2015 Temmuz Anneleri

Bizim bir ay kontrolumuzde doktor bebekelerin burnu tikanir nedensiz dedi, haberiniz olsun. Kayinvalideden degildir yani:)

Bebek uyurken biri izlerse uyuyamıyo zaten benim kv dede 5 dkya bi gelip beşiğine bakıp çıkıyordu uyuyamıyordu ben koyuyorum 2saaat yatıyo işime bakıyorum
herkezde aynı sıkıntılar desenize yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor yani başkası da aynı şeyi yaşıyor diye değil ama ben mi çok kötüyüm de yaptıklarına dayanamıyorum diye üzülüyordum bazen.okuduğum kitapta kv falan nasıl bakacağınıza karışırsa kendinize şunu hatırlatın diyordu:eğer yaşlıların çocuk bakması iyi birşey olsaydı menapoz diye birşey olmazdı o yüzden gülüp geçin kendinizi germeyin yazıyordu :))

Kızlar burun tıkanıklığını ihmal etmeyin sakınn.. Bize dr baby drop diye bi damla verdi serum fizyolojikmiş onu enjektörü çekip beşer damla veriyoruz günde dört defa..

Canim hic dusunme asilar cok kolay! Her cocukta ates olacak diye birsey yok . Asi olmadan ve atesi cikmadan ilac verme yalniz. Bazen asinin etki etmesi icin ates olmasi iyi oluyor. 38'e cikarsa ates ilac verirsin. Onlem amacli cocuga ilac verilmez.
sağlık ocağındaki ebe ce doktor bir dahakine ateş düşürücü ber öyle getir dedi,napsak bilemedim birde benim ateş ölçer dijital hep bişi ölçüyor farklı çıkıyor sizlerinkiside öule mi

Canım bu hangi kitap bayıldım güleceğim yoktu hiç:) menopoz ha , ama ben büyüklerin tecrübelerinden çok faydalanıyorum:) hekimden değil çekenden sor misali:))

Ya arkadaşlar benim bebeğim hep kucağımda uyuyor gece bile göğsüme yatıyor ben korkudan uyuyamıyorum haliyle yatağında yatmaya nasıl alıştırabilirim 3. aylık olmasını beklemek mi gerekiyor

Ya arkadaşlar benim bebeğim hep kucağımda uyuyor gece bile göğsüme yatıyor ben korkudan uyuyamıyorum haliyle yatağında yatmaya nasıl alıştırabilirim 3. aylık olmasını beklemek mi gerekiyor

eğitimler 3 aydan sonra canım ama bu bebişler bizi eğitirse fena ..benim kız da bıraksan bizim yataktan çıkmayacak..ama ben yine de iyice dalınca yatağına koyuyorum pış pışlıyorum uyuyor..önce gündüz alıştırsan yavaş yavaş geçer yatağına

kızlar yaa nurse harveys kullanmaya başladım 4 gün oluyor galiba dünden beri etkisini göstermeye başladı..günde 2 kez tatlı kaşığından az veriyoru ama kızım sanki fazla uyuyor bu gece ıkınmadı da iyi bi uyku çektik hatta ben oturdum uyanmasını bekledim yav uyusalarbi türlü uyumasalar bi türlü uykusuzluğa o kadar alışmışım ki bomba gibiyim çok pozitifim bugün..ama sabahları vermicem artık geceleri uyusa yeter..sizde durumlar ne bunu kullananlar ne durumda

Canim hic dusunme asilar cok kolay! Her cocukta ates olacak diye birsey yok . Asi olmadan ve atesi cikmadan ilac verme yalniz. Bazen asinin etki etmesi icin ates olmasi iyi oluyor. 38'e cikarsa ates ilac verirsin. Onlem amacli cocuga ilac verilmez.
Hadi yaa bende bu 2.ay asisina giderken ilaç verecektim zor diye.

Sorma benimde çok zoruma gidiyordu her hareketi çok batıyordu bide sürekli ay kilo almış ay büyümüş günah nazar değicek maşallah deyin diyodum benim nazarım değmez diyodu artık gelmiyo bana haftada 1biz gidiyoruz böyle daha iyi

Valla canm çok güzel anlatmışsin mecbur diğer kızlada ilgilenmelisin. Bana başlarda daha zor geliyordu bebek bakmak hatta ilk sıralar çok kötü oldum.durmuyodu uyumuyodu şimdi biraz düzene girdi bende alıştım sanırım idare ediyoruz oyle..işi gücü uyuyunca yapiyorum .Inşallah daha da iyi olucak.

Canım bu hangi kitap bayıldım güleceğim yoktu hiç:) menopoz ha , ama ben büyüklerin tecrübelerinden çok faydalanıyorum:) hekimden değil çekenden sor misali:))
:) kitabın adı bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler :) sadece fikir verseler sorun değil ama bilinçli olarak yaptıklarını düzenini bozmaları,üstüne gelmeleri çok can sıkıcı oluyor

ne güzel benimkini anlatsam iki sayfa dolar daha demin gene telefonda ağlatmayı başardı beni aldırmayayım diyorum ama o kadar abartıyor ki dayanamıyorum konuşmamaya çalışıyorum eşim kırılıyor bu seferde arada mecbur kalıyorum eskiden hiç böyle değildi nazar mı oldu bebekten sonra birden bu kadar değişti anlamadım

Bebeklere ilk 6 ay ozellikle sadece makattan olculenle bakiliyormus bende yeni ogrendim. Yok canim verme ates cikmadan ilac.

slm canım şükür kavuşturana arada gir yaw özlüyoruz eski günleri daha okumadım msjları bakayım neler yapıosun bi de ben sormayım

yaaa biz az gizeeem nerdesin gizeeem diye bağırmadık

canım Rabbim şifa versin bilmiyordum hiç..
Canm bende ozlyrm. firstm olmadi pek girmeye bayağı uzak kaldm burdan ama artk firsat buldkca girerm cok sagolsn sifa.dileklern icin.
bende isterdm canm sutumu verym ama olmadi iste aynen cnm bunalyrm bazen doktr doktr gezyrz ama hersey oglmn iyiligi icin ins. Atltcz bugunleride. Girdkce yazcm canm artk

Gizemcim Rabbim acil sifalar versin kuzucuna.keske hic olmasaymis ama cozumu olmayan seyler degil cok sukur.dua edelim bol bol yavruna inşallah
amin canm sagolsn atltcz ins.

Canm kaslri 6 - 11 doktorda cok fark olmdgini fizk tedavi ile gecblcgni soyledi fakat okadr doktr doktr gezdrmemize ragmen iyi bir fizikci bulamdk. Netten baktk canm ordaki egzersizleri evde yapyrz yatarken dondrmdgi tarafa ve yastksz diger taraf icinde yastkla gerdryrz. Birde isin kotusu bunu cocuk doktrmz farktmedi biz esmle farkttik ve arstrdk tortikolis die simdi iyi bir fizik tedavici aryrz.
Ooo gizemcim Nerelerdesin yaa seni merak ettik hep.gecmis olsun rabbim şifa versin oglusun a inşallah
Amij canm allah razi olsn. Berat`i doktrndoktr gezdirirken pek giremedm cnm ya.
canm anne karninda farkedlmedi boynunu biz esimle farkettk arstrdk aonra.doktr doktr gezmeye basldk ama nafile iyinbir doktr bulamadk henuz. Parmagi icinde yanima getrdklerinde cocuk doktoruda geldi o soyledi hatta ortepedi falanda geldi amelyt dedi ama iyi bir doktr ve jastane bulun dediler iste o yuzden cok ince eleyip sık dokyrz ins. İyi bir doktr bulcz

Hapşırma normal. Ben burnuna xlear diye bi damla damlatıyorum. Sümük oluşuyor kızımda onu bile akıtıp açıyor hemen

Kuzenim doktor,derki yim aksilikler sağlık çalışanlarını bulur o yüzden o 2 doğumunu da sezeryan yaptı demek haklıymış

Evet canım tüm sağlık çalışanları bilir bunu. Hep en uç komplikasyonlar bizlerin başına geliyor

cnm nasil farkettinuz?benim oglum da genelde sola donduruyo başını?ama diger tarafa da dondurebiliyor.hiç donduremeyince mi suphelenmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…