2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ufffff o nasıl bi doğum parası yazıklar olsun hele acibadem sakin sakin gitmeyin eskisehir deki acibademde tüp bebek yaptırdım hersey orda 3 4 katı vallahi gebelik testi sordum 138 tl dedi ümit hastanesini aradım oda özel ve doktorları muhteşem 20 tl dedi kaç katı düşün... yavrum sen başka hastanede iyi bi doktor bul tabu bizimkiler tüp bebek ya para çoktur bizde zihniyetine tüküreyim sömürüluyoruz resmen yazık günah ya

gebelik testi yaparken uyanıklar muayene açıyor önce. bende ilk testi medicana da yaptım tabi ilk bilmiyoruz. 98 tl verdim. ikinci testi avcılar hospitalde yaptım. veznedar sordu muayene açıyor muyuz diye ne alaka ben merak ettiğimden yapıyorum dedim. 28 tl verdik. ilkinde resmen kazıkladılar.

gebelik testi yaparken uyanıklar muayene açıyor önce. bende ilk testi medicana da yaptım tabi ilk bilmiyoruz. 98 tl verdim. ikinci testi avcılar hospitalde yaptım. veznedar sordu muayene açıyor muyuz diye ne alaka ben merak ettiğimden yapıyorum dedim. 28 tl verdik. ilkinde resmen kazıkladılar.

buna hiç gerek yokmuş keşke acilde verseydin hem 1 saatte çıkıyor hem sağlıklı bakıyorlar ne kadar para ya ben onunla bebeğime bişey alırım valla

Ben de Kadıköy Acıbadem'e gittimdi cuma günü 165 TL verdim teste içime oturdu...
Sonra Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde yaptırdım 73 TL tuttu...
Bu işler hep para be beybiler. Allah muhtaç etmesin de yapmadan da olmuyor.

buna hiç gerek yokmuş keşke acilde verseydin hem 1 saatte çıkıyor hem sağlıklı bakıyorlar ne kadar para ya ben onunla bebeğime bişey alırım valla
acil de gebelik testi vermeye gidersem laf söylerler diye gitmedim hiç ne diye giriş yaptırıyorsunuz mesela acil doktorunu görmek zorunda miyim yoksa direk kan almaya mi yonlendirildin

arkadaşlar bana bursa da iyi bir doktora ihtiyacım var. Acıbadem olmasın lütfen. Önerilerinizi kesinlikle bekliyorum.

arkadaşlar ben acıbadem de istemiye istemiye devam edemiyeceğim. Bu ücretler çok fazla. Ama bir yandan da 9 yldır bekliyorsun bir sorun olmasın diye içim içimi de yemiyor değil.
ben bursada başka bir hastane aramaya karar verdim acaba iyi mi yaparım kötü mü????
Offf ya ama 12000 doğum bu ne ya ve muayeneler de yok için de
Bilmiyorum kafam çok karıştı siz benim yerim de olsanız ne yaprdınız

offf ya tüp bebek yaptırdığım doktoruma devam etmek istiyorum ama muayene ücreti 250 küsür, doğum normal 9.600 sezeryan 12.000 epidural olursa 2.000 tl de fark istiyorlar ve bunlarda tek bebiş için

Şaka yapıyorsun ikiz olunca bu fiyat ikiye mi çıkıyor aman allahım :) biz napıcaz ozaman ya 24.000 mi tutucak bebişlerimin dogumu :KK57::KK57:

tedavini acıbadem de mi yaptırıyorsun

Acıbadem maslakta yaptırdım tedavimi. Hamile oldugumu ögrenince 2 kere Bülent Hocaya devam ettim ama hem muayene ücretlerinin pahalı olması hem de cok yogun olup hiç bir sekilde onunla kontaga gecemeyecegimi bildiğimden doktor değiştirdim. Kendi jinekologuma döndüm. Kendisi aynı zamanda Perinolotoji(riskli gebelik)uzmanı Acıbadem Fulya'da. Cok memnundum zaten. Dogum da acıbadem de olucak bu gidişle herhalde ama bu fiyatlar nedir ya

Ufffff o nasıl bi doğum parası yazıklar olsun hele acibadem sakin sakin gitmeyin eskisehir deki acibademde tüp bebek yaptırdım hersey orda 3 4 katı vallahi gebelik testi sordum 138 tl dedi ümit hastanesini aradım oda özel ve doktorları muhteşem 20 tl dedi kaç katı düşün... yavrum sen başka hastanede iyi bi doktor bul tabu bizimkiler tüp bebek ya para çoktur bizde zihniyetine tüküreyim sömürüluyoruz resmen yazık günah ya
Ay canım bende eskişehir acıbadem de yaptırdım tedavi mi çok şükür hamile kaldim inşallah sende hamile olursun fatih hoca degil mi doktorun

Ben kızımda memoriale gidiyordum.doguma kadar sadece 3000 tl ye yakın muayne ücreti verdim ordada 250 muayne 9000 tl normal dogum 12 bin sezeryandı.yogun bakıma gerek oluraa geelık 3000 tl .gittim başka hastanede 1000 tl ye dogurdum:-)

Back