- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.921
Bak canim takvimi gondereyim sana detayli incele istersen2. ayda hangi asilari yaptirdinz bn bi tane diye biliyorum ??
sen de içebilirsin canım ben içiyorum da ama o kadar etkili olmuyo o ben direk bebeğe veriyorumSağol canım eşime aldirdim bakalım ise yarayacak mi.çok üzülüyorum bisey yapamamak çok zor ya.inşallah rezene ise yarar.bende icsen olur mu nasıl iceyim acaba
Hangi bezi kullanıyordunuz cnmbezindenmiş canim deyistirdik onuda
seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı durumu ben yaşadım. Malesef insanlar kırılmasın diye bşy denmiyor sonra çocuğu sevdirmiyor diyecekler adımız kıskanç diye çıkacak. Sen değil eşin söylesin yeğenlerine. O söylerse kırılıp küsmezler en azından.kizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var gorumcemin 8 ve 4 yasinda 2 cocugu var bize geldiklerinde saldiriyorlar sanki bebege opuyorlar her tarafini oksuyorlar falan ama ellerinden daha cok opuyolar bebegimin kizim da acikinca hemen ellerini yumruk yapip emiyokorkuyorum mikrop kapar diye .uygun bir dilde nasil soylerim.bir kac kere soyledim sma nafile .annelerinin soylemesi lazim ama nerde! sinirlerim hopladi akşam akşam
Sağol canım eşime aldirdim bakalım ise yarayacak mi.çok üzülüyorum bisey yapamamak çok zor ya.inşallah rezene ise yarar.bende icsen olur mu nasıl iceyim acaba
Veriyorum d vitamini doktrun dedigi gunden beri.sorunca bnada soyle cnm olurmu.bn terkemyi dedim.djtra norml dedi ama bilemedim simdicanim bir yerde okumuştum d vitamini eksikligindenmiş bilmem sorucam doktora
Cnm bi aylik olck pzrtesi ins.ama doymuyor sanki bnmki yarim saate emmek istiyor100 cc anne sütünün üzerine bir de 60 cc mama yiyor. Kaç aylık senin ufaklık ?
tesekkur ederim bana bu sekilde takvm vermediler o yuzden sordum saolBak canim takvimi gondereyim sana detayli incele istersenEki Görüntüle 1624122
canım bızımkıde 55 günlük doktora sorduk kullanabılırsınız dedı.ancak ortopedik alın dedı.bız chıcconun you me modelını alıcaz.kizlar kanguru alan var mi bebegim 53 gunluk kullanabilir miyim uygun olur mu kullanan var mi onerebilir misinz ??
Ben kullanıyorum. 1 aylık olduğunda doktorumuza sordum kullanlanabilirsin dedi bana. Mothercare den almıştık ama markasını bilemedim. Çok da memnunum.kizlar kanguru alan var mi bebegim 53 gunluk kullanabilir miyim uygun olur mu kullanan var mi onerebilir misinz ??
Hımm anladım canm.brnde prima kullanıyorum. Sleepy gördüm ama bilmiyorum nasıl. Kullanıp memnun kalırsan bizde söyle canm. Bu arada gizemcim sen ikinci ay aşılarını yaptırdın mi?Canm prima kullanyrm ama bu sleepy daha yumusak ve daha guzel geldi bana oglmda daha rahat oldu 2 numara biraz kucuk olmasina ragmen hic iz yapmadi bacaklarina ama sizdrma durumunu merak edyrmda
Hımmm anladım canm iyi bari 2 ay rahat ederler.ama ben 3.ay aşısını bahane edip düğüne gitmeyecektim napacam şimdi :)3. Ayda asi yok canim sadece izlem var.boy,kilo yani.asi 4. Ayda var bidaha.2 ay rahatiz bu konuda insallah
Ben kullanıyorum. 1 aylık olduğunda doktorumuza sordum kullanlanabilirsin dedi bana. Mothercare den almıştık ama markasını bilemedim. Çok da memnunum.
tesekkur ederim kizlar cevabinz icin araba var ama her zaman araba olmuyo ablamda kanguru alalim daha iyi dedi bende bisey okursa bebege diye bekletiyodum ama saolun sayenizde bende kullanabilicen artik :)canım bızımkıde 55 günlük doktora sorduk kullanabılırsınız dedı.ancak ortopedik alın dedı.bız chıcconun you me modelını alıcaz.
Haha iyiymiş.3.ayda izlem var onu bahane et.kilosunu,boyunu ve baş çevre sini olcerken cok stres oldu bebegim evden cikamam deHımmm anladım canm iyi bari 2 ay rahat ederler.ama ben 3.ay aşısını bahane edip düğüne gitmeyecektim napacam şimdi :)
Canim nasil ishali? Ne renk bizde 1 haftadir ishal gibiyiz ama gunde 1 kere yapiyoruz kakamizi ishal diyemiyorun yani cir cir surekli kaka yapmiyor ne dedi doktor sana?
Cnm gecmis olsun nasil ishal.old.anldiniz.bizimde bugun bi yapti ayni zeytin yagi vermistim bi kere o zmn yaptigi gbi foş diye sulu icinde normlde parcacik.olmaliymis bunda yoktu.usuttukmu naotik cocugu doktrada sormayi unuttum saf gbi
Kızlar benim boğazım 2gündür çok şişti oğlumda soğuk aldı benden galiba ishal olmuş acile felan hemen gitmeyeyim dedim yapılacak bişey varmı ateşi yok huzursuz değil sadece ishal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?