- Emoji Skoru
- 393
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.601
Benim pazar gunu yani 9. gun ilk ultrasyonum var. Ama gecen sefer 9. gunde yumurtalar daha olgunlasmadigi icin 11. gun tekrar ultrasyona girip aksaminda igneyi vurup bir gun sonra opu olmustu. bu seferde oyle olursa haftaya persembe gibi kismetse opu olur sanirim. Sen dondurulmus transfer edecen dimi. O surec nasil oluyo hic bilmiyorum.Artık sonuç bekleyen kalmadı sanırım buralar sessizleşmiş... Ben bugün başladım ilaçlara, inşallah bu sefer güzel haberler vermek nasip olur..oz-ge-mavi yarın için merak ediyorum seni inşallah hayırlı haberlerle gelirsin... Çok sabrettin gerçekten..
Amin insallah arkadasim rabbim hepinize nasip etsinCok guzel... allahim saglikli rahat bir hamilelik nasip etsin insallah.
Çok güzel maşallah hayırlı oldun canım Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrularınıArkadaslarrr hcg 1717 ciktiii doktorumu aradim super dedi cuma gel ultrasyondan bakalum dedi ikiz gibi icden geciyor dedi allahimmm kucagima almayi nasip et
Âmin Allah yardımcımız olsun doğum yapana kadar böyle devam edecek galıba Rabbim bizlere de nasip etsin inş bu güzel duyguyuKese görmekle de iş bitmiyo Allah'ım hepimize hayırlı yazılar yazsın
Aminnnn insallahh tum arkadaslarima duaciyimÇok güzel maşallah hayırlı oldun canım Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrularınıdarısı tüm isteyenlerin başına inş
Benim pazar gunu yani 9. gun ilk ultrasyonum var. Ama gecen sefer 9. gunde yumurtalar daha olgunlasmadigi icin 11. gun tekrar ultrasyona girip aksaminda igneyi vurup bir gun sonra opu olmustu. bu seferde oyle olursa haftaya persembe gibi kismetse opu olur sanirim. Sen dondurulmus transfer edecen dimi. O surec nasil oluyo hic bilmiyorum.
Ulaştıysan sıkıntı yok iyi doktordu severim kendisiniEvet çok yoğun oluyor o Yüzden ama sıkıntı yok görüştük
Olsn canım tedirgin olma hayırlısı ile gelicek bebişlerBenimde ilk denememde olmustu. Simdi uzerinden bir ameliyat gecirdim o yuzden biraz tedirginim hayirlisi.
Simdilik bilmiyorum pazar gunu ultrasyon yapilacak o zaman soyleyecekler. Burda en erken 9. gun bakiyolar. Gecen sefer 13 yumurta toplanmisti 5 i olgundu. Onlardanda iki tanesi dollenmisti. dondurulmaya yumurta kalmamisti. Kismet bakalim bu sefer neler bekliyo..yumurta toplama işlemi olmadığı için sadece estrofem içiyorum, benimde 10 gün sonra kontrol rahim kalınlaşmasına bakılacak ona göre transfer günü belirlenecekmiş. İnşallah bir aksilik çıkmaz hakkımızda hayırlısı artık.. Kaç tane yumurtan gözüküyor?
Kese icin cagirmistir cnm bende yarin gitmeye karar verdim doktorum haftaya cagirmisti ama ilacim bitti burda bi doktora gitxm karindan baktircm insallah kese ya da keseleri goruruz bakalim..Haftaya randevu verdi doktor. Perşembe günü. Gidince ne olur kızlar. Bebiş Görnurü? Kalp duyulur mu?
Bizimi bekliyolarmis yaaaa bi de ikizse yandik iyice..Kızlarr bebek ürünlerine %50 ile %80 arasında zam gelmişhttp://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/29418899.asp
Eşimde aynı yorumu yaptı . Haberlerde de söylediler.Bizimi bekliyolarmis yaaaa bi de ikizse yandik iyice..
Kese görmeye çağırmıştır canım kalp atışı keseden 1 hafta sonra falan beni de cumartesi çağırdılar bakalım heyecan doruktaHaftaya randevu verdi doktor. Perşembe günü. Gidince ne olur kızlar. Bebiş Görünür mü? Kalp duyulur mu?
Belinda benim durumumu da sorarmısın Nur Hanıma canım,değerlerim normalmiymiş bi sor canımKese icin cagirmistir cnm bende yarin gitmeye karar verdim doktorum haftaya cagirmisti ama ilacim bitti burda bi doktora gitxm karindan baktircm insallah kese ya da keseleri goruruz bakalim..
Aynen CNm bnmYok hep oyle dua ediyo ztn ama gonlunde erkek var :) bakalim kismet yaa dedigin gibi saglikli hayirli akilli bi evlat olsunda
Bn sonucumu 1 ay önce aldım ama nr kese gördüm nede kalp atışı randevu burda böyle cok bekledim cnm gercekten 1 ay bna yıl gbi geldı . Yarın herkese hamilryimmmm diyebilicm sonunda :)Artık sonuç bekleyen kalmadı sanırım buralar sessizleşmiş... Ben bugün başladım ilaçlara, inşallah bu sefer güzel haberler vermek nasip olur..oz-ge-mavi yarın için merak ediyorum seni inşallah hayırlı haberlerle gelirsin... Çok sabrettin gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?