2015 Temmuzun güzel gelinleri haydi buraya :)

Zeyno Seyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
95
49
38
36
Son 7 ay, ev tutulacak, eşyalar, kına malzemeleri, gelinlik için düşünceler derken aslında şuan her şey durmuş durumda.
Daha erken diyerek oturuyoruz ama günler geçiyor.

Gelsin artık düğün günüüüüü :)

Temmuz da değil düğünüm ama ben bi merhaba diyim dedim
Bende nişanlıym kısmet olursa eylül gibi düğün bakalım tam net değil bizde durumlar

Merhaba.
İnşallah istediğin zamanda olur, oy çok heycanlı.
Sevdiceklere kavuşalım artııık:)

Merhaba ,
Benim düğünümde 23 temmuz da biran önce hayırlısıyla temmuz gelse diye bakıyorum. 6 senedir beraberiz nişanlımla ve 1 buçuk senedir nişanlıyız. Zaman geçmiyor gibi Tabi ayrı şehirlerde olmamız da tuz biber oluyor.

Arkadaslar merhaba? Biz nişanlımla nisan ayında nikahımız kıydıracagız da prosedürleri biliyor musunuz? aşamaları nasıl olacak?

Bildiğim kadarıyla eğer nikah salonunda yapacaksan 2 gün de işlemler tamamlanıyor. Belediyeden nikah işlemleri için dosya açtırıyorsun, sağlık raporu , ikametgah vb. evrakları istiyorlar 1 günde evraklar hazırlanıyor 2. gün belediyeye gidip evrakları götürüyorsun ve gün alıyorsun. Eğer salon müsait ise ertesi gün bile nikah kıyılıyor. En azından abimlerde öyle olmuştu

Biz ev dışında herseyi hallettik sanırım bide eşyalar alınmadı tabi ev bulamıyoruz kızlar napcam bilmiyoruuuuuumm ve cok üzülüyorum

Biz ev dışında herseyi hallettik sanırım bide eşyalar alınmadı tabi ev bulamıyoruz kızlar napcam bilmiyoruuuuuumm ve cok üzülüyorum
senden daha kötü durumdayım, tayinciyiz daha şehir belli değil bu yüzden de ev yok eşya yok

Biz de aynı ya tayin olayı çok kötü bir olay şehir yok ev yok ama biz eşyaları aldık. En azından onu aradan çıkardık :)
nerden aldınız eşyaları? Biz tayin yerine göre bursa veya ankaradan almayı düşünüyoruz

eşya 1 günlük iş diyolar kızlar doğru mu, az çok belli zaten kafamda istediklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…