- Emoji Skoru
- 933
- Puanlar
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #2.541
Evet canım Aynur hanımGamze cım sen bizimle aynı mrkezdeysin demi?doktorun kımdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım Aynur hanımGamze cım sen bizimle aynı mrkezdeysin demi?doktorun kımdi
Ayyy aynur hanıma ulasamadin mi sen?nur hanım gece 2 de bile cevqp verie sağolsunnEvet canım Aynur hanım
Evet çok yoğun oluyor o Yüzden ama sıkıntı yok görüştükAyyy aynur hanıma ulasamadin mi sen?nur hanım gece 2 de bile cevqp verie sağolsunn
:) valla bende okdr buyuk konusmustumki esime tuo bebek deniceksekte asla cift koydurmam hele bide dondurulmusum kalacaksa kesinlikle koydurman diye sanirim buyuk konusunca mutlaka basina geirmis ya dusunemedim:) sagliklarindan emin olalimda ama ne yalan soyliyim cok endiseleniyorum 9aylarini tamamlicaklarmi sonrasında nasil emzircem onlari ikisi aglarsa nasik yapicm bunlar icin cok erken daha kese kalp atisi olckmi onu bile bilmiyorum ama elimde degil dusunuyorumVallaben de oyle herkes nasil bakcaksin diyo...ben dra birakmistim o iki koymayi uygun gordu..rlisi daha bebekler gorunmedi
Masallaah hadi bakalim sen de ustten muayene oluyosun dimi? Alttn degil?Hey Kizlar keselerim iki kat buyumus daha bebek goremedi ama sizce? 5+2 dii ultrasona gore
aynen bende rabbim ne verdiyse razıyım. bakmak hiç sorun değilde ikiz olunca risklerde ikiye katlanıyor haliyle rabbim yardımcımız olsun hayırlısı bakalım 3 gün sonra ne çıkacak kısmetimeaynen.. bırsuru korkularım var bazen neyıne guvenıp cıft trasfer ettırdın dıyorum sonra kendı kendıme kızıyorum saçmalama dıye... dua ederken hıc tek ya da cıft demiyorum rabbım sağlıkla doğurup bakabılecegımz kadarını nasıp etsın..
canım gözün aydın bak herşey yolunda gidiyor maşallah aceleci seni sabret bekle bidahaki gidişinde pıt pıt sesleride duyacaksın için kıpır kıpır olacakKizlarrr keseler iki kat buyumus..daha goremeyiz on gun sonra dedi zaten erken gtmistim ... adete gore 6 hafta yrn olcak ama bebislerin biri 5+0 digeri 5+2 ultrasona gore...sabredicem...on gun so raaaaya
Benimde ilk denememde olmustu. Simdi uzerinden bir ameliyat gecirdim o yuzden biraz tedirginim hayirlisi.inşallah gelicekain canım
Aynen bizde bayramdan önce 4 günlüğüne biyerlere gidicektik bakalım iptal olucak snaırım
nur hanima git.
aynen bakalım hayırlısı.diğerinde çok eminsim oldu fln diyordum. Kızın ilk denemede oldu ya dororunda diyor onun rahatliği vardi
aynen bende rabbim ne verdiyse razıyım. bakmak hiç sorun değilde ikiz olunca risklerde ikiye katlanıyor haliyle rabbim yardımcımız olsun hayırlısı bakalım 3 gün sonra ne çıkacak kısmetime
Rabbim eli ayagi eksiksiz evlat nasip etsin cift tek onemli degil diyorum zorlugu olacaktir ama rabbim gic verecektir ona gore insallah yarin 3uncu hcg baktiracam insallah cifte katlamistir degerlerim
pamuk hersey yolunda işte ne güzel arkadasım bi rahat nefes al. Bende gittim bugün 5+2 benim de yolk kesesi göründü kalp atışı için 2 hafta sora cagırdı. Sende 5+2 isen kalp atışı duyulmaması cok normal. 10 güne kalmaz duyarsın. Allah 2 evladını da sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallahKizlarrr keseler iki kat buyumus..daha goremeyiz on gun sonra dedi zaten erken gtmistim ... adete gore 6 hafta yrn olcak ama bebislerin biri 5+0 digeri 5+2 ultrasona gore...sabredicem...on gun so raaaaya
+25+2dediginiz ne oluyo anlamadim benpamuk hersey yolunda işte ne güzel arkadasım bi rahat nefes al. Bende gittim bugün 5+2 benim de yolk kesesi göründü kalp atışı için 2 hafta sora cagırdı. Sende 5+2 isen kalp atışı duyulmaması cok normal. 10 güne kalmaz duyarsın. Allah 2 evladını da sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah
Karindan cnm ama hala bebekler gorunmediMasallaah hadi bakalim sen de ustten muayene oluyosun dimi? Alttn degil?
Amin cnm insallahhhpamuk hersey yolunda işte ne güzel arkadasım bi rahat nefes al. Bende gittim bugün 5+2 benim de yolk kesesi göründü kalp atışı için 2 hafta sora cagırdı. Sende 5+2 isen kalp atışı duyulmaması cok normal. 10 güne kalmaz duyarsın. Allah 2 evladını da sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah
5+2pardArkadaslar bu 5
+25+2dediginiz ne oluyo anlamadim ben