2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Merakla bekliyoruz

Bir sitede okudum (yabacı site - amerikan olabilir).
Tüp bebek merkezinindi.

Genelde bizim tüp bebek merkezleri hep 12-14 gün sonra test istiyor ya.
Onlar 8 günde bakıyorlarmış kanda.

Hamilelik sağlıklı olmasa bile ve değer artmasa bile şu anlama geliyormuş.
Kadın gebe kalabiliyor, sağlıksız olması embriyodan ya da başka etkenlerden. Ama hamile kalma sorunu yok.

Şimdi 8. gün test yapmış olsak pozitif sonucu göreceğiz aslında.
Ama 12 gün bekliyoruz bir de üstüne adet olunca tüm umudumuzu yitiriyoruz.
Sanıyoruz ki bizde sorun var hamile kalamıyoruz.
Embriyoda sorun olabileceğini hiç düşünmüyoruz.

Aslında mantıklı geldi...
Ne dersiniz?

Benim doktoeum aynu bunu yapıyor 8.gün test yapıyorum bende

Tesekkurler Deniz. Bende bugun senin durumunu soracaktim sen benden once cevap verdim. Allahim surecini rast getirsin insallah.

sen nezaman gıtceksın kalp atışına benden ondesın aslnda sen daha gıtmıyosan benım gıtmem erken sanırım:) bırde doktorun kım kımı buldun?
Ben yarın gidicektim ama misafirim gelick, carsambaya kaldı. Central hospital da Başak sel diye bi Dr buldum. Şikayet eden de var ama memnun kalanda çok olmus. Hastaneyi aradım Ücret 70tl imiş. Gayet uygun geldi ama kadının en erken Boşluğu temmuzun sonundaymış. Yogun bi dr. Napsam bilemedim, bu sefer ona gitmesem de olur ama sonrası icin de bukadar yogun bi Dr da takip sıkıntı olmaz mı

Belki devamli hastasi oldugunda randevuda
yardimci olurlar konusursun

offf ya tüp bebek yaptırdığım doktoruma devam etmek istiyorum ama muayene ücreti 250 küsür, doğum normal 9.600 sezeryan 12.000 epidural olursa 2.000 tl de fark istiyorlar ve bunlarda tek bebiş için

offf ya tüp bebek yaptırdığım doktoruma devam etmek istiyorum ama muayene ücreti 250 küsür, doğum normal 9.600 sezeryan 12.000 epidural olursa 2.000 tl de fark istiyorlar ve bunlarda tek bebiş için
Acıbadem fiyat listesi bu muayene ücreti benden 172 lira aldılar puan birikmiş birkaç ay idare eder sizi dediler sizin hastanede yokmuymus o uygulama malesef normal muayene 250 nin üstünde ve ssk ile anlaşması olmadığı için hiçbir tahlilide ödemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…