorları vermemiştir.

Bulantım bi var bi hiç yok inşallah bi problem yoktur
Canım merak etme yoktur bi problem ben de senin gibiyim.2 gün içim dışıma çıktı bulantıdan ayağa bile kalkamadım.iki gündür de hiç bişey yok.benim göğüs hassasiyetim de öyle ama bi gün hiç ellettirmiyo bi gün hiçbişey yok.içerdeki makina nasıl Çalışıyor anlamadım ben

bebisin kesesini gördün mü canım kan değerinde güzel maşallah yarın 2. Kanı vercem inşallah yükselmeye devam ediyodur
Yok canim daha gormedim. Deger 1000e ulasinca kese gorunebiliyo bildigim kadariyla. 20temmuza randevu aldim ben bakalim hayirlisi. 27 haziran transfer tarihim benim. Gecen sefer transferden sonra 23.gunde keseyi gormustum 30.gunde kalbi duydum insallah kismet olur yine

Hepinize cooook tesekkur ederim
ne demek canım biz birbirimize destek olmaka için burdayoz

Evet sebepsizde cok olabiliyomus. Dokuz ay kanama olupda saglkli bebek doguran cok duydum. Rahat ol.. iyice dinlen..
benim kardeşim dogumundan birkaç gün önce bile kanaması oldu serum verdiler.9 ay sürekli oldu hatta hamile oldugunu öğrendiğinde bebiş 4 aylıktı

Peki bunu bn doktora nasıl anlatabilirim yani bunu ultrason da görp doktor anlayamıyor mu
Ultrasonda görülecek bise degil canım. Gebelik öncesi testle ANLAŞILAN bi durum. Sanırım herkeste olmayan bi durum , önceden yapmıyorlar testi. Allah esirgesin bi düşük filan olursa ozaman test yapıyolar

Kizlar benim degerim biraz beni korkutmustu ama bugun tekrarladim 13. Gununde 262 olmus. 122ydi en son bu sefer 2 ye katlamis cok sukur. Simdi 10 gun sonrayi bekle bekleyebilirsen. Arkadaslar en erken kalp atisini ne zaman duydunuz acaba ? 6. Haftada mi?
Canım ben son kan testinden 10gün sora Kese gördüm,6+4 te de kalp atışını.. Allah bekleyen herkese nasip etsin.. Bu bekleme süresi de uzun biraz ama karnında cocugun OLDUĞUNU düşünerek bu sefer tuttuğunu düşünerek mutlu mutlu bekledm ben

Banada kan oihtilasma testi yapilmadi ama transfer gununden itibaren kan sulandirici igne ve coraspin kullandim taaaa ki kalp atislarini duyana kadr artik kullanmana gerek yok dedi bana igneyi bende seve seve ok dedim ztn:) sadece coraspini kesmedi allah korusun insallah oyle bi problemimiz yoktur

Birde kizlar benden doktor hicbir test istemedii hamilelik takviminde bile kan testlerinizi yaptirmis olmalisinz yaziyo ama benden hocbirsy istemedi..

Birde kizlar benden doktor hicbir test istemedii hamilelik takviminde bile kan testlerinizi yaptirmis olmalisinz yaziyo ama benden hocbirsy istemedi..
Canım kalp atışı duyulduğunda Dr bana bi liste verdi, kan ve idrar testleri verdi. 10. Haftaya kadar bu testleri tamamlamak isteriz dedi. Belki sonraki gidişinde vericektir

Canım kalp atışı duyulduğunda Dr bana bi liste verdi, kan ve idrar testleri verdi. 10. Haftaya kadar bu testleri tamamlamak isteriz dedi. Belki sonraki gidişinde vericektir
Acaba kan testine gittigimde onuda mı taradılar iyice kafamız karışıyo 9 ay nasıl gecicek bn gercekten anlamıyorum her hafta maşaşlahımız bi sorunumz cıkıyo .
Haberlerde görüyoruz yada okuyoruz cocugu doğurup çöpe atanlar mı dersın parka Bırakanlar mı öldürenler mi aç Bırakanlar mı bu imtihani rabbim bize verdi ınlar hak etmediği şekilde çocukları oluyo biz üstüne titriyoruz yüne sorun isyan etmiyorum kesinlikle ama bu bnm 4. Her seyden korkmaya başladım bi akıntı geliyo koşa kola tuvalete geliyorum acaba kan mı geldi diye . İnş hepmizde saglıklı be hayırlı sekillerde hamileliğimizi tamamlarız

Acaba kan testine gittigimde onuda mı taradılar iyice kafamız karışıyo 9 ay nasıl gecicek bn gercekten anlamıyorum her hafta maşaşlahımız bi sorunumz cıkıyo .
Haberlerde görüyoruz yada okuyoruz cocugu doğurup çöpe atanlar mı dersın parka Bırakanlar mı öldürenler mi aç Bırakanlar mı bu imtihani rabbim bize verdi ınlar hak etmediği şekilde çocukları oluyo biz üstüne titriyoruz yüne sorun isyan etmiyorum kesinlikle ama bu bnm 4. Her seyden korkmaya başladım bi akıntı geliyo koşa kola tuvalete geliyorum acaba kan mı geldi diye . İnş hepmizde saglıklı be hayırlı sekillerde hamileliğimizi tamamlarız
Ozgecim senin sonraki randevunda yapilacak testleri soylerler sana. Birde downsendromu testleri hakkinda konusma yaparlar. O konuyu cok iyi dinleyin. Senin yasin genc kan testinde downsendromu nun kotu cikacagini sanmiyorum. Tutki iyi cikmadi oda kesin bir sonuc degil icerden su almak isteyecekler. O konu icin iyice dusunun cunku riskleri var. Ben hamileligimde down icin kan testi bile yaptirmamistim cunku yasimdan dolayi yuksek cikacagi yuzde doksan falan. Sonrasindada icerden su aldiracaklardi o riskede girmek istemedim.

Canım merak etme yoktur bi problem ben de senin gibiyim.2 gün içim dışıma çıktı bulantıdan ayağa bile kalkamadım.iki gündür de hiç bişey yok.benim göğüs hassasiyetim de öyle ama bi gün hiç ellettirmiyo bi gün hiçbişey yok.içerdeki makina nasıl Çalışıyor anlamadım ben
Stres oluyo insan hiç bişi olmayınca

Kizlar saat ikide transferim yapilacak. Ama hala embriyolarim hakkinda bir bilgim yok. Burasi boyle bir memleket iste. Sen istedigin kadar merak et onlara ne:KK53:. Sonucta transfer olacagi icin kotu ihtimal bir embriyom oldugunu biliyorum:KK16: cok sukur allahima.

E sorsana şekerim :)
Herşeyi sorabilirsin... Doktora sor cevaplasın.
Ya da transfer esnasında yapmadan önce sor.

Back