2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.

Diye sormuştum 300 tane mesaj yazmışsınız bir kişide yardımcı olmamış. Hiç ankara da tüp bebek yapan yok herhalde.
cinnahtaki hrs hastanesinde 12 tl verip yaptırdım özel olduğuna bakma devlet karşılıyor sanırım ..benim doktorum oraya göndermişti özel diye bende çok parayla gittim 12 tl verince şaşırmıştım bende :) sonucuda mail atıyorlar doktoruna ve sana ..yaklaşık bir haftada aldım sonucuda

kızlar bursa acıbadem hastanesi şahin zeteroğlunun hastası olan var mı? ve hamilelik süresince giden ve dogum yapan varmı ücretleri nedir. bilgi verirseniz cok sevinirim

Kizlar kesemizi gorduk sukur daha dogrusu keselerimizi bir ikizde benden geliyo r insallah suan biraz dumurum ama.. ustten baktirdim oyuzdn keseler dolu bos pek yorum yapmadi doktor haftaya bidaha gel dedi ama ben zmn haftaya kendi doktoruma gidicem
Hadi hayyırllısı olsun bi ikiz de senden geliyo desene kalp atışlarını en kısa zamanda duyarız inşallah

Kizlar kesemizi gorduk sukur daha dogrusu keselerimizi bir ikizde benden geliyo r insallah suan biraz dumurum ama.. ustten baktirdim oyuzdn keseler dolu bos pek yorum yapmadi doktor haftaya bidaha gel dedi ama ben zmn haftaya kendi doktoruma gidicem
Kaçar milim CNm keseler daha bebekler görünmedi mi

Back