• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

6 hazırında kondu..9.gunn 302 di değerim düşünmeden edemiyorum ya boşsa diye...Allah yardımcımız olsun bugün mide bulantım da basladi

Pamukcuğum, seni çok iyi anlıyorum canım..üzülme, aklına getirmemeye çalış..Allah a şükürler olsun hamile kaldık, inşallah keselerin doludur, kalp atışlarını da duyarsın..mutlu ol canım, mübarek ayın hürmetine Rabbim yardım eder inşallah..ben bugün yine gittim doktora, karnımdan baktı duyduk kalplerini, Rabbim sana da nasip etsin inşallah..

kızlar dun gece rüyamda hayırdır ınsallah bebeklerımı gordum ama cok enteresan:) ultrasonda bakılıyo goya ama böyle bas parmak kdr yoklar okdr kucuk.. ama goruntu ultrason goruntusu degıl baya baya canlı goruyoruz doktor bacaklarını acıyo bakıyo dıyokı bak soldakı kız sonra bakıyo sagdakı de kızmış dıyo.. hadı ya dıyorum ıkı kızım mı olck esım uzulcek ama ya dıyorum o hep bı kız bı erkek ıstıyodu dıyorum oyle bı ruyaa bukdrdı

Canım hayrolsun rüyan inşallah..böyle rüyalar ben de çok görüyorum, gün boyu aklımızdalar.:)

neler dusunuyosak artık... benım bey bıraz erkekcı gercı hayırlısı olsun dıyor ama bılıyorum azcık erkek olsa daha sevinecek gıbı ıkız olursada ınsallah hayırlısıyla bır erkek bır kız olur dıyo.. heralde ondan etkılendım ama görsen cok komıktı bırde mınıcık yuzlerı vardı kucucuk bıblolar olur ya oyle:)
Hayırlısı olsun cnm eli aya saglam özürü seyi olmasın inş eger erkek istiyorsa bile hayırlısıyla özürsüz ayıpsız eli ayagı düzgğn erkek evlat istiyorum desin . Oyyy yerim bn bebişleri :)

P pamukprenses187 cok takiyorsun kafana bak bos gebeligi ben yasadim eger bos gebelikse mide bulantisi olmaz senin bulantinda baslamis yani iyiye işaret bu :KK66:
Olmaz mı mide bulantısı CNm ? Bu sabah çok bulandı krakerler bastırdım iki kez gidip göremeyince ne biliym korktum şu on gün düşünmesem iyi olcak

Super iste ikiye katlanmis morelini bozma canimsin sitres iyi degil ikimi kondu sana degerlerin yuksek benimkide oyle cunku ikiz olabilir dedi doktor masallah seninki 6haftalik galiba kese gorindumu
Keseler göründü ikiz de içindeki görünmedi daha 5+3 olduk bugün

Pamukcuğum, seni çok iyi anlıyorum canım..üzülme, aklına getirmemeye çalış..Allah a şükürler olsun hamile kaldık, inşallah keselerin doludur, kalp atışlarını da duyarsın..mutlu ol canım, mübarek ayın hürmetine Rabbim yardım eder inşallah..ben bugün yine gittim doktora, karnımdan baktı duyduk kalplerini, Rabbim sana da nasip etsin inşallah..
Âmin inşallah CNm

Hayırlısı olsun cnm eli aya saglam özürü seyi olmasın inş eger erkek istiyorsa bile hayırlısıyla özürsüz ayıpsız eli ayagı düzgğn erkek evlat istiyorum desin . Oyyy yerim bn bebişleri :)
Yok hep oyle dua ediyo ztn ama gonlunde erkek var :) bakalim kismet yaa dedigin gibi saglikli hayirli akilli bi evlat olsunda

Back