2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Teyzesiiii ben miniğim tek ikiz degil allah mı söyletiyo ne valla
Ya ben daha keseyi görmeye gitmediniz sanıyorum.gerçi sana tek koymuşlardı dimi ben hatta sen ikiz isterdim deyince belki bölünür ikiz olur demiştim kafam karıştı benim pardon ya hayırlısı olsun :)

Canım şimdi ben şimdi 22 mayısda adet olmuştum demek ona göre mi hesaplanacağım, buarada yeni olduğum için cevap yazmada acemiyim bilmiy
evet canım adet oldugun tarıh hamiş oldugun tarıh gibi olcak yanı 22 sınde adet olduysan şimdi ayın 25 i senin bebiş 1 ay lık olmuş oluo

Mrb ya benim de 5+0 da keseler göründü ama daja bebek görünmedi boş gebelik olmaz dimi ya korkuyorum iki hafta sonra gel dedi

Benim ultrasyonda kese göründü fakat icinde bebek yoktu sen korkma iki hafta sonra kalp atislarini duyarsin inşallah aklina kötü seyler getirme

gelınce 1 hafta sonra tedaviye başlayacaksan sonuç çıkmaz canım.eger bır sorun varsa testlerde transferde kan sulandırıcı iğneye başlaman lazım.sonuçlar transfere kadar yetişse iyi olur.
özelde yaptırmaya karar verirsen kanı burda aldırıp kargoya vereyimmi olurmu diye sor.coğu testte o şekilde oluyor.genart birçok tahlili o şekilde kabul ediyor mesela.
kan pıht.testleri adı altında 5-6 tane test bu.bende 2 tanesinde mutasyon çıktı.biri heterezigot biri homozigot mesela.ama en krıtik olanları değilmiş.yinede şuan kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorun.coraspini 12.haftada bırakıcam ama iğne 9 ay kullanıcam.doğum anına kadar.
inşallah sende bişey çıkmaz.ama önlem almakta fayda var tabi.yaptır bencede.

Ya ben daha keseyi görmeye gitmediniz sanıyorum.gerçi sana tek koymuşlardı dimi ben hatta sen ikiz isterdim deyince belki bölünür ikiz olur demiştim kafam karıştı benim pardon ya hayırlısı olsun :)
Keseyide görmedim kalp atışınıda duymadım cnm . Öyle olabılırmı hani ıkı bölünüp ıkız oluyor mu kii

bu hamişlerin hepsi uykucu çıktı ya la herkes uyuyomu
o zmn yarın gorusuruz kızlar ben eve gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…