- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.181
Yinede sen bugün her ihtimale karşı kan filan verme cünkü bhcg degeri bugun salgılanmaya Başlıyor cnm birsz daha sabırKızlar kocamin arkasından şimdi idrar testi yaptım dayanamadIM 7.gunum ikinci çizgi baya silikte olsa çıktı şok oldum.... bu ne len ben baya hamilelik yolunda ilerliyom valla dedim
gözün aydın canımmmmmKızlar kocamin arkasından şimdi idrar testi yaptım dayanamadIM 7.gunum ikinci çizgi baya silikte olsa çıktı şok oldum.... bu ne len ben baya hamilelik yolunda ilerliyom valla dedim
Sen gördün heralde bebişleri darısı Başıma ya
bende ıkı ayrı kese gozukmustu bu durumda cıft yumurta ıkızı olmuyor mu? ztn cıft embrıyo transferı olduğu ıcın de cıft yumurta ıkızıdır dıye düşünüyorum ama nezaman bu anlasılıyo?Kizlar sizin ikizler tek yumurta ikizimi yoksa çift yumurta ikizimi? Dr giden veya ogrenen oldumu merak ettim
bende ıkı ayrı kese gozukmustu bu durumda cıft yumurta ıkızı olmuyor mu? ztn cıft embrıyo transferı olduğu ıcın de cıft yumurta ıkızıdır dıye düşünüyorum ama nezaman bu anlasılıyo?
bır yumurtanın ıcınde ıkı kese derken? bılmıyorum yaa bır kere gıttım doktora onda da farklı bölgelerde ıkıtane kese gordu perşembe gene gıdıcem ozmn doktora sorarım tek mı cıft mı bellı olur heraldeBenimde cift yumurta transferi oldu 8.haftada ultrasyonda bir yumurtanin icinde iki kese göründü doktor tek yumurta ikizi dedi
Kizlar sizin ikizler tek yumurta ikizimi yoksa çift yumurta ikizimi? Dr giden veya ogrenen oldumu merak ettim
Senin ailede varmıydı ikiz yoksa tüp bebek tedavisinde olabiliyormu tek yumurta ikizi ?Benimde cift yumurta transferi oldu 8.haftada ultrasyonda bir yumurtanin icinde iki kese göründü doktor tek yumurta ikizi dedi
Senin ailede varmıydı ikiz yoksa tüp bebek tedavisinde olabiliyormu tek yumurta ikizi ?
Ben daha önce duymuştum oluyomuş böyle hatta 2 koymuşlar biri bölününce üçüz olmuş sende kıyısından dönmüşsün üçüzünAilede var fakat tup bebekle iki tane dondurulmuş embriyo kondu tek yumurta ve tek sperm döllendikten sonra bölünerek oluşmuş cok ender görülen bir durummus
Normalde nasıl oluyorsa tek yumurta ikizi öyle oluyor işte.genetikte olunca.diğeri de tutsaydı üçüz olurduNasıl olur ya bize iki döllenmiş ayrı embriyo transferi yapılıyor tek yumurta ikizi saçma değil mi sonuçta iki ayrı döllenmiş yumurta çift yumurta ikizi olur mantiken
Normalde nasıl oluyorsa tek yumurta ikizi öyle oluyor işte.genetikte olunca.diğeri de tutsaydı üçüz olurdu
kızlar bugün misafirlerim iptal oldu bende dr a gittim. 6+4 dedi. kalp atışını da duyduk maşallah. hersey yolunda da dedi:) cok şükür darısı devamına ve tüm bekleyenlere
tesekkurler canım.. allah saglıklı sıhhatli cocuklar nasip etsin hepimize.. 3 hafta sonra kontrole cagırdı. bide bazı testler istedi. bunların bi cogunu tüp oncesi yapmıştık, yine mı yapcaz.. ben kalp atısını duyduktan sonra heyecandan sormadım:)Kalo atışlarınız hayırlı olsun canım...gelsin cinsiyeyler şimdi de.:)))) ama ondan önce tarama testleri var sanırım..
tesekkurler canım.. allah saglıklı sıhhatli cocuklar nasip etsin hepimize.. 3 hafta sonra kontrole cagırdı. bide bazı testler istedi. bunların bi cogunu tüp oncesi yapmıştık, yine mı yapcaz.. ben kalp atısını duyduktan sonra heyecandan sormadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?