- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.621
Cnm yarin ben nur hanima gitmicemBelinda benim durumumu da sorarmısın Nur Hanıma canım,değerlerim normalmiymiş bi sor canım
9. o54
11. Gün 18
13.gün 34
16.gün 98
Yarın tekrar test vercem sonucu yazarım,durumumu az çok biliyorsun fırsat bulup sorarsan çok sevinirim
Ayu bu zam işi brni perişan etti bu sene.3-5 parça yazlık aldım kıza kısa bişeyleri yok uzun kollu giyiyor hala 300 tl harcadık toplasan 2 poset bile yok.ki cok ğahalı alısveriş yapmam benBizimi bekliyolarmis yaaaa bi de ikizse yandik iyice..
ben arar sorarım canım yarın sabah.belinda nur hanıma gitmiycekBelinda benim durumumu da sorarmısın Nur Hanıma canım,değerlerim normalmiymiş bi sor canım
9. Gün 54
11. Gün 18
13.gün 34
16.gün 98
Yarın tekrar test vercem sonucu yazarım,durumumu az çok biliyorsun fırsat bulup sorarsan çok sevinirim
Anladım canım ben onu kaçırmışım,inşallah keseyi görürsün canımCnm yarin ben nur hanima gitmicemburda siradan bi kadin dogum doktoruna gitcm sirf
ilac yazdirmak icin ama gitmisken bi karindan
da muayene olxm gecen de bu bayana gitmstm direk ilac yazdirip cikmistim pek tup bebektn anlamiyo
Çok sevinirim canım,şimdi kan verdim sonuç çıkar bi saate yazarım öyle ararsın çok sağolAyu bu zam işi brni perişan etti bu sene.3-5 parça yazlık aldım kıza kısa bişeyleri yok uzun kollu giyiyor hala 300 tl harcadık toplasan 2 poset bile yok.ki cok ğahalı alısveriş yapmam ben
ben arar sorarım canım yarın sabah.belinda nur hanıma gitmiycek
Ne demek canım.sen yazınca ararım ben.Çok sevinirim canım,şimdi kan verdim sonuç çıkar bi saate yazarım öyle ararsın çok sağol
Sonuç 310 canımNe demek canım.sen yazınca ararım ben.
Ayyyyy süperrrr oldu bu haber.gamzecim gözün aydın cnm.Allah dualarımızı duyduSonuç 310 canım
9. 11. gün erkenden kanına baktirdigini farz etmesek değerlerin hiç düşmemiş gayet te güzel yükselmiş görünüyor hadi inşallah canım hem bugün süper yükselmiş gözün aydın diyelim artıkSonuç 310 canım
Sağol canım dua kaderi değiştirirmiş Rabbim bizede ol diyecek inşallahAyyyyy süperrrr oldu bu haber.gamzecim gözün aydın cnm.Allah dualarımızı duydu
Sağol canım evet o tek Düşüş kafa karıştırdı ama sonradan vazgeçti meleğim bırakmaz inşallah artık9. 11. gün erkenden kanına baktirdigini farz etmesek değerlerin hiç düşmemiş gayet te güzel yükselmiş görünüyor hadi inşallah canım hem bugün süper yükselmiş gözün aydın diyelim artık
inşallah canım tedavin hayırlı olsun biz agustosta devam edıcez heycana o zmn a kdr size heycanlanmaya devam edelimArtık sonuç bekleyen kalmadı sanırım buralar sessizleşmiş... Ben bugün başladım ilaçlara, inşallah bu sefer güzel haberler vermek nasip olur..oz-ge-mavi yarın için merak ediyorum seni inşallah hayırlı haberlerle gelirsin... Çok sabrettin gerçekten..
Arkadaslarrr hcg 1717 ciktiii doktorumu aradim super dedi cuma gel ultrasyondan bakalum dedi ikiz gibi icden geciyor dedi allahimmm kucagima almayi nasip et
görecesun oniiii duyacasun oniiii korkma kızHaftaya randevu verdi doktor. Perşembe günü. Gidince ne olur kızlar. Bebiş Görünür mü? Kalp duyulur mu?
Sagolasinnn darisi sana canimsinAllahhhh nufus patlamasııı :))) gözün aydın olsun canım
maşalllah canım ya gözün aydın olsunnnn walla ne kdr sevındım senın durumuna anlatamam Rabbim ayırmasın sizi birbirinizdenSonuç 310 canım
Gamze kadınlar kulübü tarihine geçtin canım inanBenden önce Tuğçe görüşür şimdi doktorla:)
Evet canım sağolasın çok şükür ama bekleyişler bitmiyor inşallah sağ salim devamı gelirGamze kadınlar kulübü tarihine geçtin canım inanbunu yaz muhakkak, yavrun gercekten mucize gibi tutundu sana, cok cabbar bi evladın olacak belli, Allah talihini açık etsin, hepimizin yavrularına uzun ömürler versin.. Sende artık rahat bi nefes al, bunu hakettin.
Gamzecim gözün aydın canım. Senin bebiş çok mücadeleci çıktı. İnşallah hep böyle güzel devam ederEvet canım sağolasın çok şükür ama bekleyişler bitmiyor inşallah sağ salim devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?