2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Biz

Biz normal hamile kalmiyoruz bebeğim tek tek toplanan yumurtalara tek tek mikroenjekteyle spermler tek tek içine saliniyo o zaman çift yumurta ikizi nasıl oluyor.. senin dediğin aynı yumurtanın tek kesede ikiye bölünmesi tek yumurta ikizi bence
Delia da heveslebekleyende ayni seyi anlatmis aslnsa ;))) sonucta tup bebek tek yumurta ikizide ama tek konan embriyo 2 ye bolunmus ve tek yumurta ikizi olmus konan diger embriyoda tutunsaydi suan ucuz bekliyo olckti

Kızlar benim artk goguslerim acimiyo arada adet ağrısı giriyo bu seferki
Delia da heveslebekleyende ayni seyi anlatmis aslnsa :KK66:)) sonucta tup bebek tek yumurta ikizide ama tek konan embriyo 2 ye bolunmus ve tek yumurta ikizi olmus konan diger embriyoda tutunsaydi suan ucuz bekliyo olckti
Doktor bana 3 embriyoda çok güzel kiyamiyorum 3 ünde transfer edelim mi dedi ben bi anda şaşırdım 2 olsun dedim hemşirelere 2 olsun bide onlar bölünürse dedim öyle bi ihtimal çok zayıf olmaz dedi hayırlısı olsun canım benim allah bize de gülsün inşallah

Oyna anam oyna 5 gün sonra birlikte oynayacaz :)) ulen kocami bekliyom işten gelince gostereyim diye ama çıkan silik çizgi hepten silindi. Gibi bişey adama ben göstersem zaten gözü zor görüyor hani be nerde diyip.beni sinir edecek

Ay inşallahhhhh Allah'ım yardım etsin

Kızlar jeli uygularken de mikrop kapıyor olabiliriz.
Sonuçta envai çeşit ilaç kullanıyorum malum organ darda bu aralar :D

Şimdi ben bir yöntem deniyorum.
Manyak olduğumu düşüneceksiniz biliyorum ama ben çok mantar ve sistit olurdum o yüzden korkuyorum.

1. Bir kutu steril tek kullanımlık eldiven alıyoruz. Kutuyu açınca da iyi muhafaza ediyoruz poşette saklayın birkaç taneden fazla çekip almayın. Yere düşen olursa atın sakın kutuya koymayın diğerlerinin de steril özelliği kaybolur.
  2. Jeli uygulamadan önce ılık ve duru suyla (sabun, vs sakın kullanmayın) malum bölgeyi yıkıyoruz. Ve kağıt mendille kuruluyoruz.
  3. İlaç paketini açıp, ilacı bir kağıt havlu üzerine koyuyoruz.
  4. Elimize eldivenleri giyiyoruz. Eldiveni giydikten sonra elimize çok çok az batikon alıyoruz ve parmaklarımıza sürüp kurutuyoruz. Bu dezenfekte edecek eldiveni.
  5. Sonra artık başka hiç bir yere dokunmadan sadece ilaç aplikatörünü elliyoruz.
  6. İlacı uyguluyoruz.
  7. Aplikatörü sağa sola sürmeden atıyoruz.
  8. Eldivenleri çıkartıp attıktan sonra giyinip bir süre uzanıyoruz.
İşte benim sapık progesteron jeli rutinim bu :D
İnşallah buna rağmen mikrop kapmam :D

Çok pahalı ya. Ben memorial de yaptırdım tüp bebeği inşallah tutar tutmazsa tekrar oraya gideceğiz. tüp bebek için ilaçlardı muayene idi vs 10250 tl harcadık. off off
Biz 2011 aralık ayında 12 bin tl harcadık tüm tahliler fln var içinde genetik testi var bîde eşimin.

Bni büyük hastaneye yolladılar kontrolde ayın 13 de zeka testi yapılıcak ve konuşulacak bnce karından su alıp teste yollicaklar çıkması 1 hafta Sürüyor muş inş bişiy cıkmaz yine korkular başladı bnde sizde bi sorun derim bunları nasıl ne zmn yapılıyo dıye

Karından su alınması mıı :KK14::KK12:inşallah ikiz olanlara yapılmaz hihihi :KK53::KK53:

Sabah yaptığım testte çıkan silik. Çizgi şimdi hepten silindi gibi bişey baya baya dikkatli bakman güneşe tutman gerekiyo normal mi bu
Canım silinmemesi lazım aslında.
Ama arka plandaki beyaz kısım sararınca çizgin çok silikse görünmüyordur.

merhab kızlar bebeğin kalp atım hızı yavaş dedi doktor böyle olupta gebeliği devam eden duydunuz mu hiç.hafta sonu tekrar bakacakmış doktor ama umutlu konuşmadı

Kızlar kasık ağrılarında iğne bıçak batması gibi birden gelen bir ağrı yaşadınız mı. bugün ara ara böyle sancı geldi biraz önce daha şiddetliydi ve yine sağ kasığımda hep sağ tarafımda oluyor. Tam sağ da değil rahmin sağ tarafı gibi yumurtalık değil çünkü ağrıyan yerim. kötü bir şey mi acaba korkuyorum:( İşe gitme fikrini tekrar mı düşünsem dünden beri ağrılarım artı ve devam ediyor.

Back