- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.021
canım hangi merkezde yaptırdın her yerde mikroçip yok sanırım.. ? birde ne kadar tuttu tedaviniz?
Aynen aynı durumdayız cnm..normal bence o kdr hormon aldık... bide sen whatsap grubunda yok musunYa kizlar ben acayip uyuyorum oyle boyle degil aksm tavuk gibi erken yatiyorum oglen uyuyorum. .. bide kasigim cok sis yaa iki bacagima birden ara ara miyil miyil bi agri giriyo bideee icime cekmesem 3 aylik gobegim var tas gibi disarda resmen zorluyorum anlasilmasin diye neden boyle olduki biliyorum gobegimn cikmasi icin daha cok erken ama gorseniz inan 3 aylik az bile
Tabiki canım eskişehir acıbadem de oldum mikroçip fiyatı 1000 tl tüp bebek 5000 ilaçlar 1500-2000 bize birde lenfosit aşısı yapıldı 3 doz 1000 lira odaoznur65 canım hangi merkezde olmuştun tedaviyi ve ne kadar tuttu diye sormuştum ama sakıncası yoksa paylaşabilir misin? mikroçip olduğu için merak ettim..
çok şükür canım.. allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..464 kızlar çok mutluyum
iyidir canım sen merak etme.. ama dayanamıcam diyosan git bi bak rahatlarsın. eminim o keseleri bile görmek ne büyük mutluluktur. allah bize de nasip eder inşallah..Günaydın hanımlar kalp atışları için iki hafta sonra dedi drum ama dayanamıcam pzt başka dra gtcem bi de o bksın bebişlerim iyidir inşallah
kızmaz bence, beni ptesi çagırdılar. bizim senle aramız 2 gündü. bence gidip keseleri görebilirsin:)kaçıncı gun gormustun keselerı cnm yaaa bende glıba kese ıcın bı gıtcm hatta kendı doktoruma gıtsem nolurkı merak ettık geldık desem kızarmı:)
allah korusun canım.. aklından kötü seyler gecirme. yat dinlen. bol bol dua et, bizim de dualarımızdasın,bukadar uğrastan sonra sevinci yaşamışken allah hiçbirimizi evlatlarımızdan ayırmasın..Kızlar bu sabah ciddi bir kanama geçirdim hemen doktoruma koştuk,Allah'a şükür bebeğim iyiydi ve Ilk defa kalp atışını duyduk fakat risk devam ediyor ve doktorum hastaneye yatırmak istedi.takviye ilaçlara başladık ve evde istirahat ediyorum sanırım bir süre de böyle olacak.ne olur benim için de bol bol dua edin bu yavrumu da kaybetmek istemiyorum
ne demek canım gel buyur hepberaberken güzel burası..kızlar beni de aranıza alır mısınız?
cok şükür hersey yolunda bak... allahım hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsinmerhaba kızlar çok şükür ikinci kan değerim de iyi çıktı doktor bi daha tekrarlamaya gerek yok dedi. 11. gün 262 bugün 14. gün 909 haftaya cumartesi kalp atışı ve keseyi göreceğiz
kızlar bizim bu tedavide de microçip kullanıldı ama bizden extra bi ücret istemediler. kadıköy acıbademde tedavi oldum bendeTabiki canım eskişehir acıbadem de oldum mikroçip fiyatı 1000 tl tüp bebek 5000 ilaçlar 1500-2000 bize birde lenfosit aşısı yapıldı 3 doz 1000 lira oda
Valla bizden 1000 tl aldılar acıbadem lerde hep aynı diye biliyorum ücretler ama sizinkiler vicdanliymis :)kızlar bizim bu tedavide de microçip kullanıldı ama bizden extra bi ücret istemediler. kadıköy acıbademde tedavi oldum bende
Normalmiş demekki canım aynı benim de öyle 3 4 aylık hamile gibiyimYa kizlar ben acayip uyuyorum oyle boyle degil aksm tavuk gibi erken yatiyorum oglen uyuyorum. .. bide kasigim cok sis yaa iki bacagima birden ara ara miyil miyil bi agri giriyo bideee icime cekmesem 3 aylik gobegim var tas gibi disarda resmen zorluyorum anlasilmasin diye neden boyle olduki biliyorum gobegimn cikmasi icin daha cok erken ama gorseniz inan 3 aylik az bile
Tabiki canım eskişehir acıbadem de oldum mikroçip fiyatı 1000 tl tüp bebek 5000 ilaçlar 1500-2000 bize birde lenfosit aşısı yapıldı 3 doz 1000 lira oda
benim aynı dr da 3. denememdi, belki acımış olabilirler:)Valla bizden 1000 tl aldılar acıbadem lerde hep aynı diye biliyorum ücretler ama sizinkiler vicdanliymis :)
normalde 5000.. 3. deneme oldugu için 4000 ödedim ben. çip filan da dahil:)Anladım canım çok sağol.. H Heveslebekleyen sizin toplam ne kadar tuttu ?
Mrb ya benim de 5+0 da keseler göründü ama daja bebek görünmedi boş gebelik olmaz dimi ya korkuyorum iki hafta sonra gel dedi
Pozitif sonuc alanlar kan sulandirici kullanmaya devam ediyor musunuz?
Merhaba kızlar Size birşey sormak istiyorum,benim transfer 9 haziranda oldu ve sonucum pozitif çok şükür 10 temmuzda kalp atışı için gideceğim inşallah, şimdi ben tam 4 haftalık mı hamile oluyorum hesaplaması nasıl oluyor,buarada kızlar bekleme süresinde sizi baya takip ettim güzel motiveler ve paylaşımlar oluyor,teşekkürler :)
Ya kizlar ben acayip uyuyorum oyle boyle degil aksm tavuk gibi erken yatiyorum oglen uyuyorum. .. bide kasigim cok sis yaa iki bacagima birden ara ara miyil miyil bi agri giriyo bideee icime cekmesem 3 aylik gobegim var tas gibi disarda resmen zorluyorum anlasilmasin diye neden boyle olduki biliyorum gobegimn cikmasi icin daha cok erken ama gorseniz inan 3 aylik az bile
Oo bulantın başladı mı ben de daha bişi yok umarım sağlıklıdır bebişlerimben de aynıyım canım, o kadar çok yemiyorum da ama göbek fırladı..bir de kasıklarım şişkin şişkin arada da ağrıyor..mide bulantılarım epey başladı, uyku zaten hat safhada.:) bugün canım haşlanmış patates çekti, hiç çekecek bi şey yokmuş gibi.:)))))
Eeee olsun o kadar:))ben de aynıyım canım, o kadar çok yemiyorum da ama göbek fırladı..bir de kasıklarım şişkin şişkin arada da ağrıyor..mide bulantılarım epey başladı, uyku zaten hat safhada.:) bugün canım haşlanmış patates çekti, hiç çekecek bi şey yokmuş gibi.:)))))
Ya kizlar ben acayip uyuyorum oyle boyle degil aksm tavuk gibi erken yatiyorum oglen uyuyorum. .. bide kasigim cok sis yaa iki bacagima birden ara ara miyil miyil bi agri giriyo bideee icime cekmesem 3 aylik gobegim var tas gibi disarda resmen zorluyorum anlasilmasin diye neden boyle olduki biliyorum gobegimn cikmasi icin daha cok erken ama gorseniz inan 3 aylik az bile
Kızlar bu sabah ciddi bir kanama geçirdim hemen doktoruma koştuk,Allah'a şükür bebeğim iyiydi ve Ilk defa kalp atışını duyduk fakat risk devam ediyor ve doktorum hastaneye yatırmak istedi.takviye ilaçlara başladık ve evde istirahat ediyorum sanırım bir süre de böyle olacak.ne olur benim için de bol bol dua edin bu yavrumu da kaybetmek istemiyorum[/QUOTE
Hamilelikte kanama cok gorulen bir durum internette okudugum kadariyla. Gecmis olsun korkmussundur ama iyi tarafindan bakinca bebeginide gormus oldun:))). Doktor ne dedi?? yatarakmi dinlenmen gerekiyo?
normalde 5000.. 3. deneme oldugu için 4000 ödedim ben. çip filan da dahil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?