2015 Temmuz Anneleri

Canim nasil ishali? Ne renk bizde 1 haftadir ishal gibiyiz ama gunde 1 kere yapiyoruz kakamizi ishal diyemiyorun yani cir cir surekli kaka yapmiyor ne dedi doktor sana?

Cnm gecmis olsun nasil ishal.old.anldiniz.bizimde bugun bi yapti ayni zeytin yagi vermistim bi kere o zmn yaptigi gbi foş diye sulu icinde normlde parcacik.olmaliymis bunda yoktu.usuttukmu naotik cocugu doktrada sormayi unuttum saf gbi

Kızlar rezeneyi bebeginize nasıl veriyorsunuz.kızım 1 haftadır kolik olmadığı halde tam akşam yemeği saatinde ağlamaya basliyo ama nasıl ağlama ortalığı yirtiyo ne yaşam susmuyo canı yaniyo gibi agliyo yarım saat suruyo sonra tak kesiliyo uyuyup kaliyo tabii bende yemek falan yiyemiyorum.rahatlasin diye rezene vermeyi dusunuyorum.ne yapacagimi şaşırdım

canım kolik öyle bişey işte 1 tatlı kiüı rezeneyi 1 su brd suda demle 3 -5dk bekle süz soğut 2-3 çay kaşığı ver ben içine tane kimyon e anason da atıyorum. ama anosonu yarım kaşık

canım kolik öyle bişey işte 1 tatlı kiüı rezeneyi 1 su brd suda demle 3 -5dk bekle süz soğut 2-3 çay kaşığı ver ben içine tane kimyon e anason da atıyorum. ama anosonu yarım kaşık
Cnm bnada doktr bugun ver dedi rezeneden ayni andami iki uc cay kasigi veriyosun .bu ara bnm kiz 1 kg almis cnm tarttida doktr

Kızlar oğlum 50 günlük. Sabahları 150cc civarı anne sütü içiyor. Geri kalan öğünlerde 100cc çıkıyor iki memeden. Sütümü sağarak veriyorum. Ve bebeğim doymuyor. Sütüm az mı acaba?

Cnm bnada doktr bugun ver dedi rezeneden ayni andami iki uc cay kasigi veriyosun .bu ara bnm kiz 1 kg almis cnm tarttida doktr
evet canım günde 1 kez veriyorum arka arkaya. maşallah kızına canım.bizimki küçük doğduğundan o kilolara gelemedik henüz Allah sağlık versin hepsine

evet canım günde 1 kez veriyorum arka arkaya. maşallah kızına canım.bizimki küçük doğduğundan o kilolara gelemedik henüz Allah sağlık versin hepsine
Sagol cnm amin.tek saglikli olsunlar .ne kdr aliyorki ayda 500gr ile 1 kg arasi iyiymis.bolcacemzir dedi doktr sende her seferde emzir cnm.bnmki.kilosu 3700 dogdu ya ondn norml dedi.

Kızlar oğlum 50 günlük. Sabahları 150cc civarı anne sütü içiyor. Geri kalan öğünlerde 100cc çıkıyor iki memeden. Sütümü sağarak veriyorum. Ve bebeğim doymuyor. Sütüm az mı acaba?
Bn sagmadimda bazen.hic durmuyo cok.emzik vermedigim.icin.memeverim derkn sut kalmiyo goguskerim bos oluyo ama uyumuyo iste sanirim bnmkide doymuyo aksamlru iyice huyszlasiyo

Bunu diyorsun sanırım bunu da deniyecektik ama kapalı kutuydu üstelik fiyatda çok uyguna gelicek 150 200 arası bu pilli sanırım otomatik sallanıyor değil mi
Canım o fiyata kaçırma bence ben 590 liraya aldım. Gayet kullanışlı bence, evet pilli Hız seviyeleri var birde beş tane falan melodisi var.

Sağol canım eşime aldirdim bakalım ise yarayacak mi.çok üzülüyorum bisey yapamamak çok zor ya.inşallah rezene ise yarar.bende icsen olur mu nasıl iceyim acaba

Bn sagmadimda bazen.hic durmuyo cok.emzik vermedigim.icin.memeverim derkn sut kalmiyo goguskerim bos oluyo ama uyumuyo iste sanirim bnmkide doymuyo aksamlru iyice huyszlasiyo

100 cc anne sütünün üzerine bir de 60 cc mama yiyor. Kaç aylık senin ufaklık ?

Ohhh canm kurtulmussunuz darısı bize insallah. Çarşambaya da bizimki korkuyorum açıkçası inşallah kolayca atlatiriz. 3 ay için bsy dedilermi sana o kaç tane acaba
3. Ayda asi yok canim sadece izlem var.boy,kilo yani.asi 4. Ayda var bidaha.2 ay rahatiz bu konuda insallah

kizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var gorumcemin 8 ve 4 yasinda 2 cocugu var bize geldiklerinde saldiriyorlar sanki bebege opuyorlar her tarafini oksuyorlar falan ama ellerinden daha cok opuyolar bebegimin kizim da acikinca hemen ellerini yumruk yapip emiyo korkuyorum mikrop kapar diye .uygun bir dilde nasil soylerim.bir kac kere soyledim sma nafile .annelerinin soylemesi lazim ama nerde! sinirlerim hopladi akşam akşam

kizlar kanguru alan var mi bebegim 53 gunluk kullanabilir miyim uygun olur mu kullanan var mi onerebilir misinz ??

2. ayda hangi asilari yaptirdinz bn bi tane diye biliyorum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…