2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar kananalı fln zorlu geçmiş sizin için.çok geçmiş olsun.Rabbim bi daha korku yaşatmasın hayırla meleklerinize ulaştırsın inş..ben de bugün keseyi gördüm çok şükür şimdi pıt pıtları beklicez inş..
Canım merhaba ikimizin tarihi aynı görünüyor
Benim Sat 4 haziran
3. Gün embriyosu
Bu arada tebrik ederim gözünaydın.. Maşallah da diyelim nazar değmesin
Beni doktorum geçtiğimiz çarşamba çağırdı kese için biraz küçüktü ama gördük.. 4.88mm
Ptesi tekrar çağırdı gelişimi takip etmek için umarım içi doludur ve büyümüştür
Senin kese kaç mm ve hangi gebelik haftasıyla uyumluydu onu öğrenmek istemiştim mahzuru yoksa

Kızlar kan sulandırıcı iğne ya da aspirin kullananla size bi sorum olacak.. Pıhtılaşma testi yapıldı mı sizlere. Bu testin adı nedir, tahminimce bana yapılmadı ve aspirin filan da vermedi Dr. Neye göre yapıyolar bunu

Kızlar kan sulandırıcı iğne ya da aspirin kullananla size bi sorum olacak.. Pıhtılaşma testi yapıldı mı sizlere. Bu testin adı nedir, tahminimce bana yapılmadı ve aspirin filan da vermedi Dr. Neye göre yapıyolar bunu
Bana öyle bi test yapılmadan direkt uygulandı canım coraapin ve pıhtı önleyici iğne cnm

Bana da test falan yapılmadı..transferden sonra coraspin kullanmaya başladım, 12-13 gün önce kanamam olunca onu da kesti doktorum..

Benim kanamam olunca doktora ben sordum onun aklına bile gelmedi bu kanamanın bu kadar coook olmasının sebebi aspirin olmasın dedim ve keselim mi ilacı dedim doktor bey o zaman içme dedi

Şimdi nasılsın ben de evde Dinleniyorum senin kanamam ne kadar sürmüştü ve kaç gün Dinlendin

Allah a çok şükür iyiyim canım..5-6 saat falan sürdü, yarın 13 gün olacak hala yatıyorum ben ama artık kalkarım kaynanam gidecek evine, eşimin de izin bitti..yine de iş falan asla yapmam evde, bayrama da yavaş yavaş ayaklanırım..Allah yardımcımız olsun.

Kızlar, bir halsizlik var ki bende sormayın, 10 dak. duş alıyorum nefes nefeseyim, lavaboya kalkıyorum nefes nefeseyim, yatakta sağdan sola dönüyorum yine aynı..sanki yokuş çıkmışım gibi, ben ki kolay kolay yorulmak nedir bilmem..çabucak geçer bu hallerim inşallah..

Kızlar beni yine Alıntı yapamayorm. Neye dayanarak aspirin veriyo sonra kanama olursa kullanma diyo.. lazımsa neden kesiyo yada kesebilicekse neden baştan veriyolar.. Daha da onemlisi pıhtılaşma olayı hamilelikte bukadar ciddi sıkıntı oluşturuyor madem özellikle tüpbebek yaparken bu testi niye yapmıyolar

Back