- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #3.041
Benim de toplanmadan bir gün önce 8,2 idi. 8-10 arası normalmisHamile olan tüp bebek. Anneleri sizin endometrium nasıldı rahim zar kalınlığı kaçtı benim 8.3 dedi kontrolde iyi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de toplanmadan bir gün önce 8,2 idi. 8-10 arası normalmisHamile olan tüp bebek. Anneleri sizin endometrium nasıldı rahim zar kalınlığı kaçtı benim 8.3 dedi kontrolde iyi mi
İşte bn kraker bile koyunca ağzıma hoppp gerı çıkıyo hepsi problem orda cok zor bi durum devamlı bulantı ve kusmak bni daha fazla yataga baglıyoAh bu gevurların gözleri kör olmasın
Hayatım o halde bak şunlar işe yarayabilir :
- Bulantıyı tetikleyen sigara, yemek, parfüm kokusu gibi faktörlerden uzak durmak
- Öğün sayısını altıya çıkarmak, az ama sık aralıklarla yemek yemek. Midenin boş kalmasına izin vermemek
- Bulantı hissedildiği anda beyaz leblebi, tuzlu kraker, peksimet, kuru ekmek gibi besin madderi yemek
- Uyandıktan sonra yataktan kalkmadan önce kraker gibi kuru birşeyler yiyip bir süre yatakta dinlendikten sonra kalkmak
- Yemek aralarında yeterli sıvı almak
Kaynak : http://www.mumcu.com/hamilelikte-bulanti-ve-kusma-hiperemesis-gravidarum/
- Gün içinde zaman zaman mola vererek dinlenmek
Bu yazıyı oku...
Sabah eşimin üzerine kustum ztn çıkamadım yataktan birden geldi eşim çıldırdıAyyyy hayal ettim de bacağına kustuğunu![]()
Tatlı mı acı kız acııııı yaaa nasılda çekerler nazı geçtim bn onları artıkO zaman krizi fırsata çevir hayatım.
Nazını niyazını yap, hizmet ettir kendine yapabiliyorsan
Ya gerçi belki kadıncağız çok tatlıdır ne bileyim.
Herkesinki benim gibi mikrop olacak değil ya ...![]()
Bnmde bu 4. Transferim cnm ve 4 te bebegim bnmle kaldı üzülme hiç inanki onun olmasının bi zmnı var içini ferah tutBugün 5.gunum bak ama sende de kahverengi akıntı gelmiş ya bende renk yok beyaz ikinci tüp bebeğim 4. Transferim hala bocaliyorum allah kimseye aratmasin isteyen herkese versin ya
Vitamine D verdi sadece ebe bulunca ebeye de söyliycem yeterli gelmiycek bu vitamine DOzgecim ama iyi bir vitamin ilaci verirler. Verloskundig baslamadiysan eger ev doktoruna veya eczaneye sor. Ben gecen hamileligimde kullanmustim birtane cok iyi gelmisti bana. Sonra bebegimi kaybedince sinirimi ondan cikartip atmistim siseyi simdide ismini unuttum. Butun vitaminleri kapsayan bir ilacti.
Valla ben hiç anlayamadım canım senin değer artışını rabbim bebegine sağlık sıhhat versin tutunsun sıkıca annesineBugün test verdim kızlar değerim 1000,nasıl sizce az mı artmış,cuma günü 709 du
Öyle deme ya ben 2 haftadır test veriyorum, herkes 2 test veriyor tamam belki verseler neler çıkacak, bu işin standartı yok sonuçta deyip kendimi avutuyorum inşallah görürüm keseyiValla ben hiç anlayamadım canım senin değer artışını rabbim bebegine sağlık sıhhat versin tutunsun sıkıca annesine
Cnn doktorun hala bişi demiyor mu bu konu hakkındaÖyle deme ya ben 2 haftadır test veriyorum, herkes 2 test veriyor tamam belki verseler neler çıkacak, bu işin standartı yok sonuçta deyip kendimi avutuyorum inşallah görürüm keseyi
Ben hamile değilim ama benimde 11,5 di doktorum 7 ve üstünü notmal kabul ettiklerini söyledi.Hamile olan tüp bebek. Anneleri sizin endometrium nasıldı rahim zar kalınlığı kaçtı benim 8.3 dedi kontrolde iyi mi
İnşallah canım bizimde dileğimiz duamiz o yönde zaten kötü bir şey olsa değerin düşerdi seninki maşallah yükseliyor da. Senin kuzun biraz nazlı olacak annesi haberin olsun şimdiden annesine nazlaniyor ilerde çok çekersin sen ondan demedi demeÖyle deme ya ben 2 haftadır test veriyorum, herkes 2 test veriyor tamam belki verseler neler çıkacak, bu işin standartı yok sonuçta deyip kendimi avutuyorum inşallah görürüm keseyi
Dün gönderdim sonucu, yarın ultrasona gir konuşalım inşallah keseyi görürsün dedi:)Cnn doktorun hala bişi demiyor mu bu konu hakkında
Aynen öyle canım belki adıda Nazlı olur kimbilir:)İnşallah canım bizimde dileğimiz duamiz o yönde zaten kötü bir şey olsa değerin düşerdi seninki maşallah yükseliyor da. Senin kuzun biraz nazlı olacak annesi haberin olsun şimdiden annesine nazlaniyor ilerde çok çekersin sen ondan demedi deme
Bugun gitsen canım rabbim şu mubarek günlerde o ekranda bevişinin kalp atısınu ve kesesini görmek nasip etsinDün gönderdim sonucu, yarın ultrasona gir konuşalım inşallah keseyi görürsün dedi:)
Yarına randevu aldım canım inşallah görürüz burdan size keseyi gördüm diye yazarımBugun gitsen canım rabbim şu mubarek günlerde o ekranda bevişinin kalp atısınu ve kesesini görmek nasip etsin
İnşallah canım ya.valla cok sevinirim yarın o keseyi görsenYarına randevu aldım canım inşallah görürüz burdan size keseyi gördüm diye yazarım
Cnm sen sindi nezaman gidiceksin ultrasona hani artislara standaer bi yorum yapamiyo kimse çünkü standart degil ama rabbim.buyuk bak babygirl diye biri var memoril grubunda onda sa artis iki kati olmuyodu o sskikde dvm etti ama ustune ikiz bebek cikti:) yani ultrasona gidene kdr bence iyi kotu pek bksye dusunmemeye calisÖyle deme ya ben 2 haftadır test veriyorum, herkes 2 test veriyor tamam belki verseler neler çıkacak, bu işin standartı yok sonuçta deyip kendimi avutuyorum inşallah görürüm keseyi
Belkıde aynı benim kızım gibi gamzenin bebeğine veya bebişlerinede mucize mucize diyerek takılıcaklar.ben her kızımla merkeze gittiğimde nur hanım takılır bana ,kızımaCnm sen sindi nezaman gidiceksin ultrasona hani artislara standaer bi yorum yapamiyo kimse çünkü standart degil ama rabbim.buyuk bak babygirl diye biri var memoril grubunda onda sa artis iki kati olmuyodu o sskikde dvm etti ama ustune ikiz bebek cikti:) yani ultrasona gidene kdr bence iyi kotu pek bksye dusunmemeye calis
Insallah:) sen ne yaptin? Adet olmustun dimi basladin mi simdi surecetugceserd post: 41667183 .!.:Belkıde aynı benim kızım gibi gamzenin bebeğine veya bebişlerinede mucize mucize diyerek takılıcaklar.ben her kızımla merkeze gittiğimde nur hanım takılır bana ,kızımainşallah gamzeyede naaip olur