2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Aminn canım, cümlemize inşallah..keselerin içinde zor gözüküyorlardı 15 gün önce, bugün kocaman olmuşlar.:))) bir haftadır yatıyorum ya bugün biraz yürüdüm bacaklarım ve kasıklarım acayip ağrıyor, ama içim rahat.:)
2 günümüz kaldı bizimde. Perşembe göreceğiz bakalım tek mi değil mi?:anneadayı::KK46::KK46:

Ilaçlar yapıyo bende aynıyım. Hele birde göğüsler Aldı başını gidiyor.

Valla benim göğüslerim zaten büyük normalde.
Şimdi bir tuhaflaştılar hiç sevmedim tiplerini tövbe tövbe Allah günah yazmasın. Sünger bob gibi oldular :D

Valla benim göğüslerim zaten büyük normalde.
Şimdi bir tuhaflaştılar hiç sevmedim tiplerini tövbe tövbe Allah günah yazmasın. Sünger bob gibi oldular :KK70:
Aynı işte ya. Normalde bile büyük şimdi daha ne kadar oldu. 9. Ayda yere değecek galiba

Kız ne dicem acımayın şu adamlara :) girsin iğneler accık bir şey olmaz :KK70: :KK70:
Biz az mı sıkıntı çekiyoruz doktor kapılarında.
Narkozlar, muayeneler, kataterler, neler neler...
Totomda iğne yapılacak yer kalmadı mosmor oldu.
Kollarım delik deşik :KK70:
Şu bizim adama da bir saç telini kopar da ver diyen olmadı anasını satim hahaha
Cok haklisin valla tamamiyle katiliyorum sana.:KK71:

Kızlar gecenin bu saati bana şimdi kuşku düştü uyandım wc ye gittim günlük pedimde transfer olmadan önceki gibi açık sarı akintilar gelmiş once konu başlıklarında aradım beni ilgilendiren zerre bişey yok ya bide Kaç gündür kokuyo bu akıntı acaba ilaçlardan mi ki bendeki bu normal mi bana bilgi verin lütfen hamile kizlar

Kızlar gecenin bu saati bana şimdi kuşku düştü uyandım wc ye gittim günlük pedimde transfer olmadan önceki gibi açık sarı akintilar gelmiş once konu başlıklarında aradım beni ilgilendiren zerre bişey yok ya bide Kaç gündür kokuyo bu akıntı acaba ilaçlardan mi ki bendeki bu normal mi bana bilgi verin lütfen hamile kizlar
Bende de gene başladı enfeksiyonda oluyo genelde jel yapıyo bana

Cevplarini
Cevaplarinizi bekliyorum kızlar

Kızlar bende kadıköy Acıbadem de yaptırdım tedavimi. Bende Dr ima devam etmeyi cok isterdim ama 400tl muayene 15.000 doğum istiyolar. Herkesin fikrine Saygı duyuyorum ama ben kendi adıma bu paraları bu ise vermek istemiyorum. Gercekten yazık o paralar evlatlarımızın kaç senelik ihtiyac-eğitim parası olur. Ama ya kötü bise olursa diye düşünenleri de anlıyorum. Zor bulduk hepimiz cimrilik yapmıs gibi hissedip kötü bi durumda kendimizi affedemeyiz. Yine de iyi başka Dr lar bulabileceğimizi düşünüyoruz.
ben de aynı fikirdeyim ama bebişimi zor buldum ya doktor değiştirme yüzünden kaybedersem diye düsünmekten de kendimi alamıyorum.

Back