- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.901
Canim nasil ishali? Ne renk bizde 1 haftadir ishal gibiyiz ama gunde 1 kere yapiyoruz kakamizi ishal diyemiyorun yani cir cir surekli kaka yapmiyor ne dedi doktor sana?oğlum ishal oldu yaa ne yapıcam nettede hiç hoş şeyler yazmıyor doktora götürdüm bi bugün kaka yapmasnıı bekliyorum bakalım inş. enfeksiyon çıkmaz bu aralr zehirli ishal salgını varmış bebeklerde
Cnm gecmis olsun nasil ishal.old.anldiniz.bizimde bugun bi yapti ayni zeytin yagi vermistim bi kere o zmn yaptigi gbi foş diye sulu icinde normlde parcacik.olmaliymis bunda yoktu.usuttukmu naotik cocugu doktrada sormayi unuttum saf gbioğlum ishal oldu yaa ne yapıcam nettede hiç hoş şeyler yazmıyor doktora götürdüm bi bugün kaka yapmasnıı bekliyorum bakalım inş. enfeksiyon çıkmaz bu aralr zehirli ishal salgını varmış bebeklerde
canım kolik öyle bişey işteKızlar rezeneyi bebeginize nasıl veriyorsunuz.kızım 1 haftadır kolik olmadığı halde tam akşam yemeği saatinde ağlamaya basliyo ama nasıl ağlama ortalığı yirtiyo ne yaşam susmuyo canı yaniyo gibi agliyo yarım saat suruyo sonra tak kesiliyo uyuyup kaliyo tabii bende yemek falan yiyemiyorum.rahatlasin diye rezene vermeyi dusunuyorum.ne yapacagimi şaşırdım
Cnm bnada doktr bugun ver dedi rezeneden ayni andami iki uc cay kasigi veriyosun .bu ara bnm kiz 1 kg almis cnm tarttida doktrcanım kolik öyle bişey işte1 tatlı kiüı rezeneyi 1 su brd suda demle 3 -5dk bekle süz soğut 2-3 çay kaşığı ver ben içine tane kimyon e anason da atıyorum. ama anosonu yarım kaşık
evet canım günde 1 kez veriyorum arka arkaya. maşallah kızına canım.bizimki küçük doğduğundan o kilolara gelemedik henüzCnm bnada doktr bugun ver dedi rezeneden ayni andami iki uc cay kasigi veriyosun .bu ara bnm kiz 1 kg almis cnm tarttida doktr
Sagol cnm amin.tek saglikli olsunlar .ne kdr aliyorki ayda 500gr ile 1 kg arasi iyiymis.bolcacemzir dedi doktr sende her seferde emzir cnm.bnmki.kilosu 3700 dogdu ya ondn norml dedi.evet canım günde 1 kez veriyorum arka arkaya. maşallah kızına canım.bizimki küçük doğduğundan o kilolara gelemedik henüzAllah sağlık versin hepsine
Bn sagmadimda bazen.hic durmuyo cok.emzik vermedigim.icin.memeverim derkn sut kalmiyo goguskerim bos oluyo ama uyumuyo iste sanirim bnmkide doymuyo aksamlru iyice huyszlasiyoKızlar oğlum 50 günlük. Sabahları 150cc civarı anne sütü içiyor. Geri kalan öğünlerde 100cc çıkıyor iki memeden. Sütümü sağarak veriyorum. Ve bebeğim doymuyor. Sütüm az mı acaba?
Canım o fiyata kaçırma bence ben 590 liraya aldım. Gayet kullanışlı bence, evet pilli Hız seviyeleri var birde beş tane falan melodisi var.Bunu diyorsun sanırım bunu da deniyecektik ama kapalı kutuydu üstelik fiyatda çok uyguna gelicek 150 200 arası bu pilli sanırım otomatik sallanıyor değil mi
evet canım günde 1 kez veriyorum arka arkaya. maşallah kızına canım.bizimki küçük doğduğundan o kilolara gelemedik henüzAllah sağlık versin hepsine
Eşim almış daha deniyemedik ama Neden o kadar pahalıya aldın o farklı o zaman çünkü normal de 300 KüsürCanım o fiyata kaçırma bence ben 590 liraya aldım. Gayet kullanışlı bence, evet pilli Hız seviyeleri var birde beş tane falan melodisi var.
canim bir yerde okumuştum d vitamini eksikligindenmiş bilmem sorucam doktoraBnmkide cok terliyo doktora sormustum be ekler en cok kafadan.su kaybederler norml dedi cnm.strese giriyo bizimki emerkn bunliyo iyice terliyo
Bn sagmadimda bazen.hic durmuyo cok.emzik vermedigim.icin.memeverim derkn sut kalmiyo goguskerim bos oluyo ama uyumuyo iste sanirim bnmkide doymuyo aksamlru iyice huyszlasiyo
bezini deyistirdik canim bezindenmiş galibaSudocream tek geçerim 1kez pişik oldu oğlum bidahada olmadı bir defa sürmem yetti
3. Ayda asi yok canim sadece izlem var.boy,kilo yani.asi 4. Ayda var bidaha.2 ay rahatiz bu konuda insallahOhhh canm kurtulmussunuz darısı bize insallah. Çarşambaya da bizimki korkuyorum açıkçası inşallah kolayca atlatiriz. 3 ay için bsy dedilermi sana o kaç tane acaba
bezindenmiş canim deyistirdik onudaSaf zeytinyağ da iyi geliyor ben her banyodan sonra sürüyorum
2. ayda hangi asilari yaptirdinz bn bi tane diye biliyorum ??Gunaydin kizlar.bu sabah oglusuma 2. Ay aşıları ni yaptirdik.1 koldan 2 bacaktan 3 asi birden yaptilar kuzuma.cok agladi ama ben kucağıma alinca hemen sustu ve uyudu.uykusu vardi galiba. Eve gelince yarim olcek calpol verdim.kıvamı koyu oldugundan icine bikac damla sut sagip oyle veriyorum ben . bu arada kilomuz 5,5 olmus gelisimi iyi cok sukur emzirmeye devam.varsin ben +10 kiloyla balina gibi gezmeye devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?