- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.781
Yani daha bizim yarın tam 8 hafta oluyormuş ama :) zaten hepimiz peş Peşe dogurcaz inşDoğumumuz aynı özge seninle..:))))
Darısı başına cnm inş :)Neyseki güzel olmuş sonuç cnm daha rahat edersin artık
Kızz allah korusun erken dogum :) bnmki yarın 8 haftaya giriyomuşNasıl aynı yaoz-ge-mavi nin ki önce olmalı.biz seninle aynı gün test yapmıştık özgenin baya önceydi test günü.gerçi doğum belli olmaz tabi de erken doğum vs..
Cok istiyodum duymak ama olsun gördüm sonunda 2 hafta sonra büyük konuşma var bide zeka testi için bişiler anlatıcaklar allahım inş ondada bi sorun çıkmaz sonrada biz normal başka doktor bulup devam edicez :)Yeter sese ne gerekztn ilk zamanlar pek dinletilmiyomus zararli diye
inşallah bişeycik olmaz bugün 5+2 oldu daha.demede cnm tutunma kanası olabilir o dur Telaş yapma yarın randevun var yarın sor ama panik olup bebege zarar verme inş bişi olmaz
İçini ferah tut cnm olmaz inşinşallah bişeycik olmaz bugün 5+2 oldu daha.
Cnm senin de ikiz mi peki? Yarın mutlaka yaz olur mu doktordan sonrainşallah bişeycik olmaz bugün 5+2 oldu daha.
Bende de oluyo ara ara sabah ac karnina kayisi ye ustune su ic bu iyi geliyo.. bide mumkun oldugunca sulu beslenKızlarrr kimse yokmuu ?
Çok afedersiniz utanarak yazıyorum bunu ama bnde çok kötü Kabızlık oluştu bugun heyecandan doktora söylemeyi unuttum ne yapsam gecer bu durum ?
Kayısı incir ye bol bol canım bide sabah uyandığında yersen üstünede 1 bardak su bende çok işe yarıyor doktor da duphalac srp veriyor meyve işe yaramazsa doktoruna sor uygun görürse onu içersinKızlarrr kimse yokmuu ?
Çok afedersiniz utanarak yazıyorum bunu ama bnde çok kötü Kabızlık oluştu bugun heyecandan doktora söylemeyi unuttum ne yapsam gecer bu durum ?
aslında kimseye bişey demeye yada açıklamaya gerek yok ki ne dersen de millet konuşur kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap derimCanım hayırlı ugurlu olsun. Ilk etabı gectik enazından. Devamı da sağlıkla gelsin insallah
Kizlar yaa ben simdi ne dicm millete siz ne diceksinz bi yanim sakla soyleme diyo bi yanim ya ileride agzindan kacirirsan bastan pesin pesin soyle diyo ama bugun eczaneden ilaclarimi alirken bile okdr okumus bilmis insan dersinz eczaci dediki ikizmi fln neyse tup bebek mi dedi ben de evet dedim kimligime bakti saskin ifadeyle 87lisin daha ne tup bebegi yaa dedi boye yuzunu eksiterek.... oyle gerekti dedim.. ama gicik oldum yani simdi bu bile boyle yorum yapiyosa 60 70 yasindaki teyzelerim akrabalar ne der nasil sorgular kimbilir...
iki tane transfer edildi yarın ilk ulrtasona gireceğim hayırlısı ikiz ya da tek. yarın yazarım inşallahCnm senin de ikiz mi peki? Yarın mutlaka yaz olur mu doktordan sonra
Mutlaka bize de yaz canım Hayırlısıiki tane transfer edildi yarın ilk ulrtasona gireceğim hayırlısı ikiz ya da tek. yarın yazarım inşallah
Canım sen moralimi yüksek tut inş değerin kat kar artar sonucu ne zaman alacaksın canım bende merak ettimKuzenim de tüp bebek yapmıştı. Ilk testi pozitifmiş sonra düşmüş değeri. Duydum korktum. Az önce gidip kan verdim yine korkumdan bakalım ne çıkacak.
00:30 da eve yakın eşim gidip alıcakCanım sen moralimi yüksek tut inş değerin kat kar artar sonucu ne zaman alacaksın canım bende merak ettim
Hafî Hayırlısı merak ettim valla canım mutlaka yaz00:30 da eve yakın eşim gidip alıcak
Doktor da öyle dedi su yada içicek iç dedi bnde hiç su içemem ama içicek içiyorum bol şekilde kayısıyı denicem yarınBende de oluyo ara ara sabah ac karnina kayisi ye ustune su ic bu iyi geliyo.. bide mumkun oldugunca sulu beslen
Kayısıyı yarın denicem cnm Kabızlık için burda ölse şurup vermezler :)Kayısı incir ye bol bol canım bide sabah uyandığında yersen üstünede 1 bardak su bende çok işe yarıyor doktor da duphalac srp veriyor meyve işe yaramazsa doktoruna sor uygun görürse onu içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?