2015 Temmuz Anneleri

Rahatınız yerindeyse iyi olmuş dönmen. Normal hayata ne kadar çabuk dönersen o kadar az depresyon :) ben çok daha iyiyim canım. Bazı sıkıntılar var hala onlarda geçti mi tam rahatlayacağım.

Ben de bayadır seni görememiştim canım merak etmiştim. Neyseki herşey yolundaymış :) ne güzel işe bebişinle girebiliyorsun peki orda sana çalışma şansı veriyomu bıdık :) ben mesela götürdüğümü düşünemiyorum bile ki iş ortamım rahat OLMASINA rağmen. Orda ilgilenen birilerimi var bebişle?

Biraz tutda dinlensin kuzucuk. İyice dalsın öyle bırak. Yarımızın çocuğu kolik herhalde. P.tesi günü dr 3. Ayda geçer dedi canım. Kaç günlük oldunuz
inşallah canım ya çevremde de beni korkutanlar az değil. yok birinin tanıdığının çocuğu da kolikmiş de 1 yaşında geçmiş. yok öbürününki 6 ayda geçmişmi,ş.3 ayda geçmesi zormuş falan. benim derdim bana yetiyo zaten 48 günlüğüz daha canım

cnmm ablamız var,hem ev işimizle hemde oğlumla ilgileniyor..Sabahdan öğlene kadar evde oluyorlar...öğlende gidip alıyorum onları ofise getiriyorum...sabahla öğlen arasıda süt sağıp bırakıyorum...Havalar soğuyana kadar böyleyapıcam ama soğuyunca nasıl olcak bılmıyorum..evden cıkartınca hasta ederım dıye korkuyorum ama bi yolunu bulcaz bakalım yaşadıkça..Hayatımda ilk defa işden bu kadar uzak kaldım.cidden çok işkolikmişim benn..işe dönünce sütüm bollandı yav benim:))

cnm ben bu kolik olayını en yakın arkadşımda yaşadım.4 ay bitene kadar maalesef çok uğraştılar..sadece sıkı kundak yapınca biraz uyuyordu..o da uzun sürmüyordu ama yınede annesıne azcık uyuma şansı verıyordu...sadece kucakda uyuyordu bıde kundaklıyken..Sayılı zaman geçecek inşallahh..allah çaresiz sıkıntı vermesin...

bende öyle diyorum kendime ama ağlama krizlerinde özellikle yalnızsam bazen kızıyorum ona sus artık oğlum diye sesimi yükseltiyorum biraz sonra da kendime kızıyorum.acaba ben iyi bir anne değilmiyim diye. halbuki çok uzun zaman bekledik onu.10 t-yılın sonunda geldi miniğim.kendimi kötü hissediyorum. bakamıyormuyum acaba diyorum kundak falan da işe yaramadı duyduğum herşeyi yaptım ama yok yok onun ağlamasına dayanamıyorum.ikimiz bir ağlıyoruz o ağlıyo ben ağlıyorum elimden bişey gelmiyo.internette kolik haftada 3 gün falan yazıyor ama biz her gün yaşıyoruz bu da yıpratıyo biraz

ohh maşallah ne güzel bi msj olmuş pozitif pozitif

cnm arkadaşım da 24 saat öyleydi oğlu,arada nefes alsınlar diye bize çağırırdım,ben bakardım onu uyuturdum dinlensin diyee...ama dediğim gibi sayılı günn...sakın kenini yıpratma veyetersiz oldugunu düşünme..ne yaparsan yap bağırsak sistemi gelişene kadar bunu beraber yaşayacaksınız...bu arada 1-2 gün gazı olmuştu oğlumun doktor sap simplex dıye bitkisel damla vermilşti.çok işe yaaradı,günde 4 kere 10 damla verdim,karnına sıcak koydum ve masaj yapmıstım çıkarmıştı pıt pıtt diye...sen ne damla kullanıyorsun?

Uyumayan bebişlere bi tavsiyem vaar :)) dün oğluma milupanın gece çayı var ondan yaptım işe yaradı 2 saat bi uyudu kalktı emzirdim sonra yine 2 daat falan daldı keşke daha önce verseydim ya :))

Yapio cok.sukur cnm.bazen az yaomis oluyo kakasini altini acinca foss diye yapiyo kakasini.hatta bi kere agzima fiskirtti :) resmn anasinin agzina etti :) cisini tam anlmiyorum gozumle gordum bi kac kere yapiodu ama bezde anlmiyom cok
Ahahhhah koptum resmen canimsin ya benimde ustume yapti bi kere fissst diye :) ilk ve sondu artik temkinliyim :) yerim o totoslari kiz

Öyle durumlarda duşa sokuyorum bazen ben. Su rahatlatıyor bizimkini. Olmadı dışarı atıyorum kanguru yürüken salınım yapıyor. Gaz çıkarmak için masajlar var ama kolik krizi yoğunsa pek tutmayabilir. Salıncak denediniz mi? Bir de araba ile gezmek de bir yöntem. Modern kundaklar var fermuarlı. İnternette görmüştüm. Anne karnında hissi veriyormuş. Biz biogaia Kullanıyoruz. Sap Simplex vermişti ama doktorumuz pek işe yaramadı. Şimdi görece daha rahat. Aklıma yöntemler geldikçe yazarım...Umarım sakinlemiştir kuzucuk. Sakın kötü bir anne olduğunuzu düşünmeyin. Bazen ben de sesimi yükseltiyorum. Dayanılmayacak gibi oluyor biliyorum. Bizimki de sabırımız tükeniyor sinirlerimiz yıpranıyor normal. O zamanlar zaten ağlıyor. İki dk uzaklaşıp nefes almak en iyisi...

canım Rabbim yrdmcn olsun çok zor...ya Halim çek bol bol...bi de sallamak iyi geliyomuş öyle de mi susmuyo

Canim benim bildigim cok yogun emzirenlerin gec oluyor. Benim ilk kizimda 9. Aya girdiginde ilk adet olmustum emzirme azalinca Ama bu isler belli olmaz herkesin yapisi farkli. Belki de adet kanamasi degil hala dogumdan kalandir?

canım benim benim ilkinde hemen düzene girmişti kızım deli gibi emiyodu ..bünyeye göre değişiyo heralde....rahim çabuk toparlandıysa yumurtlama da olabililir

Ay o ses bizdede var bn diyorum usuttumu ki sanki ishal olmus gbi bagrsaklrsan ses geliyo.coraplarini giydrmiyo diyorum ondn mi. Acabs
Ay sinir oldum komsum gecen diyoki iki cocuk buyuttum ilk kez boyle guruldama duyuyorum falan diye o kadar da arastirdim bagirsaktan geliyor gazdan sebep ama insanin kafasini allak bullak ediyorlar ,sen corabi giydir cikartma sakin usutmesin

canım ben zinco kullndım işe yaramadı şimdi nurse harveys kullanyorum.rezene kimyon veriyorum.

canım benim anneliğini sorgulama..geceleri uyumayınca bende başlıyorum uyusana kızım hadi ne istiyosun falan..sevgimiz anneliğmiz ayrı ama tahammül zorlanıyo bazen..inşallah 3 aya kalmaz atlatırsınız..yardımcı kimse yok mu ? kimse yoksa eşin gelince bi yarım saat falan p ututsun uzaklaş sen markete falan git dışarı çık

kv dem var ama 1 kere kapıyı bile açmadı bişey mi var diye.avm ye gezmeye gitmiş uyuyunca çıktım odadan baktım yok

biogaia yı ben de kullanıyorum.arabayı henüz denemedim onu da deneyeceğim sanırım.krizleri yalnız atlatma zor oluyo

Yarısından çoğu gitmiş canım. Benim ablamında daha geç bitti ama emin ol bu şiddetinde devam etmiyor. Her geçen gün azalıyor. Onlar tamamen kesildiği zamabı diyor herhalde. Biz yeğenimi yavaş yavaş dışarıya alıştırdık. Bi basardı çığlığı ablam kucağında bebekle koşardı eve bende arkadan boş bebek arabasıyla :) yakın mesafelere yürüyüş yaptık ve hep yanında biri vardı ablamın. Bahçeye çıkardık ilk başlarda. Sonra babam sabahları ekmek almaya onla gitmeye başladı derken bi gün bebek arabasında kendi kendine uyumuş. Fotoğraf çektik hemen inanamadık. Şimdi 4,5 yaşında eve girmek istemiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…