- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #3.141
Kızlar kontrole giden yok mu bugün? Stresten ağzımda aft çıktı ya acıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de çıktıKızlar kontrole giden yok mu bugün? Stresten ağzımda aft çıktı ya acıyo
Diş ettim de Şiş pofBende de çıktı![]()
aynen valla bende aynısını dedim Ohh 2dk bitti tamam yallah....eee biz?? yok opu yok envayi çeşit iğneler transferler bi ton stres aci. Dal gibi kadinken olursun duba gibi göbekli... kadindaki fedakarliga bakar mısın birde 3 doktorda bana çok sagliklisin bir tane canlı sperm olsa anında hamile kalırsın dedi kocanda iş bitiyor dedi buna rağmen adam sigara dan bile fedakarlık yapmadı şu bebeklerim bi tutsun varyaa...Kız ne dicem acımayın şu adamlara :) girsin iğneler accık bir şey olmaz![]()
Biz az mı sıkıntı çekiyoruz doktor kapılarında.
Narkozlar, muayeneler, kataterler, neler neler...
Totomda iğne yapılacak yer kalmadı mosmor oldu.
Kollarım delik deşik
Şu bizim adama da bir saç telini kopar da ver diyen olmadı anasını satim hahaha
Kızlar bende kadıköy Acıbadem de yaptırdım tedavimi. Bende Dr ima devam etmeyi cok isterdim ama 400tl muayene 15.000 doğum istiyolar. Herkesin fikrine Saygı duyuyorum ama ben kendi adıma bu paraları bu ise vermek istemiyorum. Gercekten yazık o paralar evlatlarımızın kaç senelik ihtiyac-eğitim parası olur. Ama ya kötü bise olursa diye düşünenleri de anlıyorum. Zor bulduk hepimiz cimrilik yapmıs gibi hissedip kötü bi durumda kendimizi affedemeyiz. Yine de iyi başka Dr lar bulabileceğimizi düşünüyoruz.
Direk sana yazacam zaten halay başı her hareketi sen baslatiyon sanki:) yaptır sonucunu paylaş benimle.
Heyecanlıııııııı
aynen valla bende aynısını dedim Ohh 2dk bitti tamam yallah....eee biz?? yok opu yok envayi çeşit iğneler transferler bi ton stres aci. Dal gibi kadinken olursun duba gibi göbekli... kadindaki fedakarliga bakar mısın birde 3 doktorda bana çok sagliklisin bir tane canlı sperm olsa anında hamile kalırsın dedi kocanda iş bitiyor dedi buna rağmen adam sigara dan bile fedakarlık yapmadı şu bebeklerim bi tutsun varyaa...![]()
Direk sana yazacam zaten halay başı her hareketi sen baslatiyon sanki![]()
Diş ettim de Şiş pof
Niye kız bazi yasaklar var malum yoklukta idare ediyo nesi varYa ben bu vajinal jelden hiç hoşlanmadımbana hiç tekin gelmedi be
Tövbe tövbeee
Ahahahahhahaha noliiiiii burdaNiye kız bazi yasaklar var malum yoklukta idare ediyo nesi varkızım sen beni baştan cikariyon töbe tobeeee
![]()
Gerci ben şu an kapsül progestan saliyom gelsinNiye kız bazi yasaklar var malum yoklukta idare ediyo nesi varkızım sen beni baştan cikariyon töbe tobeeee
![]()
Ilaçlar yapıyo bende aynıyım. Hele birde göğüsler Aldı başını gidiyor.Ben de cinnet getiriyorum.
Valla şimdiden karnım şiş benim heralde ilaçlardan patatese döndüm.
Zaten yumurta toplamadan sonra 8 aylık hamile gibiydim nefes alamadım günlerce içimdeki gazdan patlıcaktım
Ne sıkıntılar ne üzüntüler çekiyoruz.
Ama inşallah değer Allah acılarımızı görür bize acır da yardımcımız olur...
ayyy hep bu fıkkırıkli nuriye cerenay yüzünden valla halbuki ben progestan kapsül şey yapiyom yani bana ne oluyosaAhahahahhahaha noliiiiii burda
Hosmn minikleri Gördün bugün rahat uyursun:) Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin hepimize, gerisi hikaye.
Vallahi içim kararmıştı diziden bildiğiniz sesli güldümayyy hep bu fıkkırıkli nuriye cerenay yüzünden valla halbuki ben progestan kapsül şey yapiyom yani bana ne oluyosa![]()