2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ya kizlar ben acayip uyuyorum oyle boyle degil aksm tavuk gibi erken yatiyorum oglen uyuyorum. .. bide kasigim cok sis yaa iki bacagima birden ara ara miyil miyil bi agri giriyo bideee icime cekmesem 3 aylik gobegim var tas gibi disarda resmen zorluyorum anlasilmasin diye neden boyle olduki biliyorum gobegimn cikmasi icin daha cok erken ama gorseniz inan 3 aylik az bile

Aynen aynı durumdayız cnm..normal bence o kdr hormon aldık... bide sen whatsap grubunda yok musun

oznur65 canım hangi merkezde olmuştun tedaviyi ve ne kadar tuttu diye sormuştum ama sakıncası yoksa paylaşabilir misin? mikroçip olduğu için merak ettim..
Tabiki canım eskişehir acıbadem de oldum mikroçip fiyatı 1000 tl tüp bebek 5000 ilaçlar 1500-2000 bize birde lenfosit aşısı yapıldı 3 doz 1000 lira oda

464 kızlar çok mutluyum
çok şükür canım.. allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..

Günaydın hanımlar kalp atışları için iki hafta sonra dedi drum ama dayanamıcam pzt başka dra gtcem bi de o bksın bebişlerim iyidir inşallah
iyidir canım sen merak etme.. ama dayanamıcam diyosan git bi bak rahatlarsın. eminim o keseleri bile görmek ne büyük mutluluktur. allah bize de nasip eder inşallah..

kaçıncı gun gormustun keselerı cnm yaaa bende glıba kese ıcın bı gıtcm hatta kendı doktoruma gıtsem nolurkı merak ettık geldık desem kızarmı:)
kızmaz bence, beni ptesi çagırdılar. bizim senle aramız 2 gündü. bence gidip keseleri görebilirsin:)

allah korusun canım.. aklından kötü seyler gecirme. yat dinlen. bol bol dua et, bizim de dualarımızdasın,bukadar uğrastan sonra sevinci yaşamışken allah hiçbirimizi evlatlarımızdan ayırmasın..

kızlar beni de aranıza alır mısınız?
ne demek canım gel buyur hepberaberken güzel burası..

merhaba kızlar çok şükür ikinci kan değerim de iyi çıktı doktor bi daha tekrarlamaya gerek yok dedi. 11. gün 262 bugün 14. gün 909 haftaya cumartesi kalp atışı ve keseyi göreceğiz
cok şükür hersey yolunda bak... allahım hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin

Normalmiş demekki canım aynı benim de öyle 3 4 aylık hamile gibiyim

Mrb ya benim de 5+0 da keseler göründü ama daja bebek görünmedi boş gebelik olmaz dimi ya korkuyorum iki hafta sonra gel dedi

Yok canım keseyi gördüyse dış gebelik olmaz. Dış gebelikte beta hcg değerinin yüksek olması ama kesenin gözükmemesi gerekiyor. Merak etme cok erken genel 6-7. hafta da görülür deniyor için rahat olsun :)

Tatlım buradaki kızlar daha farklı sayıyor sanırım ama benim tüp bebek merkezim transfer oldugun günden 16 gün geriye saydırıyor o gün adet günün kabul ediliyor. O günden itibaren saymaya devam ediyorsun. Benim gibi maslak acıbademde yaptıran herkes öyle sayıyor

ben de aynıyım canım, o kadar çok yemiyorum da ama göbek fırladı..bir de kasıklarım şişkin şişkin arada da ağrıyor..mide bulantılarım epey başladı, uyku zaten hat safhada.:) bugün canım haşlanmış patates çekti, hiç çekecek bi şey yokmuş gibi.:)))))

Oo bulantın başladı mı ben de daha bişi yok umarım sağlıklıdır bebişlerim

Eeee olsun o kadar:))

hahahahah ya ben de aksam 9 dedin mi uyuyorum geçen gün film seyredicektik esimle 10 dk oldu dedim ben uyucam yok yapamıcam...5 dk sonra koltukta sızmısım zaten. Benim transferin 2. günü sag kasıgımda bir şişlik oldu internetten araştırınca kasık fıtıgı falan diyor aman bir panik oldum ben. Genel cerrahiye gittim fıtık falan yokmus...orası manasız bir sekilde sisti. Ben de kilo aldım ilaçlardan dolayı ve kalcam belim büyüdü resmen :) bence de cok erken ama iştekiler de bir popoma bir göğüslerime bakıyor sen hamile misin diyorlar cok sinir oluyorum (hala gizliyorum da :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…