2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bnde öyleyim cnm uyurken dönmem saga sola baya kötü oluyorum bn halbuki daha karnımız o kdr büyük bile degil bebeklerde küçük doğumun son aylarına dogru böyle olmamız lazım noluyo böyle anlamadım bn

Hosmn halsizlik cok normal bi durummuş.. Nefes problemini ilerleyen aylarda duymuştum. Pamuk aklına bole seyler getirme laboratuarlar cok gelişmiş durumda. Zaten sana yada babasına okadar benzer ki şüphe kalmaz:)

Testin adı trombofili paneli canım bana da yapılmadı bu saatten sonra yapilsada doğru sonuç vermezmis o yüzden 32.haftaya kadar coraspine doğuma kadarda igneye devam etmem gerektiğini söyledi doktorum

Testin adı trombofili paneli canım bana da yapılmadı bu saatten sonra yapilsada doğru sonuç vermezmis o yüzden 32.haftaya kadar coraspine doğuma kadarda igneye devam etmem gerektiğini söyledi doktorum
Allah Allah... Sana da yapılmamış test ama full igne ilac veriyo, bana da Yapılmadı test bana hicbise vermiyo.. Cok enteresan..

Kızlar ne testi bı bn anlamadım bi açıklatmısın cnm
Canım kan pıhtılaşma bozukluğu oluyomuş bazı kadınlarda, bu düşüğe yada cocugun karında ölmesine kadar varabiliyomuş.. Hamilelikte onemli bi sıkıntı yani. Bunaragmen burda bi çoğumuza bu test uygulanmamış. Kimimize sanki bu hastalık varmış gibi aspirin ve ilac verilmiş, kimimize de hicbise verilmemiş.

İyi geceler hatunlar Yumurta büyütme ve toplama işleminiz kaç gün sürdü ? Adetin 3. günü başlayınca kaçncı günde opu olur yani merak ettğim bu

Peki bunu bn doktora nasıl anlatabilirim yani bunu ultrason da görp doktor anlayamıyor mu

Kizlar benim degerim biraz beni korkutmustu ama bugun tekrarladim 13. Gununde 262 olmus. 122ydi en son bu sefer 2 ye katlamis cok sukur. Simdi 10 gun sonrayi bekle bekleyebilirsen. Arkadaslar en erken kalp atisini ne zaman duydunuz acaba ? 6. Haftada mi?

Öyle bi test var mı ki? Bana da yapılmadı ona rağmen suan clexane igne kullanıyorum coaspirin bu sefer vermedi sadece iğne hergün

bebisin kesesini gördün mü canım kan değerinde güzel maşallah yarın 2. Kanı vercem inşallah yükselmeye devam ediyodur

İyi geceler hatunlar Yumurta büyütme ve toplama işleminiz kaç gün sürdü ? Adetin 3. günü başlayınca kaçncı günde opu olur yani merak ettğim bu
Muhtemelen 15 16.gun falan olur adetin 3.Gununden saymaya başla işte 12 13 gün iğneden sonra toplarlar yumurtalarını 5 gün içinde de sana geri verirler :)allah gönlüne göre versin canım işini rast getirsin

Canim bu iğne coaspirin senin içinde kalmış anlaşılan sana bisey Onereyim o zaman üzüm pekmezi bide kuru üzüm çekirdekli accayip kan yapıyo sen doğal üret boşver bizi :))

Cnm hiç öle bi bilgi vermediki dingil drultrason kağıdında yazıomu sordukların?

Çok tşk ederim cnm inş güzel haberlerimizi paylaşırız hep burdan.benim de 5haziranda başladı bu maceram.Sorduğun sorularla ilgili hiç bilgi vermediki.herşey yolunda inş kalp atışlarını da duyarsınız dedi okadar.ultrason kağıdının sağ alt köşesinde 0,65cm dio omu ki sorduğun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…