• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuzun güzel gelinleri haydi buraya :)

nerden aldınız eşyaları? Biz tayin yerine göre bursa veya ankaradan almayı düşünüyoruz

eşya 1 günlük iş diyolar kızlar doğru mu, az çok belli zaten kafamda istediklerim

Biz Benim memleketten aldık. Aldığımız kişi her yere yollayabileceklerini yol parasını da kendilerinin veeceğini söyledi :) Alalım aradan çıksın istedik. Benim konuştuğum herkes de 1 günde alınır dedi fakat ben çok karasız olduğumdan bayağı gezdik. Ankara İstanbul felan en son Tepe den beğendik. Onun bayisi bizim burada vardı o yüzden burdan aldık.

Benim de temmuz sonu ve hala gelinlik adına bir şey yapamadım :( Finallerim var, hiçbir şey yapamıyorum. Elim kolum bağlandı. .

Biz Benim memleketten aldık. Aldığımız kişi her yere yollayabileceklerini yol parasını da kendilerinin veeceğini söyledi :) Alalım aradan çıksın istedik. Benim konuştuğum herkes de 1 günde alınır dedi fakat ben çok karasız olduğumdan bayağı gezdik. Ankara İstanbul felan en son Tepe den beğendik. Onun bayisi bizim burada vardı o yüzden burdan aldık.
teşekkür ederim cevap için :KK68:

Düğünüme 2,5 hafta kaldı ve hala nişan kına hazırlıkları yapmadım :(

Nişanda kınada hangi müzikler uygun kızlar siz baktınız mı kınanız nasıl olacak hiçbir fikrim yok benim :(

Kızlar öncelikle bu koşuşturmalı süreçte kolay gelsin diyorum:) eğer gelinliğiniz hazır değilse ve 2.el düşünürseniz ben satıyorum.prenses model ve Büstiyeri Taşlı.hatıra kalsa mı dedim ama gerek yok çok yerkaplıyor.ilgileniyorsanız iletişime geçelim.fotoğraf çekimlerinden koydum.biraz soluk çıkmış ama belli oluyor.görüşmek dileğiyle.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 72
  • image.jpg
    image.jpg