2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Yeter sese ne gerek ztn ilk zamanlar pek dinletilmiyomus zararli diye
Cok istiyodum duymak ama olsun gördüm sonunda 2 hafta sonra büyük konuşma var bide zeka testi için bişiler anlatıcaklar allahım inş ondada bi sorun çıkmaz sonrada biz normal başka doktor bulup devam edicez :)

demede cnm tutunma kanası olabilir o dur Telaş yapma yarın randevun var yarın sor ama panik olup bebege zarar verme inş bişi olmaz

Kızlarrr kimse yokmuu ?
Çok afedersiniz utanarak yazıyorum bunu ama bnde çok kötü Kabızlık oluştu bugun heyecandan doktora söylemeyi unuttum ne yapsam gecer bu durum ?

Kızlarrr kimse yokmuu ?
Çok afedersiniz utanarak yazıyorum bunu ama bnde çok kötü Kabızlık oluştu bugun heyecandan doktora söylemeyi unuttum ne yapsam gecer bu durum ?
Bende de oluyo ara ara sabah ac karnina kayisi ye ustune su ic bu iyi geliyo.. bide mumkun oldugunca sulu beslen

Kızlarrr kimse yokmuu ?
Kayısı incir ye bol bol canım bide sabah uyandığında yersen üstünede 1 bardak su bende çok işe yarıyor doktor da duphalac srp veriyor meyve işe yaramazsa doktoruna sor uygun görürse onu içersin

amin inşallah darısı kalp atımına olsun canım...
Canım hayırlı ugurlu olsun. Ilk etabı gectik enazından. Devamı da sağlıkla gelsin insallah
aslında kimseye bişey demeye yada açıklamaya gerek yok ki ne dersen de millet konuşur kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap derim

Kuzenim de tüp bebek yapmıştı. Ilk testi pozitifmiş sonra düşmüş değeri. Duydum korktum. Az önce gidip kan verdim yine korkumdan bakalım ne çıkacak.

Kuzenim de tüp bebek yapmıştı. Ilk testi pozitifmiş sonra düşmüş değeri. Duydum korktum. Az önce gidip kan verdim yine korkumdan bakalım ne çıkacak.
Canım sen moralimi yüksek tut inş değerin kat kar artar sonucu ne zaman alacaksın canım bende merak ettim

Kayısı incir ye bol bol canım bide sabah uyandığında yersen üstünede 1 bardak su bende çok işe yarıyor doktor da duphalac srp veriyor meyve işe yaramazsa doktoruna sor uygun görürse onu içersin
Kayısıyı yarın denicem cnm Kabızlık için burda ölse şurup vermezler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…