Bugün ikili testimizin sonucunu aldık doktorum %95 çok iyi dedi çook şükür inşallah güzel sağlıklı bebeklerimiz olurmerhabalar bende cuma günü 12+5 de gittim doktorumuza ama göstermedi bizimki baya gizlendi ama doktorumuz kemik yapısı erkeğe benziyor dedi bakalım bi dahaki ay kesin öğreniriz inşallah :))) bu arada 2 li testlerinin sonuçlarını alanlar varmı bende onun sonucunu merakla bekliyorumm..
Doktorum erkek gibi dedi ama kesin değil dedi.2 hafta sonra randevu var sabırsızlaniyetimMerhabalarr biz öğrendik erkek bebek bekliyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz :)
Amin canimBugün ikili testimizin sonucunu aldık doktorum %95 çok iyi dedi çook şükür inşallah güzel sağlıklı bebeklerimiz olur
Canim cok erken dahaBende cumartesi gitcem kontrole 11+2 olcam.aceba belli olur mu cinsiyeti ? Bu tarihte belli olan var mı hiç.
Allah bağışlasın süper bişey :) Ayrıntılı dediğin renkli olan mi?Benim de sat tarihim 13 Ekim ve bu salı ikiz bebeğim olacağını öğrendim bunu geç farkeden doktorum cinsiyetleri de 6 aylık olunca farkeder sanıyorum :)) Ayrıntılı ultrason çektiren var mı aradaşlar İstanbulda bilgi verirseniz mutlu olurum.
Yok organlarına bakılıyormuş ayrıntılı ultrason ileAllah bağışlasın süper bişey :) Ayrıntılı dediğin renkli olan mi?
benim bakıldı ona ama 12. haftada 2li test yaptığı gün baktı. Tek tek incelediYok organlarına bakılıyormuş ayrıntılı ultrason ile
Orada ense kalınlığı ölçülüyor ultrason ile bakılırken organları 18. haftadan sonra tam olarak geliştiği için 18-24 haftaları arasında ayrıntılı ultrason ile bakılıyor.benim bakıldı ona ama 12. haftada 2li test yaptığı gün baktı. Tek tek inceledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?