- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.081
Allah acil sifalar versin. Sonuclar güzel cikar insallah.
CNN benmde kuzdnn düğğnşmvardı hemde köyde, biz beraber büyüdük ve halamın tek çocuğu düşün mecburum girmeye, annem erken döndü , bşraz sağdım , birde annem mama verdi 30cc, arasımda mışıl mışıl uyudu, 3 saat bende rahat eğlendim, hem kafamda dağıldı inan ki,bir dünya bebek mama ile büyüyor bir kereden ne olacak , bu da Abi'n ömründe bir kez olacak bişi,
kızlar 14 günlük bebeğim 3 gün sonra abimin düğünü kınası var, mecbur gidicem ama tabı kı bebegımın sağlığı rahatı düğünden falan önemli cok ağlar falan hemen geri dönmeyi düşünüyorum sizce sakınmam gereken bi şey var mı. henüz 2 kere dışarı çıkarttım o da hastane işleri. korkuyorum mikrop mu kapar nazar mı olur vs. eşim de bebeği bırakıp gidelim diyo ben bebeği bırakmam o daha beter olur cunku yarım saatte bı emmek isteyen bebek bi de benden daha ii bakamaz kimse. önerileriniz var mı.
bi soru daha 40ı çıkmamış bebek anneleri dışarıya ne sıklıkla çıkıyorsunuz nelere dkkat ediyorsunuz bebeği nasıl taşıyorsunuz, port bebe? bebek arabası? vs..
@maya2013
Benim kızlarda el ayak ağız Hastalığı'na yakalandılar senden duymasam ne olduğunu anlamıycaktım boğazı ağrıyo terlediler üşüttüler sanıcaktım
Hemen şüphelendim ağızlarına baktımok abartı yok ama canlarını yakacak kadar aft olmuş elinde bacağında başladı birinin düzenli dönüşümlü olarak ateş düşürücü verdi doktor bide Karadut şurubu ve sprey ama bunun belli bi ilacı yok bunlar hafifletsin yarayı beslenmelerine engel olmasın diye dedi 3-4 güne geçermiş ama çok şükür hafif atlatıyorlar bebeğe geçmemesi için elimizden geleni yapıyoruz bakalım takdir Allah'ın olacağı varsa naparsak yapalım olur.
Cansucum çok üzüldüm
Çok geçmiş olsun loğusayız loĞusa suası kabul olur, Allah şifa versin, emzirme hiç Kağan'a takma mama verilir o büyür gider sen kendi sağlığına bak en mühimi şu anda butedavini k
inşaallah gecer canim sen gonullumu sezeryan oldun? neden normal dogumu denemedinYok cnm daha bugun gityik dogali 4 gun oldu.iki gun snra bi dha gidicez ins.gecti der
bence bebeği bırakarak git. bırakabilecek birileri var mı? aslında cocugu dısarı cıkarmaya karsı değilim biz de çok cıkarttık ama ne bileyim düğün kalabalık bir de sıcak daha çok ağlayabilir sen de emzirmekten hic düğünden birşey anlamazsın
Ins.cnm.yok cnm mecburi oldu gbi bebegin.kalp atislri zayifti bide suyu cok az mis.dedi her suni sancida bebek kndini itmeye calisicak vve suyu az bu sknti olusturabilir sen bilirsin deneyelim.istersen dedi.bn bevek strese gitiyomus fln dedim ewet dedi.yani doktr normli deneyelim ama bebegin.kalp atisi dustugu an akirim sezeryana dedi.zaten.ameliyatta iki kere kordon.dolnmis suyuda az oldugu icin iyiki olmamis nirml dogum dedi doktr.hayrlisi boyleymis ilk basta cok uzuldum ama kidmet tek bebegim saglikli olsunda geciyo agrilr sizilarinşaallah gecer canim sen gonullumu sezeryan oldun? neden normal dogumu denemedin
benim suyumu doktor boşaltdi dogumdan 3 ssaat once bebegiminde boynunda 1 kere dolanmişti kordonu evet kalp atişi az olmasi kotu olmuş iyiki sezeryan olmuş riske atmamişsin bebeginiIns.cnm.yok cnm mecburi oldu gbi bebegin.kalp atislri zayifti bide suyu cok az mis.dedi her suni sancida bebek kndini itmeye calisicak vve suyu az bu sknti olusturabilir sen bilirsin deneyelim.istersen dedi.bn bevek strese gitiyomus fln dedim ewet dedi.yani doktr normli deneyelim ama bebegin.kalp atisi dustugu an akirim sezeryana dedi.zaten.ameliyatta iki kere kordon.dolnmis suyuda az oldugu icin iyiki olmamis nirml dogum dedi doktr.hayrlisi boyleymis ilk basta cok uzuldum ama kidmet tek bebegim saglikli olsunda geciyo agrilr sizilar
Bu nasıl bi hastalık böyle azönce arkadasımla konuşuyorum 4 yasındaki kızıda olmuş... Dünyada salgın galiba rabbim şifa versin kuzucuklara...@maya2013
Benim kızlarda el ayak ağız Hastalığı'na yakalandılar senden duymasam ne olduğunu anlamıycaktım boğazı ağrıyo terlediler üşüttüler sanıcaktım
Hemen şüphelendim ağızlarına baktımok abartı yok ama canlarını yakacak kadar aft olmuş elinde bacağında başladı birinin düzenli dönüşümlü olarak ateş düşürücü verdi doktor bide Karadut şurubu ve sprey ama bunun belli bi ilacı yok bunlar hafifletsin yarayı beslenmelerine engel olmasın diye dedi 3-4 güne geçermiş ama çok şükür hafif atlatıyorlar bebeğe geçmemesi için elimizden geleni yapıyoruz bakalım takdir Allah'ın olacağı varsa naparsak yapalım olur.
Bn cok istiyodum norml ama korktuk esimde bnde.hayrlisi boyleymis .belki norml yapardimda snra bisey olsaydi vicdan azabin cekerdim.benim suyumu doktor boşaltdi dogumdan 3 ssaat once bebegiminde boynunda 1 kere dolanmişti kordonu evet kalp atişi az olmasi kotu olmuş iyiki sezeryan olmuş riske atmamişsin bebegini
C cns_2007 Allah acil sifalar versin temiz cikar ins hersey
kızlaar sgk dan doğum parasını alan var mı? ne yapmak gerekiyor bilen varsa anlatsa ne güzel olur? hakkımız sonucta alalım. bir de ben çalışıyordum iznim bitince sgk dan maaşımı nasıl alacağım? götürmem gereken şeyler var mı şimdiden hazırlayayım?
Kızlar Öldüm resmen öğlen 12 den beri oğlumla uğraşıyorumemiyor uyumaya Çalışıyor ama bir türlü dalamıyor, 20 dk falan uyuyo sonra uyanıyor. Ağzı hep meme arıyor bende kıyamıyorum meme veriyorum, onu da doğru düzgün emmiyo bekliyo sürekli ne istediğini anlamadım bi türlü, arada gazı oluyo çıkartıyoruz sonra gene aynı döngü Başlıyor. Hep memede olunca da dolmuyo tabii memem yumuşak verince mi acaba ememiyor? Elimle her sıktığımda süt var ama bebek emerken sürekli yutkunmuyor. Şuanda yine uyanmak üzere bugün hiç dinlenemedim çok yorgunum
Birde bişey sorcam bebek memeyi Alınca hemen süt gelmiyor sanırım, bekliyor. Biraz diliyle uyarması gerekiyor sizinde öyle mi oluyo
Buyuk ihtimalle gazi vardir gazli bebekte agzindan gaz cikarsa da yetmiyor demekki bizde oyleyiz genelde aksamlariKızlar Öldüm resmen öğlen 12 den beri oğlumla uğraşıyorumemiyor uyumaya Çalışıyor ama bir türlü dalamıyor, 20 dk falan uyuyo sonra uyanıyor. Ağzı hep meme arıyor bende kıyamıyorum meme veriyorum, onu da doğru düzgün emmiyo bekliyo sürekli ne istediğini anlamadım bi türlü, arada gazı oluyo çıkartıyoruz sonra gene aynı döngü Başlıyor. Hep memede olunca da dolmuyo tabii memem yumuşak verince mi acaba ememiyor? Elimle her sıktığımda süt var ama bebek emerken sürekli yutkunmuyor. Şuanda yine uyanmak üzere bugün hiç dinlenemedim çok yorgunum
Birde bişey sorcam bebek memeyi Alınca hemen süt gelmiyor sanırım, bekliyor. Biraz diliyle uyarması gerekiyor sizinde öyle mi oluyo
Geçmiş olsun canım. Kızlara Allah şifa versin. Bebeğini korusun Rabbim
Sağol canım dualarınıza ihtiyacımvar gerçekten
Cansu dikişlerin nasıl oldu CNm bu arada. Ağrısı filan kaldı mı. ?Benimki de uyumuyor canım. Emiyor 10dk filan sonra gazını çıkarıyorum yine aranıyor. Bu kez 2 çekiyor kıpkırmızı oluyor ağlıyor. Kaldırıyorum susjyor yine aranıyor. 2 çekip çırpınıyor. En don biberonla süt veriyorum. 30-40cc emiyor bazen susuyor bazende biberonuda almıyor memeyide ama aranmaya devam ediyor. Ne arıyor bilmiyorum. Gazını da çıkarıyorum anlamadım. Bu atada süt bikaç çekişten sonra geliyor
Çok kararsız kaldım alıp almamakla ben sadece gece mama veriyorum onun yerine sağıp mı versem dedim sen mamayı kestin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?