- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.381
Gizemcim Rabbim acil sifalar versin kuzucuna.keske hic olmasaymis ama cozumu olmayan seyler degil cok sukur.dua edelim bol bol yavruna inşallahAnladm cnm ins. Bizmkide sorun olmaz.ins. olmaz canm rabbm dermansz dert bmvermsn
Bebek akneso deniyir kendi kendine iki haftaya gecer salin birsey surme canim.Kizkr kizimin kafasinda kirmizi sivilce gbi seyler var yizunde de.nasil gecer bunlr terlemeden fln mi oluyor
Nasılsın canım yoksun bayadır rastlamadım yada ben
Aman gizemcim ne ameliyati sakin ha!!! Tortikolis ameliyati ancak cok asiri agir vakalarda yada cok gec farkedilen ve 4 yasina filan gelmis ama hicbir musahele egzersiz yapilmayan ve artik kaliciya donmus vakalarda yapiliyor. Sakin kestirmeyin cocugun boynunu. Biz kizimi capa'nin cocuk cerrahisi ana bilim dali baslani profesore ve amerikan hastanesinin cocuk ortapedisti docen doktora goturduk ikiside ayni bilgiyi verdi. Bu arada ameliyat sonrasi cok daha agir bir fizik tesavi ve egzersiz programi uygulaman gerekiyor dediler iki doktorda kasi kestikleri icin sertlesiyormus ve yumusatman gerekiyormus. Yani ameliyat en son care sizin su anda hele 3 aylikken oyle bir durumuniz asla olmaz. Dogru duzgun isin uzmani bir doktora goturun ozellikle cocuk ortopedisti olsun. Zor bir hastalik cunku anne surekli egzersiz yaptiriyor ve cocuk agliyor vs. ama insan cocugu icin herseyi yapiyor. Ben gunde on kere filan germe egzersizlerini yapardim buyuyunce de oyunla filan hep devam ettim. Yatirirken basini dondurmedegi tarafa dondurup yatir hep. Internette egzersizler nasil yapiliyor anlatiliyor resimli onlara bak mutlaka. Doktorda gosterir ayrintili bizimki cok iyi anlatmisti hepsini. Birde fizik tedaviye gittik haftada 3 kez. Kestirmeyin cocugu bosuna!!! Parmagida takma canim onu hallederler ameliyatla hemen.cansucum genelde olan sorun gaz sorunu baska dert olmasn ins.canm sol elinde basparmak cok 12 tane doktora gotrdm geneli 3 aylktan once amlyt yapamycklrini soyledlr biraz buyumesini beklyrz boynu icinde fizik tedavi yapyrz ama nekadrngecer bilmyrm onunda amlyti varms plastk cerrah ikisinide bir operasynla halledrz dedi ins. İyi olck.
Doğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
Süpersin canım nasıl mutlu oldum anlattığın emme serüvenine pes etmeEvet canım ya yoğunluktan giremiyorum ki bi de anca anca kendimi toparlıyorum. Çok şükür iyiyim şimdi. Doğumdan 10 gün sonra yüksek ateşten 1gün hastanede yattım. Enfeksiyon kapmışım. Yoğun antibiyotik tedavisi gördüm. Hemen geçti ama sonrasında sütüm neredeyse kesildi kızıma mama verdik. Bu seferde emmeyi bıraktı biberona alıştı. O kadar çok üzülm ki anlatamam. Sonra son çare medela biberon aldım anne memesine benziyor diye. Benim için mucizevi bişey oldu kızım memeye geri döndü :)) şimdi o emdikçe sütüm artmaya başladı. Mamayı azaltıyoruz çok şükür :) ne zamandır meme savaşı veriyordum çünkü kızım ağzına bile almak istemiodu deli gibi ağlıodu alsa da sütüm yok denicek kadar azdı. Şimdi artık memede uyuduğu oluyor tabi ben mest :))) daha da iyiye gidicek inşallah.
Velhasıl anca kendime geldim artık sık sık buralarda olurum :)) annem de gidio gelir sizinle dertleşirim :))
Sütun bebeğin emebileceginden daha mı fazlaydı da böyle oldu ki çok geçmiş olsun. Benim kiz kuş uykulu emzirip uyutuyorun tekrar uyaniveriyor ondan sagmiyorum ki her an sutum olsun diye ama korktum şimdi ben deBen hem onu çektim hem bunu :)
Anladim canim bende yapayim fikir verdigin iyi oldu :) insallh o gunleri goruruz de yer minnak yawrularimizAnlattigim gibi cnm.annem bugun pazardan yunusak armut almis.kabugnu soyup çekirdeği ni cikarip 4e bölüp attik hepsini tencereye ustune 1-2 bardak su koyup kaynattik.yumusayinca kapatip blenderdan gecirince al sana püre.minnak kavanozlara doldurup bulasik makinasinin en yuksek derecesinde kaynatmis gibi tutuyo kavanoz lar.hic seker katmadin ama yemezse biraz sonradan eklerin.armut ve seftali yaptim.markette hero vabynin fln var ya oyle dusun ama karisik degil
Canim doyuyordur aylik kontrol olmadiniz mi kilosuna gore karar verilir hem agliyosa herzaman ac olacak degil ya inanir misin goguslerim dogumdan beri yumusacik ama oglum yeterli kiloyu aliyor cok sukur ac kalmiyor emzirmeye devam et emdikce sut gelecek mamayi birakkizlar bebegim emiyor ama doymuyor sanki biraktiginda sikiyorum sut var ama mecbur gunde 3-4 kez 60cc mama veriyorum bide gogusler yumusacik bu sutumun az olmasi demekmi
Aynen benimde öyle canım. Test ettim eşim fark yok diyor nbana daha geniş görünüyor. Korktuğum kadarda acımadı bu arada
Ne güzel canm gidebilmissin tatile.bizde gitmek istedik ama çok korktuk bebise bsy olur diye.malesef bu yıl kaldı tatil işi senin bebis durdumukızlar merhaba bayadır girmiyrum nasılsınız.biz tat,le gittik geldik herkes yrum yaptı erken diye şükür sorun çıkmadan döndük.bugün ilk aşımızıda olduk.kalça ultrasonu yaptırdınızmı kızlar ilk ayında yanlış çıkıyor diye duydum yaptırmalımıyım sizce
Sedacim kizlar iyi haftaya tasiniyoruz , annemler geliyor ayni zamanda cok heyecanliyim:) Emir'de kocaman olmus masallah 41 kere!!!! 2. Ayda ilac veriliyor mu artik? Oh ne guzel:) bende ates cikarsa ikinci ay asisinda veririm o zaman. Ilk kizda ates bilmedim hic asilardan sonrada hic cikmazdi bu kiz 3 haftaliktan basladi ateslenmeye 2. Ay asisinda kesin cikar bekliyorum!Slm kızlarrrr, G Gizemm59 cnm grçmiş olsun,allah dermansız dert vermesin,hepsigeçicek allahın ıznıyle...Bizde bugun 2. Ay asılarımızı olduk..Ateş mesaisindeyım bu gece..38 oldu ilaç verdik düştü ama bekliyorum tekrar çıkar diye....OĞlum masallah bu kadar hırpalanmaya 8 den beri uyuyor...Umarım geceyıde iyi geçirir..Biz 61 cm ve 6 kilo olduk...Herşey yolunda çok şükür...Sadece göz kanallarımızda bi tıkanıklık var,biraz çapaklanıyor gözlerimiz..Doktor masaj yap ilaca gerek yok,kendılıgınden geçer dedi...@maya2013 cnm kızlar nasıl oldu...hersey yolunda umarım:)
Maşallah canım ne güzel vermissin. Bende baya kilo almıştım hamilelikte şu ana kadar 9 kilo verdim 50 günlük olduk. kaldı 10 kilo bir türlü veremiyorum yaaBu arada emzirirken bu kadar hızlı kilo verebileceğimi tahmin etmemiştim son 7günde 1.5 kilo daha vermişim 3öğün dolu dolu yememe rağmen son 5 kg kaldı
Cnm cok geçmiş olsun..senin sinavin zormus Rabbim acil sifalar verdin.insallah hersey duzelince hatirlamiycaksin bile bu günleri
Evet canım ya yoğunluktan giremiyorum ki bi de anca anca kendimi toparlıyorum. Çok şükür iyiyim şimdi. Doğumdan 10 gün sonra yüksek ateşten 1gün hastanede yattım. Enfeksiyon kapmışım. Yoğun antibiyotik tedavisi gördüm. Hemen geçti ama sonrasında sütüm neredeyse kesildi kızıma mama verdik. Bu seferde emmeyi bıraktı biberona alıştı. O kadar çok üzülm ki anlatamam. Sonra son çare medela biberon aldım anne memesine benziyor diye. Benim için mucizevi bişey oldu kızım memeye geri döndü :)) şimdi o emdikçe sütüm artmaya başladı. Mamayı azaltıyoruz çok şükür :) ne zamandır meme savaşı veriyordum çünkü kızım ağzına bile almak istemiodu deli gibi ağlıodu alsa da sütüm yok denicek kadar azdı. Şimdi artık memede uyuduğu oluyor tabi ben mest :))) daha da iyiye gidicek inşallah.
Velhasıl anca kendime geldim artık sık sık buralarda olurum :)) annem de gidio gelir sizinle dertleşirim :))
Geçmiş olsun gercekten kadinlik zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İyi skşamlar kızlar hangi süt sağma pompa-makinasını aldınız hangisi daha iyi acaba
Sütun bebeğin emebileceginden daha mı fazlaydı da böyle oldu ki çok geçmiş olsun. Benim kiz kuş uykulu emzirip uyutuyorun tekrar uyaniveriyor ondan sagmiyorum ki her an sutum olsun diye ama korktum şimdi ben de
Geçmiş olsun canm yaaa.dikkat et kendineDoğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
Ooo gizemcim Nerelerdesin yaa seni merak ettik hep.gecmis olsun rabbim şifa versin oglusun a inşallahsut falan yok mama veryrm oglusumaiyi olmaniza sevindm cnm oglusun nasl
Maşallah Canm oglusun a. Ne güzel yaa ikinci ay aşılarını atlatmissin.bizimkide 9 eylülde şimdiden düşünmeye başladım valla.birde ağır geçer falan dediler iyice korktum yaaaSlm kızlarrrr, G Gizemm59 cnm grçmiş olsun,allah dermansız dert vermesin,hepsigeçicek allahın ıznıyle...Bizde bugun 2. Ay asılarımızı olduk..Ateş mesaisindeyım bu gece..38 oldu ilaç verdik düştü ama bekliyorum tekrar çıkar diye....OĞlum masallah bu kadar hırpalanmaya 8 den beri uyuyor...Umarım geceyıde iyi geçirir..Biz 61 cm ve 6 kilo olduk...Herşey yolunda çok şükür...Sadece göz kanallarımızda bi tıkanıklık var,biraz çapaklanıyor gözlerimiz..Doktor masaj yap ilaca gerek yok,kendılıgınden geçer dedi...@maya2013 cnm kızlar nasıl oldu...hersey yolunda umarım:)
Mayacim mrb nasıl kızlar iyimi.valla bizde tek çocuk çok zor oluyo.ikinci üçüncü kez anne olanlar nasıl yetişiyorsunuz herseye sürekli Düşünüyorum valla.buyuk alıştımi kardeşine. Sahi ismi ne oldu küçüğün :)Sedacim kizlar iyi haftaya tasiniyoruz , annemler geliyor ayni zamanda cok heyecanliyim:) Emir'de kocaman olmus masallah 41 kere!!!! 2. Ayda ilac veriliyor mu artik? Oh ne guzel:) bende ates cikarsa ikinci ay asisinda veririm o zaman. Ilk kizda ates bilmedim hic asilardan sonrada hic cikmazdi bu kiz 3 haftaliktan basladi ateslenmeye 2. Ay asisinda kesin cikar bekliyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?