- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.161
hayırlı ugurlu olsun canım.. hadi cok şükür artık mutlu mutlu otur.. bizde sıra sıra yanına gelelim inşallahÂmin canım inşallahh olabildi çünkü 6-7. Haftada duyulur deniyor. Benimkisi biraz geç oldu :)
İyi ışte değerlerin canım güzel güzel artıyor rabbim inşallah sonucunuda güzel almayı nasip etsinBana cevap veren yok mu?
ilk 3 ay vajınal baktırmak daha sağlıklı yani daha net görüntü veriyor ve bebeğe bir zararı yok.doktorunuza güvenin ilişkiniz için en önemli şey güven.doktorum bana ne derse sorgulamadan yaparım.en iyisini o bilirneden ısrarla vajinal baktırmıyosunkı bence bı zararı olsa bukdr herkese vajinal bakılmazdı yaa ıcın ıcını yıyecegıne baktır gıtsın
vakıt gelıyo he:)Kızlar oazartesi tarlusala başlıyorum 1 haftaya regl olurum sanırım
Aynen canım cok şükğrvakıt gelıyo he:)
aynen bazen günde ıkı posta uyuyorum:) cok komık ya bırde bır tatlı gelıyooo ınsan boyleee yatağa gömülmek ıstıyo:)pazartesi test yapacak arkadaslar ses verin.... ben uyuyupuyanıyorum bisürü sayfa yazılmış oluyo, toparlayamıyorum:) benim ptesi dr kontrolum var
kızlar selamlar... yağmura çok fena yakalandım. ancak gelebildim. umarım burası son yerimiz olur.
Hayirli olsunhayırlısı olsun. ben de bekleme aşamasındayım kısmetse pazartesi test yapıcam. Hepimiz hakkında hayırlısı.
hadi hayirlisi insallah duyarsin canimkızlar yarın kalp atışı ve kese için gideceğiz bugün 5+6 haftalığım dua edininşalalh duyabilirimm
Bu 3uncu transferim 1incide tutmadi 2incisinde hamile kaldim 6bucuk haftalikken kurtaj oldum 3uncu sukur olsun tuttu ama hic kalkmiyorum hep yatiyorum doktorum istedi budafaHayirli olsun
Rabbimhadi hayirlisi insallah duyarsin canim
ay sorma ya.. hic uykuyu sevmeyen insandım, çok tuhaf geliyo bu uyku hali.. bu saatte uyanıyorum akşam 10 da yine gözlerimi ovalıyorum:)aynen bazen günde ıkı posta uyuyorum:) cok komık ya bırde bır tatlı gelıyooo ınsan boyleee yatağa gömülmek ıstıyo:)
sağol canım.. bu topik çok sanslı,uğurlu olduHayirli olsun
Rabbim hayirli evlatlar nhRa
Rabbim
Ayy heycan yaptım bende.başlıycam tedaviye ya ama fizik tedaviye gitmem gerekiyordu salladım hep omZumun ağrisindan ölmezsem iiyidir
Pes etmemek lazim rabbim yuzumuzu guldururRabbim hayirli evlatlar nh
tuğce senin de temmuz sonu belli olur sonucun dimi:)Ayy heycan yaptım bende.başlıycam tedaviye ya ama fizik tedaviye gitmem gerekiyordu salladım hep omZumun ağrisindan ölmezsem iiyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?