2015 Temmuz Anneleri

Eşim almış daha deniyemedik ama Neden o kadar pahalıya aldın o farklı o zaman çünkü normal de 300 Küsür
Bizim olduğumuz Şehirde satılmıyor netten almak zorunda kaldık n11 de vardı sadece orada da o fiyattı. Diğer sitelerde de kalmamış gözüküyordu mecbur aldık ama kazıklanfığımızı bile bile.. Size de hayırlı olsun bebiş inşallah sever :)

Kızlar benim boğazım 2gündür çok şişti oğlumda soğuk aldı benden galiba ishal olmuş acile felan hemen gitmeyeyim dedim yapılacak bişey varmı ateşi yok huzursuz değil sadece ishal
Kızlar benim boğazım 2gündür çok şişti oğlumda soğuk aldı benden galiba ishal olmuş acile felan hemen gitmeyeyim dedim yapılacak bişey varmı ateşi yok huzursuz değil sadece ishal
Canım geçmiş olsun ishal olduğunu nasıl anladın benim Oğlanın kakası hep ishal gibi çok Sıvı da

Canım geçmiş olsun ishal olduğunu nasıl anladın benim Oğlanın kakası hep ishal gibi çok Sıvı da
Kizlar ishal gunde cok fazla kaka yapinca oluyormus biz bir haftadir boyleyiz gunde 1 kere yapiyor oglum ama eskisi gibi puturlu degil sivi yani kusmasi vs birseyi yok doktora soracam bu hafta ici

Bu arada iki gogsumde tuhaf seyler oluyor agliyorum emzirirken bagiracam sıkıyorum kendimi uclarda catlak yok ama ucun gogusle birlestigi yer ezilmis gibi ayrilmis cok fena almiyo hepsini agzina acidan kivraniyorum

O bnmkinde de oluyo bi oyle oluyo bi norml bazende kabiz oluyo dun doktr.sormk hic aklima gelmedi.kakasini yaoamiyosa kayisi ye dedi hemsire bide hosaf yap ic dedi cnm.

Kızlar ishali nasıl anlıyorsunuz ki , bnm bebeğim hep çok çok sulu yapıyor kakasını

Kizkar aci elma yagi aldim gazi icin iyi geln varmi kulkanan.gaz icin suruplardan alcam annem yok alma bikmem.ne diyor babamda bi ton.laf soyluyor kucuk cocuk ilac kullanma fln sinir ettiler bni.cocugum kivraniyo surekli.bu yagi kulkananlr faydali oldumu kizlar

Ben 1şişe nurse harvey kullandım düzenli 1.5 aylık olduk gaz felan kalmadı şükür bitkisel bi şurup hemde karnınada zeytinyağı sürüyordum banyodan sonra

Kızlar ishali nasıl anlıyorsunuz ki , bnm bebeğim hep çok çok sulu yapıyor kakasını
canım benim oğlum dünden beri ishal, günde 3-4 defa yapıyor kakasını ve çok çok sulu, hatta belinden falan çıkıyor. önceden boyle olmazdı hatta geçenlerde kabızdı 5-6 günde yapıyordu

Hanimlar Merhaba benim 40 gün mememde yaşayan bebeğim 5 gündür grevde. Nedeni araştırdım karnabahar gibi kokulu sebzeler olabilirmiş. Daha da yemedim ama bitmedi grevi. Acikinca mecbur emer diye mama da vermiyorum ama çok dişli çıktı. Biberona alışmış olamaz çünkü sadece emiyor du. Var mı benzer durum yaşayıp başa çıkan bana akıl verebilecek

Ben 1şişe nurse harvey kullandım düzenli 1.5 aylık olduk gaz felan kalmadı şükür bitkisel bi şurup hemde karnınada zeytinyağı sürüyordum banyodan sonra
Bizde bi aylik oluyoz yarin.cok.gazi var .saglik ocagindaki doktrda vermedi .kndi doktruda.ama bn sorayim ya masajla cikmiyo cunku ozellikle gece uykusu olmuyo.gundz kucak istiyo karete yapioz hergun :)

Canim gazi geldiginde ayaklarini hareket ettirt ve karnina hafifce bastir bizde cok ise yariyor :

canım benim oğlum dünden beri ishal, günde 3-4 defa yapıyor kakasını ve çok çok sulu, hatta belinden falan çıkıyor. önceden boyle olmazdı hatta geçenlerde kabızdı 5-6 günde yapıyordu
Benkmki gunde bir kere bazen iki gunde bir kere yapiyor ayni dedigi gibi kakasi sulu ama rengi normal bu isham demek mi acep bilemiyorum

ben kullandım ama çok faydasını görmedim ama gaz ilacı kuşlan mutlaka tam çözmese de azaltıyo. annenlere bakma hiç. içeriklerine bakarsan zaten bitkisel onlar. bence kullan rahatlarsın biraz

ben kullandım ama çok faydasını görmedim ama gaz ilacı kuşlan mutlaka tam çözmese de azaltıyo. annenlere bakma hiç. içeriklerine bakarsan zaten bitkisel onlar. bence kullan rahatlarsın biraz
Ins.yarar .bakim rezeneyide soguttum vercm ins.yatrkn.belki oda ise yarar.azaltsa rahtlr belki ikinmlri ins.ise yarar.

kizlar bebegim bugun 31gunluk meme emerken uykuya dalicagi zqman huysuz oluyo memeucunu cekistiriyor el kol atiyor bacagin titretiyo 1-2kez ama aglamiyor aadece memedüyken boyle ardindanda uyuyo bilmem anlatavbildimmi .normalmidir acaba sizdede oluyormu kesinlikle huysuz bebek deyil acikinca ve gazi oldugunda huysuzlanir o kadar uykusuda iyi neredeyse gunun en az 15-18saatini uyur.korkuyorum yardim lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…