2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar kocamin arkasından şimdi idrar testi yaptım dayanamadIM 7.gunum ikinci çizgi baya silikte olsa çıktı şok oldum.... bu ne len ben baya hamilelik yolunda ilerliyom valla dedim
Yinede sen bugün her ihtimale karşı kan filan verme cünkü bhcg degeri bugun salgılanmaya Başlıyor cnm birsz daha sabır

Kizlar sizin ikizler tek yumurta ikizimi yoksa çift yumurta ikizimi? Dr giden veya ogrenen oldumu merak ettim

Kizlar sizin ikizler tek yumurta ikizimi yoksa çift yumurta ikizimi? Dr giden veya ogrenen oldumu merak ettim
bende ıkı ayrı kese gozukmustu bu durumda cıft yumurta ıkızı olmuyor mu? ztn cıft embrıyo transferı olduğu ıcın de cıft yumurta ıkızıdır dıye düşünüyorum ama nezaman bu anlasılıyo?

Benimde cift yumurta transferi oldu 8.haftada ultrasyonda bir yumurtanin icinde iki kese göründü doktor tek yumurta ikizi dedi

Benimde cift yumurta transferi oldu 8.haftada ultrasyonda bir yumurtanin icinde iki kese göründü doktor tek yumurta ikizi dedi
bır yumurtanın ıcınde ıkı kese derken? bılmıyorum yaa bır kere gıttım doktora onda da farklı bölgelerde ıkıtane kese gordu perşembe gene gıdıcem ozmn doktora sorarım tek mı cıft mı bellı olur heralde

Tamam canım benimde fikrim cuma ilk testi yaptırmak yarın 8.gün yaptircaktim ama vazgeçtim şimdi en iyisi 10.gun... bi anda şok oldum kesin ikiz geliyor dedim fazla da heves yapmayim bu işler biraz karışık her şey olabilir dua edecem

Nasıl olur ya bize iki döllenmiş ayrı embriyo transferi yapılıyor tek yumurta ikizi saçma değil mi sonuçta iki ayrı döllenmiş yumurta çift yumurta ikizi olur mantiken

Senin ailede varmıydı ikiz yoksa tüp bebek tedavisinde olabiliyormu tek yumurta ikizi ?

Ailede var fakat tup bebekle iki tane dondurulmuş embriyo kondu tek yumurta ve tek sperm döllendikten sonra bölünerek oluşmuş cok ender görülen bir durummus

Ailede var fakat tup bebekle iki tane dondurulmuş embriyo kondu tek yumurta ve tek sperm döllendikten sonra bölünerek oluşmuş cok ender görülen bir durummus
Ben daha önce duymuştum oluyomuş böyle hatta 2 koymuşlar biri bölününce üçüz olmuş sende kıyısından dönmüşsün üçüzün

Nasıl olur ya bize iki döllenmiş ayrı embriyo transferi yapılıyor tek yumurta ikizi saçma değil mi sonuçta iki ayrı döllenmiş yumurta çift yumurta ikizi olur mantiken
Normalde nasıl oluyorsa tek yumurta ikizi öyle oluyor işte.genetikte olunca.diğeri de tutsaydı üçüz olurdu

bu arada tek yumurta çift yumurta ikizi mevzusu şöyle.. belinda hosmn ve pamuk sizin cift yumurta ikizi 2 farklı kese içinde 2 ayrı kardes.. bu ikizler aynı anda dogan kardesler gibi olacak yani kardes kadar birbirlerine benzicekler. ama happy nin bebişler tek yumurta ikizi yani tüp bebekden öte, konan bi embriyo ikiye bölünmüş. onunkiler aynı cinsiyette ve birbirinin aynı cocuklar olacaklar:)

kızlar bugün misafirlerim iptal oldu bende dr a gittim. 6+4 dedi. kalp atışını da duyduk maşallah. hersey yolunda da dedi:) cok şükür darısı devamına ve tüm bekleyenlere

Kalo atışlarınız hayırlı olsun canım...gelsin cinsiyeyler şimdi de.:)))) ama ondan önce tarama testleri var sanırım..

Kalo atışlarınız hayırlı olsun canım...gelsin cinsiyeyler şimdi de.:)))) ama ondan önce tarama testleri var sanırım..
tesekkurler canım.. allah saglıklı sıhhatli cocuklar nasip etsin hepimize.. 3 hafta sonra kontrole cagırdı. bide bazı testler istedi. bunların bi cogunu tüp oncesi yapmıştık, yine mı yapcaz.. ben kalp atısını duyduktan sonra heyecandan sormadım:)

Evet canım, benden de istedi bir sürü kan ve idrar testleri tekrar yaptırdım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…