- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.941
Bizim olduğumuz Şehirde satılmıyor netten almak zorunda kaldık n11 de vardı sadece orada da o fiyattı. Diğer sitelerde de kalmamış gözüküyordu mecbur aldık ama kazıklanfığımızı bile bile.. Size de hayırlı olsun bebiş inşallah sever :)Eşim almış daha deniyemedik ama Neden o kadar pahalıya aldın o farklı o zaman çünkü normal de 300 Küsür
Kızlar benim boğazım 2gündür çok şişti oğlumda soğuk aldı benden galiba ishal olmuş acile felan hemen gitmeyeyim dedim yapılacak bişey varmı ateşi yok huzursuz değil sadece ishal
Canım geçmiş olsun ishal olduğunu nasıl anladın benim Oğlanın kakası hep ishal gibi çok Sıvı daKızlar benim boğazım 2gündür çok şişti oğlumda soğuk aldı benden galiba ishal olmuş acile felan hemen gitmeyeyim dedim yapılacak bişey varmı ateşi yok huzursuz değil sadece ishal
1 hafta böyle biraz daha suluydu 2 gün önce bildiğimiz yeşiller sarı arası su yani bide durmadan kustu günde 3 4 kez yapıyodu ama dün hiç kaka yapmadı ya bugünde bu seferde kabız mı oldu kaka yapmadığı için hastaneye örnekde veremedik(
ya ishal bebekler için çok tehlikeliymiş öyle diyor herkes doktorlarda az az sık sık emziriyorum çünkü bi kerede biraz fazla emzirirsem çıkarıyor hemen aynen dediğin gibi bigünde 3 4 kez yaptı böyle kakasını ama dünde bugünde hiç kaka yapmadı(
Kizlar ishal gunde cok fazla kaka yapinca oluyormus biz bir haftadir boyleyiz gunde 1 kere yapiyor oglum ama eskisi gibi puturlu degil sivi yani kusmasi vs birseyi yok doktora soracam bu hafta iciCanım geçmiş olsun ishal olduğunu nasıl anladın benim Oğlanın kakası hep ishal gibi çok Sıvı da
Canım geçmiş olsun ishal olduğunu nasıl anladın benim Oğlanın kakası hep ishal gibi çok Sıvı da
O bnmkinde de oluyo bi oyle oluyo bi norml bazende kabiz oluyo dun doktr.sormk hic aklima gelmedi.kakasini yaoamiyosa kayisi ye dedi hemsire bide hosaf yap ic dedi cnm.ya ishal bebekler için çok tehlikeliymiş öyle diyor herkes doktorlarda az az sık sık emziriyorum çünkü bi kerede biraz fazla emzirirsem çıkarıyor hemen aynen dediğin gibi bigünde 3 4 kez yaptı böyle kakasını ama dünde bugünde hiç kaka yapmadı(
:) :) ciddi anlamda bahane edecektim eşime. Kızına dayanamaz bende gitmem diye düşünmüştüm. 12 saatlik yol az deil ki minicik bebekleHaha iyiymiş.3.ayda izlem var onu bahane et.kilosunu,boyunu ve baş çevre sini olcerken cok stres oldu bebegim evden cikamam de
Kızlar ishali nasıl anlıyorsunuz ki , bnm bebeğim hep çok çok sulu yapıyor kakasınıbendede aynı durum var canım ishal bebeklerde çok ciddi bişeymiş sıvı kaybı çok olduğundan az az sık sık emzir bide zehirli ishal salgını varmış bu ara arkadaşım çocuk doktoru asistanı o söyledi hemen doktora götürmemizi önerdi çok ciddi şeyler olabiliyormuşş
Kizkar aci elma yagi aldim gazi icin iyi geln varmi kulkanan.gaz icin suruplardan alcam annem yok alma bikmem.ne diyor babamda bi ton.laf soyluyor kucuk cocuk ilac kullanma fln sinir ettiler bni.cocugum kivraniyo surekli.bu yagi kulkananlr faydali oldumu kizlar
canım benim oğlum dünden beri ishal, günde 3-4 defa yapıyor kakasını ve çok çok sulu, hatta belinden falan çıkıyor. önceden boyle olmazdı hatta geçenlerde kabızdı 5-6 günde yapıyorduKızlar ishali nasıl anlıyorsunuz ki , bnm bebeğim hep çok çok sulu yapıyor kakasını
Bizde bi aylik oluyoz yarin.cok.gazi var .saglik ocagindaki doktrda vermedi .kndi doktruda.ama bn sorayim ya masajla cikmiyo cunku ozellikle gece uykusu olmuyo.gundz kucak istiyo karete yapioz hergun :)Ben 1şişe nurse harvey kullandım düzenli 1.5 aylık olduk gaz felan kalmadı şükür bitkisel bi şurup hemde karnınada zeytinyağı sürüyordum banyodan sonra
Canim gazi geldiginde ayaklarini hareket ettirt ve karnina hafifce bastir bizde cok ise yariyor :Kizkar aci elma yagi aldim gazi icin iyi geln varmi kulkanan.gaz icin suruplardan alcam annem yok alma bikmem.ne diyor babamda bi ton.laf soyluyor kucuk cocuk ilac kullanma fln sinir ettiler bni.cocugum kivraniyo surekli.bu yagi kulkananlr faydali oldumu kizlar
Benkmki gunde bir kere bazen iki gunde bir kere yapiyor ayni dedigi gibi kakasi sulu ama rengi normal bu isham demek mi acep bilemiyorumcanım benim oğlum dünden beri ishal, günde 3-4 defa yapıyor kakasını ve çok çok sulu, hatta belinden falan çıkıyor. önceden boyle olmazdı hatta geçenlerde kabızdı 5-6 günde yapıyordu
Gece biraz yaptim kiziyoda yaptrmiyo tosba :) sonra bi gaz yapti bi kere kendi kendine korktu agladi :)Canim gazi geldiginde ayaklarini hareket ettirt ve karnina hafifce bastir bizde cok ise yariyor :
ben kullandım ama çok faydasını görmedim ama gaz ilacı kuşlan mutlaka tam çözmese de azaltıyo. annenlere bakma hiç. içeriklerine bakarsan zaten bitkisel onlar. bence kullan rahatlarsın birazKizkar aci elma yagi aldim gazi icin iyi geln varmi kulkanan.gaz icin suruplardan alcam annem yok alma bikmem.ne diyor babamda bi ton.laf soyluyor kucuk cocuk ilac kullanma fln sinir ettiler bni.cocugum kivraniyo surekli.bu yagi kulkananlr faydali oldumu kizlar
Ins.yarar .bakim rezeneyide soguttum vercm ins.yatrkn.belki oda ise yarar.azaltsa rahtlr belki ikinmlri ins.ise yarar.ben kullandım ama çok faydasını görmedim ama gaz ilacı kuşlan mutlaka tam çözmese de azaltıyo. annenlere bakma hiç. içeriklerine bakarsan zaten bitkisel onlar. bence kullan rahatlarsın biraz
Hahhah cok sirin yaa sen o birakmasa da yavasca dedigimi yap cok rahat ve kolay cikartiyorlar gazlarini oyleGece biraz yaptim kiziyoda yaptrmiyo tosba :) sonra bi gaz yapti bi kere kendi kendine korktu agladi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?