2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

acil de gebelik testi vermeye gidersem laf söylerler diye gitmedim hiç ne diye giriş yaptırıyorsunuz mesela acil doktorunu görmek zorunda miyim yoksa direk kan almaya mi yonlendirildin
Ben 2 haftadır acilde veriyorum canım sabah 7 buçukta gidiyorum,dış gebelik şüphesi var dedim bişey diyen olmadı

Çok pahalı ya. Ben memorial de yaptırdım tüp bebeği inşallah tutar tutmazsa tekrar oraya gideceğiz. tüp bebek için ilaçlardı muayene idi vs 10250 tl harcadık. off off

Ay canım bende eskişehir acıbadem de yaptırdım tedavi mi çok şükür hamile kaldim inşallah sende hamile olursun fatih hoca degil mi doktorun
Evet ahmet fatih oguc maşallah çok umut verdi bana çok sagliklisin dedi zaten esimde azosperm var şiringayla ondan da bulundu sperm kesin hamilesin dedi durdu 1. Deneme fiyasko 2. Denemede yine aynı ümitler yumurtalar çok sağlıklı falan dedi 5.gune kadar 17 yumurta kaldı bende düşün oda tutmadi direk konuştum hayırdır ne ayak dercesine kem kum yaptı bana niye tutmadigini adam bilmiyo ona rağmen 2 . transfer yaptı bana ama suan Ankaradaki doktor 1 . deneme tutmadi araştırdı testler yaptı niye tutmadigini kesinlikle anladım dedi 2.transferi yaptı embriyolog tamam hamilesin artık dedi doktor mübarek günlerde dua et bunlar tuttu inşallah dedi bekliyorum işte acibademde harcadigim paraya sıfır araba alırdım ankarada 10bin anca gitti yani oda özel oda özel aynı şeyleri yaptılar ne farkı var maddi manevi bizi mahvettiler

[QUOTE="hosmn, post: 41675584, member: 67ins]Kızlar şimdi geldim doktordan çok şükür her şey yolunda, bebişlerim iyiymiş..ama rahimde bi kanama alanı gördü doktor, kanamam olabilirmiş, korkmamamı söyledi..Allah ım hepimizi korusun annişler..[/QUOTE]
Hadi gozun aydin cnm allaha emanet onlar insallah guzl guzl buyucekler:)

Bu arada benim doktorum bana bi ilaç yazdı şişe içinde toz bunu opu ya geldiğinde içeri aldıklarında muhakkak elinde olsun dedi hemen hemsireye ver tembihle bana versin dedi yarısını yumurta toplamadan sana enjekte etcem yarısını başka bi yere dedi hatırlamıyorum fazla soru da soramiyorum adam yarbay disiplinli ters cevap verebiliyor. ..

Bende hep bunudüşünüyorum ama doktorlar bu konuda birşey demiyor akıllarına mı gelmiyor.ben bu denememde çok kararsız kaldım baktırsam mı önce diye.çünkü ben hiç hamile kalamadım.onu merak ediyorum kalıyorum da devam mı etmiyor.keşke yaptırsaymışım bak bunu duyunca çok üzüldüm.erkenden kendimi üzmiyim diye bekledim12. Günü.sonuçta gene üzüldüm bari az da olsa bir artış görseydim..bu arada maşallah sen ne kadar araştırmacısın sürekli birşeyler paylasıyosun

Canım Eşinden şırıngayla nasıl sperm buldular,tese gibimi?

kiyamam ya evet maddi olarak bayağı para harcanıyor ama ben fatih hoca dan çok memnun kaldım farklı yöntemler kullandı bizim tedavimizde ordaki 3. denemede oldu ama toplamda 8. deneme bizde çok uğraştık ama sonu çok şükür iyi oldu darısı başıa arkadaşım

Daha uygun ve iyi bir hastane bulabilirsin. O fiyatlari hastanenin adina ve konforuna veriyosun. Yazik gunah kolay kazanilmiyo o paralar. Diger hastanedede ayni tedaviyi goreceksin o yuzden korkma ve baska hastane ara bence..

Pesayı hiç duymamıştım,tese gibi zarar veriyormu o da acaba
Tese bildiğin bir işlem bıçak değiyor. . Bizimki direk şiringayla içinden çekiyor sıvının toplandığı noktayı buluyorlar ordan çekiyor kanlı olduğu için yıkanip paklanip microtese yöntemiyle benim yumurtalara saliyorlar gitsin bu kadar:))

Hayırlı olsun canım benim allah kucağına almayı nasip etsin. .. bana kötü gelen elbet başkasına iyi gelecektir herkeste aynı etki bırakmaz. . Ama ne olursa olsun trilyon harca 1000 deneme yap allah ol demedikten sonra olmaz bunlar hep sebep.. ümidi kaybetmeden aramaya devam:)

Hmm Çaresiz kalınca denenecek bir yöntem,benim eşimde azospermdi yeni çıkış oldu ama az .Allah yardımcımızolsun

Hayatım ne yapayım.
Araştırmadan rahat edemiyorum.
Benim ruhumda var çatlaklık. Biri bir şey söyledi mi aynen kabul edemiyorum. İkna olmam aklımın yatması gerek.
Tamam hiç birimiz tıp okumadık belki ama yine de mantıklı olanı olmayanla ayırt edebilecek kadar kendimizi ve vücudumuzu tanıyoruz bence :)

Şimdi benim
  • Kahverengi lekelenmelerim oldu mesela doktoru aradım mühim değil dedi
  • 12 güne kadar kurcalama stres olma test yapma dedi
E o zaman ben tedavi olduğum merkezin
Merkezdeki embriyologun başarısını nasıl anlayacağım?
Hamile kalmasam da adet olsam hem suçu kendimde arayacaktım.
Ama belki embriyolog iyi değildi ve sağlıklı sperm ve yumurtayı buluşturamadı.
Ya da bu işlemler esnasında bir hata yapıldı...

Hastanelerde bebeklerin karıştırıldığı bir ülkede ben işimi sağlama almak isterim

Hmm Çaresiz kalınca denenecek bir yöntem,benim eşimde azospermdi yeni çıkış oldu ama az .Allah yardımcımızolsun
Tabiki şiringayla yapılan işlem 2dk lik anlık acı duyuyorum dedi benim.esim sonra bi daha tamam yatis falan yapmadi adam iceri girdi cikti aaa niye geldin ne cabuk dedim tamam bitti dedi :))tese zor canım son çare

Tabiki şiringayla yapılan işlem 2dk lik anlık acı duyuyorum dedi benim.esim sonra bi daha tamam yatis falan yapmadi adam iceri girdi cikti aaa niye geldin ne cabuk dedim tamam bitti dedi :))tese zor canım son çare

Kız ne dicem acımayın şu adamlara :) girsin iğneler accık bir şey olmaz
Biz az mı sıkıntı çekiyoruz doktor kapılarında.
Narkozlar, muayeneler, kataterler, neler neler...
Totomda iğne yapılacak yer kalmadı mosmor oldu.
Kollarım delik deşik
Şu bizim adama da bir saç telini kopar da ver diyen olmadı anasını satim hahaha

Çarşamba günü 8.gun ilk kan testimi yaptircam sayende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…