2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Belinda benim durumumu da sorarmısın Nur Hanıma canım,değerlerim normalmiymiş bi sor canım
9. o54
11. Gün 18
13.gün 34
16.gün 98
Yarın tekrar test vercem sonucu yazarım,durumumu az çok biliyorsun fırsat bulup sorarsan çok sevinirim
Cnm yarin ben nur hanima gitmicem:( burda siradan bi kadin dogum doktoruna gitcm sirf
ilac yazdirmak icin ama gitmisken bi karindan
da muayene olxm gecen de bu bayana gitmstm direk ilac yazdirip cikmistim pek tup bebektn anlamiyo

Bizimi bekliyolarmis yaaaa bi de ikizse yandik iyice..
Ayu bu zam işi brni perişan etti bu sene.3-5 parça yazlık aldım kıza kısa bişeyleri yok uzun kollu giyiyor hala 300 tl harcadık toplasan 2 poset bile yok.ki cok ğahalı alısveriş yapmam ben
Belinda benim durumumu da sorarmısın Nur Hanıma canım,değerlerim normalmiymiş bi sor canım
9. Gün 54
11. Gün 18
13.gün 34
16.gün 98
Yarın tekrar test vercem sonucu yazarım,durumumu az çok biliyorsun fırsat bulup sorarsan çok sevinirim
ben arar sorarım canım yarın sabah.belinda nur hanıma gitmiycek

Cnm yarin ben nur hanima gitmicem:KK43: burda siradan bi kadin dogum doktoruna gitcm sirf
ilac yazdirmak icin ama gitmisken bi karindan
da muayene olxm gecen de bu bayana gitmstm direk ilac yazdirip cikmistim pek tup bebektn anlamiyo
Anladım canım ben onu kaçırmışım,inşallah keseyi görürsün canım

Ayu bu zam işi brni perişan etti bu sene.3-5 parça yazlık aldım kıza kısa bişeyleri yok uzun kollu giyiyor hala 300 tl harcadık toplasan 2 poset bile yok.ki cok ğahalı alısveriş yapmam ben
ben arar sorarım canım yarın sabah.belinda nur hanıma gitmiycek
Çok sevinirim canım,şimdi kan verdim sonuç çıkar bi saate yazarım öyle ararsın çok sağol

9. 11. gün erkenden kanına baktirdigini farz etmesek değerlerin hiç düşmemiş gayet te güzel yükselmiş görünüyor hadi inşallah canım hem bugün süper yükselmiş gözün aydın diyelim artık
Sağol canım evet o tek Düşüş kafa karıştırdı ama sonradan vazgeçti meleğim bırakmaz inşallah artık

Artık sonuç bekleyen kalmadı sanırım buralar sessizleşmiş... Ben bugün başladım ilaçlara, inşallah bu sefer güzel haberler vermek nasip olur.. oz-ge-mavi oz-ge-mavi yarın için merak ediyorum seni inşallah hayırlı haberlerle gelirsin... Çok sabrettin gerçekten..
inşallah canım tedavin hayırlı olsun biz agustosta devam edıcez heycana o zmn a kdr size heycanlanmaya devam edelim :D

Benden önce Tuğçe görüşür şimdi doktorla:)
Gamze kadınlar kulübü tarihine geçtin canım inan;) bunu yaz muhakkak, yavrun gercekten mucize gibi tutundu sana, cok cabbar bi evladın olacak belli, Allah talihini açık etsin, hepimizin yavrularına uzun ömürler versin.. Sende artık rahat bi nefes al, bunu hakettin.

Gamze kadınlar kulübü tarihine geçtin canım inan:KK66: bunu yaz muhakkak, yavrun gercekten mucize gibi tutundu sana, cok cabbar bi evladın olacak belli, Allah talihini açık etsin, hepimizin yavrularına uzun ömürler versin.. Sende artık rahat bi nefes al, bunu hakettin.
Evet canım sağolasın çok şükür ama bekleyişler bitmiyor inşallah sağ salim devamı gelir

Back