2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Vallaben de oyle herkes nasil bakcaksin diyo...ben dra birakmistim o iki koymayi uygun gordu..rlisi daha bebekler gorunmedi
:) valla bende okdr buyuk konusmustumki esime tuo bebek deniceksekte asla cift koydurmam hele bide dondurulmusum kalacaksa kesinlikle koydurman diye sanirim buyuk konusunca mutlaka basina geirmis ya dusunemedim:) sagliklarindan emin olalimda ama ne yalan soyliyim cok endiseleniyorum 9aylarini tamamlicaklarmi sonrasında nasil emzircem onlari ikisi aglarsa nasik yapicm bunlar icin cok erken daha kese kalp atisi olckmi onu bile bilmiyorum ama elimde degil dusunuyorum

Alt üst ne farkediyor? Şayet alttan daha net sonuç alınacaksa ve sakıncası yoksa alttan Yaparım.

aynen bende rabbim ne verdiyse razıyım. bakmak hiç sorun değilde ikiz olunca risklerde ikiye katlanıyor haliyle rabbim yardımcımız olsun hayırlısı bakalım 3 gün sonra ne çıkacak kısmetime

[QUOTE="nuclear, post: 41578780, memb]Alt üst ne farkediyor? Şayet alttan daha net sonuç alınacaksa ve sakıncası yoksa alttan Yaparım.[/QUOTE]
Kendi doktoruma gidince ben de alttan baktirirmda simdi bilmedigim bi doktor pek istemiyorum:))))))

Kizlarrr keseler iki kat buyumus..daha goremeyiz on gun sonra dedi zaten erken gtmistim ... adete gore 6 hafta yrn olcak ama bebislerin biri 5+0 digeri 5+2 ultrasona gore...sabredicem...on gun so raaaaya
canım gözün aydın bak herşey yolunda gidiyor maşallah aceleci seni sabret bekle bidahaki gidişinde pıt pıt sesleride duyacaksın için kıpır kıpır olacak

Benimde ilk denememde olmustu. Simdi uzerinden bir ameliyat gecirdim o yuzden biraz tedirginim hayirlisi.

Kızlar buğün çatlatma iğnesi vırundum sanki çarpıntım var ve sabahtan beri böyle bir şey yaşayan var mı?

Kizlarrr keseler iki kat buyumus..daha goremeyiz on gun sonra dedi zaten erken gtmistim ... adete gore 6 hafta yrn olcak ama bebislerin biri 5+0 digeri 5+2 ultrasona gore...sabredicem...on gun so raaaaya
pamuk hersey yolunda işte ne güzel arkadasım bi rahat nefes al. Bende gittim bugün 5+2 benim de yolk kesesi göründü kalp atışı için 2 hafta sora cagırdı. Sende 5+2 isen kalp atışı duyulmaması cok normal. 10 güne kalmaz duyarsın. Allah 2 evladını da sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah

Arkadaslar bu 5
+25+2dediginiz ne oluyo anlamadim ben

Amin cnm insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…