2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar bende kadıköy Acıbadem de yaptırdım tedavimi. Bende Dr ima devam etmeyi cok isterdim ama 400tl muayene 15.000 doğum istiyolar. Herkesin fikrine Saygı duyuyorum ama ben kendi adıma bu paraları bu ise vermek istemiyorum. Gercekten yazık o paralar evlatlarımızın kaç senelik ihtiyac-eğitim parası olur. Ama ya kötü bise olursa diye düşünenleri de anlıyorum. Zor bulduk hepimiz cimrilik yapmıs gibi hissedip kötü bi durumda kendimizi affedemeyiz. Yine de iyi başka Dr lar bulabileceğimizi düşünüyoruz.

Kız ne dicem acımayın şu adamlara :) girsin iğneler accık bir şey olmaz :KK70: :KK70:
Biz az mı sıkıntı çekiyoruz doktor kapılarında.
Narkozlar, muayeneler, kataterler, neler neler...
Totomda iğne yapılacak yer kalmadı mosmor oldu.
Kollarım delik deşik :KK70:
Şu bizim adama da bir saç telini kopar da ver diyen olmadı anasını satim hahaha
aynen valla bende aynısını dedim Ohh 2dk bitti tamam yallah....eee biz?? yok opu yok envayi çeşit iğneler transferler bi ton stres aci. Dal gibi kadinken olursun duba gibi göbekli... kadindaki fedakarliga bakar mısın birde 3 doktorda bana çok sagliklisin bir tane canlı sperm olsa anında hamile kalırsın dedi kocanda iş bitiyor dedi buna rağmen adam sigara dan bile fedakarlık yapmadı şu bebeklerim bi tutsun varyaa...:KK53::KK62::KK53:

Kızlar bende kadıköy Acıbadem de yaptırdım tedavimi. Bende Dr ima devam etmeyi cok isterdim ama 400tl muayene 15.000 doğum istiyolar. Herkesin fikrine Saygı duyuyorum ama ben kendi adıma bu paraları bu ise vermek istemiyorum. Gercekten yazık o paralar evlatlarımızın kaç senelik ihtiyac-eğitim parası olur. Ama ya kötü bise olursa diye düşünenleri de anlıyorum. Zor bulduk hepimiz cimrilik yapmıs gibi hissedip kötü bi durumda kendimizi affedemeyiz. Yine de iyi başka Dr lar bulabileceğimizi düşünüyoruz.

Hayatım bir şey diyeceğim.
Bazen düşünüyorum da bu içinde bulunduğumuz durum bir sağlık sorunuydu.
Ve çok şükür çaresi de var.
Ama bunu bir sektör haline getirmişler. Ne paralar istiyorlar tedavilerde...

Eğer senin gebeliğin sağlıklı ise, bebekte sorun yoksa, sende de inşallah sorun olmazsa hangi doktora gidersen git; aile hekimi bile takiplerini yapsa yeter evel Allah.

Babannem köyde 6 çocuk doğurmuş. 1 tanesi 3 aylıkken kızamıktan ölmüş. Dedem de askerden gelememiş 2 sene...
İnsanlar ne zorluklar çekmişler. Doktor yüzü görmemişler.
Çok şükür babam hayatta kalmış o şartlarda üstüne ben doğmuşum şimdi neredeyse ben bebek yapıyorum :D

aynen valla bende aynısını dedim Ohh 2dk bitti tamam yallah....eee biz?? yok opu yok envayi çeşit iğneler transferler bi ton stres aci. Dal gibi kadinken olursun duba gibi göbekli... kadindaki fedakarliga bakar mısın birde 3 doktorda bana çok sagliklisin bir tane canlı sperm olsa anında hamile kalırsın dedi kocanda iş bitiyor dedi buna rağmen adam sigara dan bile fedakarlık yapmadı şu bebeklerim bi tutsun varyaa...:KK53::KK62::KK53:

Ben de cinnet getiriyorum.
Valla şimdiden karnım şiş benim heralde ilaçlardan patatese döndüm.
Zaten yumurta toplamadan sonra 8 aylık hamile gibiydim nefes alamadım günlerce içimdeki gazdan patlıcaktım :D
Ne sıkıntılar ne üzüntüler çekiyoruz.
Ama inşallah değer Allah acılarımızı görür bize acır da yardımcımız olur...

Ya ben bu vajinal jelden hiç hoşlanmadım :D bana hiç tekin gelmedi be
Tövbe tövbeee

Ben de cinnet getiriyorum.
Valla şimdiden karnım şiş benim heralde ilaçlardan patatese döndüm.
Zaten yumurta toplamadan sonra 8 aylık hamile gibiydim nefes alamadım günlerce içimdeki gazdan patlıcaktım :KK70:
Ne sıkıntılar ne üzüntüler çekiyoruz.
Ama inşallah değer Allah acılarımızı görür bize acır da yardımcımız olur...
Ilaçlar yapıyo bende aynıyım. Hele birde göğüsler Aldı başını gidiyor.

Hosmn minikleri Gördün bugün rahat uyursun:) Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin hepimize, gerisi hikaye.

Aminn canım, cümlemize inşallah..keselerin içinde zor gözüküyorlardı 15 gün önce, bugün kocaman olmuşlar.:))) bir haftadır yatıyorum ya bugün biraz yürüdüm bacaklarım ve kasıklarım acayip ağrıyor, ama içim rahat.:)

Back