- Emoji Skoru
- 491
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.581
6 hazırında kondu..9.gunn 302 di değerim düşünmeden edemiyorum ya boşsa diye...Allah yardımcımız olsun bugün mide bulantım da basladi
kızlar dun gece rüyamda hayırdır ınsallah bebeklerımı gordum ama cok enteresan:) ultrasonda bakılıyo goya ama böyle bas parmak kdr yoklar okdr kucuk.. ama goruntu ultrason goruntusu degıl baya baya canlı goruyoruz doktor bacaklarını acıyo bakıyo dıyokı bak soldakı kız sonra bakıyo sagdakı de kızmış dıyo.. hadı ya dıyorum ıkı kızım mı olck esım uzulcek ama ya dıyorum o hep bı kız bı erkek ıstıyodu dıyorum oyle bı ruyaa bukdrdı
Hayırlısı olsun cnm eli aya saglam özürü seyi olmasın inş eger erkek istiyorsa bile hayırlısıyla özürsüz ayıpsız eli ayagı düzgğn erkek evlat istiyorum desin . Oyyy yerim bn bebişleri :)neler dusunuyosak artık... benım bey bıraz erkekcı gercı hayırlısı olsun dıyor ama bılıyorum azcık erkek olsa daha sevinecek gıbı ıkız olursada ınsallah hayırlısıyla bır erkek bır kız olur dıyo.. heralde ondan etkılendım ama görsen cok komıktı bırde mınıcık yuzlerı vardı kucucuk bıblolar olur ya oyle:)
Yarın inş doktorumuz var cok sabırsızlanıyorum mrk ediyorum görünce kalp atışını duyunca kesin aglarım bnbuarada senınde 1 gun kaldı dımı ınsallah doktora gıtmene
Olmaz mı mide bulantısı CNm ? Bu sabah çok bulandı krakerler bastırdım iki kez gidip göremeyince ne biliym korktum şu on gün düşünmesem iyi olcakP pamukprenses187 cok takiyorsun kafana bak bos gebeligi ben yasadim eger bos gebelikse mide bulantisi olmaz senin bulantinda baslamis yani iyiye işaret bu
Keseler göründü ikiz de içindeki görünmedi daha 5+3 olduk bugünSuper iste ikiye katlanmis morelini bozma canimsin sitres iyi degil ikimi kondu sana degerlerin yuksek benimkide oyle cunku ikiz olabilir dedi doktor masallah seninki 6haftalik galiba kese gorindumu
Rabbim onuda gosterir insallah canimsin sitresten uzak durKeseler göründü ikiz de içindeki görünmedi daha 5+3 olduk bugün
bende bugün gidiyorum doktora bakalım ne diyecek seninle aynı gün tarnsfer olduk sanırım 6 haziran adet tarihim 16 mayısKeseler göründü ikiz de içindeki görünmedi daha 5+3 olduk bugün
Âmin inşallah CNmPamukcuğum, seni çok iyi anlıyorum canım..üzülme, aklına getirmemeye çalış..Allah a şükürler olsun hamile kaldık, inşallah keselerin doludur, kalp atışlarını da duyarsın..mutlu ol canım, mübarek ayın hürmetine Rabbim yardım eder inşallah..ben bugün yine gittim doktora, karnımdan baktı duyduk kalplerini, Rabbim sana da nasip etsin inşallah..
Adet 19 Mayıs benimbende bugün gidiyorum doktora bakalım ne diyecek seninle aynı gün tarnsfer olduk sanırım 6 haziran adet tarihim 16 mayıs
Çok Sağol cnmRabbim onuda gosterir insallah canimsin sitresten uzak dur
hayırlısı canım bakalım bana ne diyecekAdet 19 Mayıs benim
Ben de merak ettim iki tane mi konmuştuhayırlısı canım bakalım bana ne diyecek
hayır tek embriyo 5. gün yarın yazarım sonucu çünkü geç gidecem ordan iftar daveti var inşallah sende en kısa zamanda kalbi duyarsın canımBen de merak ettim iki tane mi konmuştu
Yok hep oyle dua ediyo ztn ama gonlunde erkek var :) bakalim kismet yaa dedigin gibi saglikli hayirli akilli bi evlat olsundaHayırlısı olsun cnm eli aya saglam özürü seyi olmasın inş eger erkek istiyorsa bile hayırlısıyla özürsüz ayıpsız eli ayagı düzgğn erkek evlat istiyorum desin . Oyyy yerim bn bebişleri :)
amin canım aminAllah tan dondurulmuşlarım var tek tesellim onlar zaten bayramda guzel bi tatıl ve ardından tekrar deniycem doktorum temmuz sonunda gelcekmıs ızne cıkıyormus zaten yılmak yokkk Şükürler olsun ki sorunumuz yok verecek rabbim en hayırlı zamanda biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?