2015 Temmuz Anneleri

bezindenmiş canim deyistirdik onuda
Hangi bezi kullanıyordunuz cnm
seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı durumu ben yaşadım. Malesef insanlar kırılmasın diye bşy denmiyor sonra çocuğu sevdirmiyor diyecekler adımız kıskanç diye çıkacak. Sen değil eşin söylesin yeğenlerine. O söylerse kırılıp küsmezler en azından.

Sağol canım eşime aldirdim bakalım ise yarayacak mi.çok üzülüyorum bisey yapamamak çok zor ya.inşallah rezene ise yarar.bende icsen olur mu nasıl iceyim acaba

Ben sabah akşam rezene içiyorum akşam içtiğime anasonda koyuyorum doktor verme bebege dedi vermiyorum bide gun içinde hımana süt çayı ve papatya çayı içiyorum oğlumunda gaz sorunu azaldı

Kizlar ya bnm kiz 7den beri uyuyo bes dk emdi geri uyudu biseymi oldu acaba.doktr uyandigi zmn emzur demisti .napsam simdi uyandrsammi acaba.

Canm prima kullanyrm ama bu sleepy daha yumusak ve daha guzel geldi bana oglmda daha rahat oldu 2 numara biraz kucuk olmasina ragmen hic iz yapmadi bacaklarina ama sizdrma durumunu merak edyrmda
Hımm anladım canm.brnde prima kullanıyorum. Sleepy gördüm ama bilmiyorum nasıl. Kullanıp memnun kalırsan bizde söyle canm. Bu arada gizemcim sen ikinci ay aşılarını yaptırdın mi?

Ben kullanıyorum. 1 aylık olduğunda doktorumuza sordum kullanlanabilirsin dedi bana. Mothercare den almıştık ama markasını bilemedim. Çok da memnunum.
canım bızımkıde 55 günlük doktora sorduk kullanabılırsınız dedı.ancak ortopedik alın dedı.bız chıcconun you me modelını alıcaz.
tesekkur ederim kizlar cevabinz icin araba var ama her zaman araba olmuyo ablamda kanguru alalim daha iyi dedi bende bisey okursa bebege diye bekletiyodum ama saolun sayenizde bende kullanabilicen artik :)

Kızlar benim boğazım 2gündür çok şişti oğlumda soğuk aldı benden galiba ishal olmuş acile felan hemen gitmeyeyim dedim yapılacak bişey varmı ateşi yok huzursuz değil sadece ishal

Canim nasil ishali? Ne renk bizde 1 haftadir ishal gibiyiz ama gunde 1 kere yapiyoruz kakamizi ishal diyemiyorun yani cir cir surekli kaka yapmiyor ne dedi doktor sana?

1 hafta böyle biraz daha suluydu 2 gün önce bildiğimiz yeşiller sarı arası su yani bide durmadan kustu günde 3 4 kez yapıyodu ama dün hiç kaka yapmadı ya bugünde bu seferde kabız mı oldu kaka yapmadığı için hastaneye örnekde veremedik (

Cnm gecmis olsun nasil ishal.old.anldiniz.bizimde bugun bi yapti ayni zeytin yagi vermistim bi kere o zmn yaptigi gbi foş diye sulu icinde normlde parcacik.olmaliymis bunda yoktu.usuttukmu naotik cocugu doktrada sormayi unuttum saf gbi

ya ishal bebekler için çok tehlikeliymiş öyle diyor herkes doktorlarda az az sık sık emziriyorum çünkü bi kerede biraz fazla emzirirsem çıkarıyor hemen aynen dediğin gibi bigünde 3 4 kez yaptı böyle kakasını ama dünde bugünde hiç kaka yapmadı (

Kızlar benim boğazım 2gündür çok şişti oğlumda soğuk aldı benden galiba ishal olmuş acile felan hemen gitmeyeyim dedim yapılacak bişey varmı ateşi yok huzursuz değil sadece ishal

bendede aynı durum var canım ishal bebeklerde çok ciddi bişeymiş sıvı kaybı çok olduğundan az az sık sık emzir bide zehirli ishal salgını varmış bu ara arkadaşım çocuk doktoru asistanı o söyledi hemen doktora götürmemizi önerdi çok ciddi şeyler olabiliyormuşş

Temmuz anneleri çatlaklarla başım belada napıcam ya ben doğumda 20 kilo aldım 48 kiloyken 68 oldum şuanda hızla veriyorum kilom 63 ama vücudum maffoldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…