• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar dün çok kötü bi gün geçirdim, Allah kimsenin başına vermesin..epey bi kanamam oldu, acil acil gezdik kadın doğumcu bulana kadar..bulduk bi doktor, baktı bebeklerim duruyor çok şükür, kalp atışlarını bile duydum dün ilk defa..doktor yatak istirahati verdi..dua edin bana nolur, hayatımın en kötü günüydü..
Dikkat et kendine canım

gamze sen bunun için heryere yazılar yaz.. bunu herkes görsün. ben cok fazla yazı okumuşumdur hcg degerleriyle ilgili.. boyle bi düşüş üzerine bukadar güzel yükselmiş deger görmedim hiç.. allah ayırmasın evladınla seni..

özge sanırım bu gösterim sadece. ama tam da bilmiyorum bende merak ediyorum.

bence senin de persembe gözükür. aramız 3 gündü bizim. bence bi git göz at:)

tugce ben hep ikiz istemiştim allahtan.. şu tedavi sürecinde tek duam allahım sağlıkla dogacak, alacak nefesi olan cocukları ver içime dedim.. saglıklı sıhhatlı olsun 1-2 farketmez hicbirimiz icin sanırım, bu kadar ugrastan sonra...

gözün aydın canım.. bu haftaya da güzel haberlerle başladık hadi bakalım...
Ayben canım rabbim kucagına almayı nasîp etsin

özge carsamba gelsin artık.. hepimiz senden sonra basladık, biz gittik görduk sen hala sabırla bekliyosun. çarsamba günü pıt pıt duyucaksın hayırlısıyla.. ya sabır kardesim
Cnmm inan ki tedavi Sürecinde bu kdr yıpranıp sabırsızlanmadım ama şimdi günler zmnlar gecmiyo asla Çarşamba gidince çok kötü Kızıcam ama neyseki kurtuluyoz ordan hemen başka doktor bulucaz inş :)

sana yetişicem demiştimm:KK66: İnşallah arka arkaya veririz güzel haberlerii:)

Amin.. Sarisekerannesi Sarisekerannesi canım sende yakında olursun inşallah ben yarın başlıcakmışım ilaçlara.. Beraber beklicez sonuçları :)
İnşallah canım bende yarın adet söktürücü ilaca başlıycam dondurulmus ya benim pek fazla yormıycak inşallah.keske bu sefer olsa.nedense bu sefer cok. Sakınım sankı baska bişey için gidicek işim gibi o eski heycanım yok

İnşallah canım bende yarın adet söktürücü ilaca başlıycam dondurulmus ya benim pek fazla yormıycak inşallah.keske bu sefer olsa.nedense bu sefer cok. Sakınım sankı baska bişey için gidicek işim gibi o eski heycanım yok

benimde dondurulmuş bende bu sefer daha umutlu ve mutluyum nedense:) Adet olmadın ya onun sıkıntısı vardır canım benim geldi rahatladım resmen.. başlayınca kendini daha iyi hissedersin merak etme.. Ama sanırım bizim transferler bayram a falan denk gelicek..

Back