2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Cnm sen sindi nezaman gidiceksin ultrasona hani artislara standaer bi yorum yapamiyo kimse çünkü standart degil ama rabbim.buyuk bak babygirl diye biri var memoril grubunda onda sa artis iki kati olmuyodu o sskikde dvm etti ama ustune ikiz bebek cikti:) yani ultrasona gidene kdr bence iyi kotu pek bksye dusunmemeye calis
Yarın girecem inşallah canım hem değer birazdaha artar belki boşuna gitmemiş oluruz, hayırlısı inşallah bugün bana dua edinn

Cnm sen sindi nezaman gidiceksin ultrasona hani artislara standaer bi yorum yapamiyo kimse çünkü standart degil ama rabbim.buyuk bak babygirl diye biri var memoril grubunda onda sa artis iki kati olmuyodu o sskikde dvm etti ama ustune ikiz bebek cikti:) yani ultrasona gidene kdr bence iyi kotu pek bksye dusunmemeye calis
Belinda sen nasılsın, hersey yolunda dimi, senin kontrol günün bugündü yanlış hatırlamıyosam.

Canim doktorun gerçekten işini biliyor hiç sıkıntı yapma çünkü yumurta toplamadan sonra verecegin arada rahim kendini güzelce toplar bebeklerin tutunma şansı daha yüksek olur sabırla bekle ben 4 embriyoyu acibademde 2000 aldılar gen art da 4 embriyo ya 500 aldı acibadem bizi çok kazikladi zaten sonra anladık ama çok geçti
canım ben de bursa acıbadem de tüp bebek tedavisini oldum. Tüp bebek tedavisi için hastaneye ne ödediniz

Belinda sen nasılsın, hersey yolunda dimi, senin kontrol günün bndü yanlış hatırlamıyosam.
Masallah hafizan super:) ben herseyi unutuyorum ya:( ilk randevum o sekildeydi ama gecen hafta carsamba gidince anlamsiz kaldi bugun gitmek ben de persembe gunune aldim randevuyu belki kalp atisini duyariz diye senin nasik gidiyo? Insan doktora gitmiyip kan vermeyincede hamilemiyim hala diye tereddut ediyo:)

Masallah hafizan super:) ben herseyi unutuyorum ya:KK43: ilk randevum o sekildeydi ama gecen hafta carsamba gidince anlamsiz kaldi bugun gitmek ben de persembe gunune aldim randevuyu belki kalp atisini duyariz diye senin nasik gidiyo? Insan doktora gitmiyip kan vermeyincede hamilemiyim hala diye tereddut ediyo:)

Bugün ben gidicem kızlar..en son kanama olduğu için mecburi gitmiştim..normal randevum bugün, kan, idrar sonuçları falan çarşaf çarşaf.:) bakalım ne diyecek doktor..hayırlı günler herkese..gamzeciğim Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı haberlerini alırız...

Günaydın kızlaarr :) Bu hafta kalp atışları için heyecan var topikte. Bir tanede sonuç bekleyen arkadaşımız var sanırım. Birdee Aybikeeee Aybikeeee inşallah opun iyi geçer, yumurtların hepsi döllenip kaliteli embriyolar olurr canım.. İyi haberlerin geldiği güzel bir hafta olsun..
Sanırım benimde haftaya transferim olacak hayırlısıyla..

Masallah hafizan super:) ben herseyi unutuyorum ya:KK43: ilk randevum o sekildeydi ama gecen hafta carsamba gidince anlamsiz kaldi bugun gitmek ben de persembe gunune aldim randevuyu belki kalp atisini duyariz diye senin nasik gidiyo? Insan doktora gitmiyip kan vermeyincede hamilemiyim hala diye tereddut ediyo:)
Aynen ya, herhangi bi agrı filanda olmayınca Şüphe ediyorum, devamlı çamaşırımı kontrol ediyorum:) bi sıkıntı yok bende, cok şükür bulantı filan da yok, midem de hafif bi hassasiyet var onu saymıyorum. Bende salı-carsamba gidicem ama Dr sıkıntısı var. Bi Dr buldum dün, icime de sindi, randevu icin aradım en erken 28 Temmuz diyo:)

Bugün ben gidicem kızlar..en son kanama olduğu için mecburi gitmiştim..normal randevum bugün, kan, idrar sonuçları falan çarşaf çarşaf.:) bakalım ne diyecek doktor..hayırlı günler herkese..gamzeciğim Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı haberlerini alırız...
Canım gör cocuklarını da motivasyon olsun sana da bize de.. Sende sıkıntılar bitti dimi, hersey yolundadır umarım

Aynen CNm kader günümüz aynı inşallah duyarız

Back