2015 Temmuz Anneleri

eşim soyledi bugun ablasi dalga gecti biz cocuk buyutmedikmi bukadar pimpirikli olmayin bilmem daha neler eşim bu konularda daha hassas o benden cok sinir oluyo hatta tartisti bugun ablasiyla kucucuk bebek savunmasizya

kizlar gazli bebeginiz varsa uyutma yontemi soyleycem bi deneyin bende acayip işe yariyor :) dizinizin ustune battaniye atip bebegi yuzustu yuzu yangelicek şekilde yatirin sallayin o sekilde 5 dk kalmaz uyuyor :) ama gazli bebeklerde işe yariyor ben oyle uyutuyorm

canim molfix kullaniyordum primaya gectik bu daha iyiymiş

canım benim oğlum dünden beri ishal, günde 3-4 defa yapıyor kakasını ve çok çok sulu, hatta belinden falan çıkıyor. önceden boyle olmazdı hatta geçenlerde kabızdı 5-6 günde yapıyordu

Kızlar benim bebegimde sulu yapıyor birkac gundur. Hafif yeşille karışık rengi, kıvranıyo
Napıcaz?doktora giden varmı bu yüzden? Ilac vs veriyorlarmi?

Benkmki gunde bir kere bazen iki gunde bir kere yapiyor ayni dedigi gibi kakasi sulu ama rengi normal bu isham demek mi acep bilemiyorum
bence günde 1den fazla yapmıyorsa ishal değildir normalde de sulu oluyor zaten

Kızlar benim bebegimde sulu yapıyor birkac gundur. Hafif yeşille karışık rengi, kıvranıyo
Napıcaz?doktora giden varmı bu yüzden? Ilac vs veriyorlarmi?
ateş falan da olursa tehlikeli diyorlar çok şükür öyle birşey olmadığı için anne sütüne devam onların bütün ilacı sütümüz geçer inş başka birşey olmadan

Doktor nurse harveys yazmıştı bende çok direndim ilaç vermemek için sonra aglamalarina Kıyamadik aldık. Çok iyi geldi kızıma 1 tatlı kasigindan on dk so ra falan rahatliyor boşuna aglattim kızımı o kadar. Acı elma yağı da aldim öyle ağır bi kokusu varki minik cigerleri onu nasıl solusun dedim kullanmadım.

Anldim cnm.valla ikinmalarin.sonu aglma bnde annene desim.siz gece uyurken raht raht bn onun gazini cikrnk.icin.ugrsiyorum gundz herkes bakr gece yardimci olmuyosnz fln dedim.o yuzden alim bnde napim ya

Gunduz deniyeyim gece gece kimsede yok.yanimda hala ayaktayiz puff

Iyi geceler anneler benimde kuzum 20 Temmuz'da oldu gaz olayı ikinci çocuk düşüncemi bile etkiledi ilaçlar faydasız bize napacağımı şaşırdım

Bu arada iki gogsumde tuhaf seyler oluyor agliyorum emzirirken bagiracam sıkıyorum kendimi uclarda catlak yok ama ucun gogusle birlestigi yer ezilmis gibi ayrilmis cok fena almiyo hepsini agzina acidan kivraniyorum
Canım benim orda yarık oluştu madicasol ve hametanı karıştırıp sürdüm hava alacak ama emiyor sonra tekrar sür en azından bir iki öğün sağarak verirsin yoksa emzirme keyifden ziyade işkenceydi benim için

Kizlar aranzda.sleepy bebek bezi kullanan var mi dun numune geldide begrndm ben primadan yumusak fakat oglm kakasini yapmamsti ona acaba sizdrma durumu nasl merak ettmde ondn alcm eger sizdrmyrsa.
Gizemcm ben de sleepy den numune almıştım sen yazınca ben de bi kullanayım dedim. Normalde molfix kullanıyorz. Bana sleepy daha iyi gibi geldi
daha yumuşak ama kızım kaka yapmadı ona o yüzden emiciliği nasıl ben de bilemiycem

Aynen canim yarik gibi iste bende lanolin suruyorum hava aldiriyorum ama cocuktan firsat kalmiyor dun aksamdan beri sagiyorum makinam da yok elle oldugu kadar cok sismisti cunku

Canim benim bebegim ayni hareketleri gazi oldugunda ya da kaka yapmaya calistiginda yapiyo memede.memedeykwn guc aliyo daha fazla yapmaya calisiyo.basta bende anlam veremiyodum.sonra farkettim

Aynen canim yarik gibi iste bende lanolin suruyorum hava aldiriyorum ama cocuktan firsat kalmiyor dun aksamdan beri sagiyorum makinam da yok elle oldugu kadar cok sismisti cunku

ben doğumdan beri çok çektim göğüs yarasınsan, yarığından, çatlağından hala da ara ara ağrıyor sızlıyor bana en iyi gelen krem garmastan oldu. baya rahatladım ondan sonra

Canım lanolin bepanthene kar etmedi ben de sağlık Ocağına gittim ilaçlar üç günde ancak kar etti mümkünse haftalık sağma makinesi kirala ben acıdan o tarafı daha az verdim sonuç daha az süt geceleri orayı veriyorum ki süt artsın bence yarın aile hekimine danış çok geçmiş olsun

ben doğumdan beri çok çektim göğüs yarasınsan, yarığından, çatlağından hala da ara ara ağrıyor sızlıyor bana en iyi gelen krem garmastan oldu. baya rahatladım ondan sonra
Aklıma yeni geldi oğlum yanlış aldığında parmağımla çıkartıp bir kaç sn bekliyordum ta ki doğru alana kadar şimdi o kahverengi kısmın ben ucunu versem bile kalanını içine çekiyor bunu da dene istersen

Hımm anladım canm.brnde prima kullanıyorum. Sleepy gördüm ama bilmiyorum nasıl. Kullanıp memnun kalırsan bizde söyle canm. Bu arada gizemcim sen ikinci ay aşılarını yaptırdın mi?
Tamm canm kullaninca haber ederm siparis vercz ins. :) bizim asilara 23 eylule randevu verdiler canm biraz gec olck aslnda ya aklimada taklmyr degil.

Canm ben bugun birtane kalmsti sabahlari kaka yapyr die primayi cikattp onu bagladm ve ona kaka yapti hicte sizdrmadi denedm yani ben begendm alcm ondn ve prima gibi sert degl birde bacak aralari daha aralk duryr primada bunda oyle degl daha rahat kapatablyr cocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…